Wtedy musiałbym ustawić CRONa albo admin musiałby robić to przy praktycznie każdej weryfikacjiSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 sty 2023, 23:49Nie każdemu będzie się chciało w to bawić, wydaje mi się, że lepsza opcja byłoby, żeby admin w panelu podał id forum ze stempla i według niego system zaciągnął sobie informacje.
GMERK – wtyczek nigdy za wiele
To można by wtedy dodać w panelu admina opcje "synchronizuje", która by pobierała dane, ewentualnie dodać w panelu użytkownika opcje, raz dziennie możliwości zapytania serwera o weryfikację, jeśli takowej nie ma.Benji pisze: ↑27 sty 2023, 0:00Wtedy musiałbym ustawić CRONa albo admin musiałby robić to przy praktycznie każdej weryfikacjiSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 sty 2023, 23:49Nie każdemu będzie się chciało w to bawić, wydaje mi się, że lepsza opcja byłoby, żeby admin w panelu podał id forum ze stempla i według niego system zaciągnął sobie informacje.
Już wolałbym poprosić Helwetyka o API do weryfikacji profili stemplowych, co w sumie aż takim złym pomysłem nie jest...Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑27 sty 2023, 0:04To można by wtedy dodać w panelu admina opcje "synchronizuje", która by pobierała dane, ewentualnie dodać w panelu użytkownika opcje, raz dziennie możliwości zapytania serwera o weryfikację, jeśli takowej nie ma.Benji pisze: ↑27 sty 2023, 0:00Wtedy musiałbym ustawić CRONa albo admin musiałby robić to przy praktycznie każdej weryfikacjiSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 sty 2023, 23:49Nie każdemu będzie się chciało w to bawić, wydaje mi się, że lepsza opcja byłoby, żeby admin w panelu podał id forum ze stempla i według niego system zaciągnął sobie informacje.
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Można dać opcję wyboru z poziomu panelu admina, gdzie umieścić dany element, i czy w ogóle go wyświetlać, bo może komuś nie będzie pasował do koncepcji.Benji pisze: ↑26 sty 2023, 21:27A można, jak najbardziej. Tylko zastanawiam się, gdzie umiejscowić link do profilu w Stemplu i to saldo. Pod całym profilem (w Leocji: pod sekcją "Posiadane odznaki" albo "Podpis") albo... no właśnie. Fajnie byłoby umieścić to w tej samej sekcji co avatar, tylko po prawej stronie, jednak nie wiem czy to możliwe. Lecę szukaćIgnats ik Ruth pisze: ↑26 sty 2023, 21:20W sumie, skoro mamy jawność kont, to może zasobność czyjegoś portfela?
Nie musiałbyś. Możesz dokonywać aktualizacji np. przy pierwszym wyświetleniu forum danego dnia.Benji pisze: ↑27 sty 2023, 0:00Wtedy musiałbym ustawić CRONa albo admin musiałby robić to przy praktycznie każdej weryfikacjiSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 sty 2023, 23:49Nie każdemu będzie się chciało w to bawić, wydaje mi się, że lepsza opcja byłoby, żeby admin w panelu podał id forum ze stempla i według niego system zaciągnął sobie informacje.
Dalej jednak jestem przy tej opcji:Franklin Garamond pisze: ↑27 sty 2023, 9:03Nie musiałbyś. Możesz dokonywać aktualizacji np. przy pierwszym wyświetleniu forum danego dnia.Benji pisze: ↑27 sty 2023, 0:00Wtedy musiałbym ustawić CRONa albo admin musiałby robić to przy praktycznie każdej weryfikacjiSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑26 sty 2023, 23:49Nie każdemu będzie się chciało w to bawić, wydaje mi się, że lepsza opcja byłoby, żeby admin w panelu podał id forum ze stempla i według niego system zaciągnął sobie informacje.
Już wolałbym poprosić Helwetyka o API do weryfikacji profili stemplowych, co w sumie aż takim złym pomysłem nie jest...
Jest to pomysł wymagający od niego pracy, więc nie wiem czy byłby skory.Benji pisze:Już wolałbym poprosić Helwetyka o API do weryfikacji profili stemplowych, co w sumie aż takim złym pomysłem nie jest...
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Co prawda, projekt wydaje się zawieszony, ale — dopóki jestem obecny, to zależy od nakładu i użyteczności pracy. Piszę tu najzupełniej ogólnie, nie tylko w odniesieniu do Gmerka.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑27 sty 2023, 20:46Jest to pomysł wymagający od niego pracy, więc nie wiem czy byłby skory.Benji pisze:Już wolałbym poprosić Helwetyka o API do weryfikacji profili stemplowych, co w sumie aż takim złym pomysłem nie jest...
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Pisałem na emaila, ale nie zaszkodzi napisać posta.Helwetyk Romański pisze: ↑24 sie 2023, 13:43Co prawda, projekt wydaje się zawieszony, ale — dopóki jestem obecny, to zależy od nakładu i użyteczności pracy. Piszę tu najzupełniej ogólnie, nie tylko w odniesieniu do Gmerka.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑27 sty 2023, 20:46Jest to pomysł wymagający od niego pracy, więc nie wiem czy byłby skory.Benji pisze:Już wolałbym poprosić Helwetyka o API do weryfikacji profili stemplowych, co w sumie aż takim złym pomysłem nie jest...
Przydało by się jakiś endpoint, z listą krajów.
Chodzi mi o listę o [id, nazwa kraju].
Może nie gmerk, ale w ZKRR, można zobaczyć jak wyglądają odnośniki do profilu stempla, po nazwie użytkownika, w postach.
Kurr, wszystko musicie odkopać xD
Przyszedł wrzesień, czas na pracę, czyli w tym miesiącu może wyjdzie pierwsza wersja
Przyszedł wrzesień, czas na pracę, czyli w tym miesiącu może wyjdzie pierwsza wersja
Ono po prostu jest mocno leockie 🖤🤍❤️Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑03 wrz 2023, 21:03Zainspirowało nas Twojej stoisko na FOTach w Sarmacji. 🖤🤍❤️