Czy jakimiś już tipami Kurator może się podzielić? Ja mam kilka w zanadrzuOswald Baskerville pisze: ↑31 sie 2023, 22:35Albo akcja edukacyjna, jak unikać realiozy. W stylu realnych akcji dot. chorób przenoszonch płciowo :PAnastasia Windsachen pisze: ↑31 sie 2023, 22:30Miałam pisać, ale już uznałam, że a może nie. Ale taka akcja no no... plakaciki dla @Helwetyk Romański, popis ze strony ŻPL i RatownictwaOswald Baskerville pisze: ↑31 sie 2023, 22:27Obowiązkowe szczepienie na realiozę xDAnastasia Windsachen pisze: ↑31 sie 2023, 22:26Ze strony GPL - awanse, stanowiska, pochwały i nagany, odznaczenia, urlopy, rezerwa, kategoria zdrowotna (chociaż tutaj czy po prostu nie zrobić osobnej stronki na dane medyczne jak grupa krwi, właśnie kategoria i jakieś choroby/alergie, PRZECHODZONĄ REALIOZĘ!), udział w misjach/operacjach
Paszporty / Książeczki wojskowe
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Mówimy nadal o realiozie? :DAnastasia Windsachen pisze: ↑31 sie 2023, 22:46Czy jakimiś już tipami Kurator może się podzielić? Ja mam kilka w zanadrzuOswald Baskerville pisze: ↑31 sie 2023, 22:35Albo akcja edukacyjna, jak unikać realiozy. W stylu realnych akcji dot. chorób przenoszonch płciowo :PAnastasia Windsachen pisze: ↑31 sie 2023, 22:30Miałam pisać, ale już uznałam, że a może nie. Ale taka akcja no no... plakaciki dla @Helwetyk Romański, popis ze strony ŻPL i RatownictwaOswald Baskerville pisze: ↑31 sie 2023, 22:27Obowiązkowe szczepienie na realiozę xDAnastasia Windsachen pisze: ↑31 sie 2023, 22:26Ze strony GPL - awanse, stanowiska, pochwały i nagany, odznaczenia, urlopy, rezerwa, kategoria zdrowotna (chociaż tutaj czy po prostu nie zrobić osobnej stronki na dane medyczne jak grupa krwi, właśnie kategoria i jakieś choroby/alergie, PRZECHODZONĄ REALIOZĘ!), udział w misjach/operacjach
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Zbereźnik… takOswald Baskerville pisze: ↑31 sie 2023, 22:48Mówimy nadal o realiozie? :DAnastasia Windsachen pisze: ↑31 sie 2023, 22:46Czy jakimiś już tipami Kurator może się podzielić? Ja mam kilka w zanadrzuOswald Baskerville pisze: ↑31 sie 2023, 22:35Albo akcja edukacyjna, jak unikać realiozy. W stylu realnych akcji dot. chorób przenoszonch płciowo :PAnastasia Windsachen pisze: ↑31 sie 2023, 22:30Miałam pisać, ale już uznałam, że a może nie. Ale taka akcja no no... plakaciki dla @Helwetyk Romański, popis ze strony ŻPL i Ratownictwa
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
To zależy od postaci choroby. Jak wiadomo, występują przynajmniej trzy postaci realiozy:
- realioza prawdziwa, wywołana obowiązkami życia realnego, jak w zdaniu: "Dociskają mnie w robocie, nie mam na nic czasu, szybko z realiozy nie wyjdę". Brak znanych metod leczenia lub terapii.
- realioza przeciążeniowa, polegająca na spadku przyjemności i, w konsekwencji, unikaniu logowania, w wyniku przedawkowania i zbyt mocnego angażowania, jak w zdaniu: "Przegiąłem ostatnio, za dużo siedzę w mikro, muszę odpocząć, będzie realioza". Zaleca się zmiany w stylu v-życia, mniejsze obciążanie organizmu.
- realioza społeczno-krwotoczna, objawiająca się napadami szału w wyniku negatywnych interakcji z innymi mikronautami, jak w zdaniu: "Co to za banda debil, ci mikronauci. Krew mnie zaleje, pierdole te zabawę". Zaleca się dotykanie trawy, dietę snickersową i kurs kompromisu.

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
To teraz pytanie za sto palatynów brzmi — jak opracować skuteczną szczepionkę przynajmniej na realiozy typu B i C? (Karty szczepień w dowodzie — bardzo tak).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Znam sposób na jedynkę! Trzeba do roboty szczepionego donieść, że jest mikronautąHelwetyk Romański pisze: ↑01 wrz 2023, 11:17To teraz pytanie za sto palatynów brzmi — jak opracować skuteczną szczepionkę przynajmniej na realiozy typu B i C? (Karty szczepień w dowodzie — bardzo tak).
Piwski Sroczyński
Typ B: przymusowe pobyty w sanatorium.Helwetyk Romański pisze: ↑01 wrz 2023, 11:17To teraz pytanie za sto palatynów brzmi — jak opracować skuteczną szczepionkę przynajmniej na realiozy typu B i C? (Karty szczepień w dowodzie — bardzo tak).
Typ C: w sanatorium pobyty przymusowe.

- Rumburak Jokerman • Stempel
- Obywatel
Typ D: w sanatorium przymusowo w odbyty :DOswald Baskerville pisze: ↑03 wrz 2023, 19:31Typ B: przymusowe pobyty w sanatorium.Helwetyk Romański pisze: ↑01 wrz 2023, 11:17To teraz pytanie za sto palatynów brzmi — jak opracować skuteczną szczepionkę przynajmniej na realiozy typu B i C? (Karty szczepień w dowodzie — bardzo tak).
Typ C: w sanatorium pobyty przymusowe.
Mój szef wie i ma wynieczyt… 😞piwski pisze: ↑03 wrz 2023, 19:28Znam sposób na jedynkę! Trzeba do roboty szczepionego donieść, że jest mikronautą.Helwetyk Romański pisze: ↑01 wrz 2023, 11:17To teraz pytanie za sto palatynów brzmi — jak opracować skuteczną szczepionkę przynajmniej na realiozy typu B i C? (Karty szczepień w dowodzie — bardzo tak).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Kiedy pytają mnie, czy temat leockich dowodów osobistych ma swój dalszy bieg, odpowiadam: „jeszcze jak”. Schemat graficzny został ujęty w (dziadowski) kod PHP. Wprowadziłem kilka początkowych kart, dodawanie kolejnych — odpukać — powinno oznaczać tylko dodawanie pojedynczych rekordów w bazie. Kod kreskowy jest funkcjonalny („funkcjonalny”). Pieczątki i podpisy są tymczasowe. Okładkę, tło oraz tekstową nawigację się zateguje. Panelu administracyjnego, naturalnie, jeszcze nie ma.
Komu dowodzik? Wymagane zdjęcie w wymiarach 300 × 400 pikseli zgodne z jeszcze nieogłoszoną instrukcją wykonywania fotografii do dowodów tożsamości, podpis na białym tle, dane ze strony 3, oraz przedstawienie dokumentacji poświadczającej poszczególne wpisy w dokumencie.
(Dodałbym też na samiuteńkim początku mianowanie na stopnie wojskowe, ale bez odpowiedniej pieczątki GPL nie ruszę, @Anastasia Windsachen).
(Dodałbym też na samiuteńkim początku mianowanie na stopnie wojskowe, ale bez odpowiedniej pieczątki GPL nie ruszę, @Anastasia Windsachen).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH