Taki był pierwotny zamysł, ale podniesiono zasadne, moim zdaniem, uwagi. Stąd kolejna rubryczka.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑11 wrz 2023, 3:55A to nie jest tak, że data przybycia na pollin, jest nasza data urodzenia?
Wbite!
Taki był pierwotny zamysł, ale podniesiono zasadne, moim zdaniem, uwagi. Stąd kolejna rubryczka.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑11 wrz 2023, 3:55A to nie jest tak, że data przybycia na pollin, jest nasza data urodzenia?
Wbite!
Jest doskonale, tylko — zanim usiądę do tematu — poprosiłbym o uzupełnienie o narracyjną datę urodzenia (lub wskazanie, żeby jej nie podawać). Wzór wniosku postaram się jeszcze dzisiaj zaktualizować.Apolinary Montserrat pisze: ↑11 wrz 2023, 9:20Proszę o wybaczenie niedoskonałości wniosku, ale na telefonie to było wyzwanie... 🤐
Nie wpisujmy nic, może później się uzupelni i dopisze historię. 😁Helwetyk Romański pisze: ↑11 wrz 2023, 13:47Jest doskonale, tylko — zanim usiądę do tematu — poprosiłbym o uzupełnienie o narracyjną datę urodzenia (lub wskazanie, żeby jej nie podawać). Wzór wniosku postaram się jeszcze dzisiaj zaktualizować.Apolinary Montserrat pisze: ↑11 wrz 2023, 9:20Proszę o wybaczenie niedoskonałości wniosku, ale na telefonie to było wyzwanie... 🤐

Było kopanko w archiwach, było… (A praca leży odłogiem 😜).Apolinary Montserrat pisze: ↑11 wrz 2023, 14:43Najczcigodniejszy bardzo dziękuję za dokument, robi wrażenie! 🙂

I to jest owa niedoskonałość mojego wniosku, wybaczcie... 🤐 (U mnie dziś też prokrastynacja służbowa na całego, ale godzinka z hakiem na wniosek i szukanie zdjęcia jak najbardziej... 😄)Helwetyk Romański pisze: ↑11 wrz 2023, 14:45Było kopanko w archiwach, było… (A praca leży odłogiem 😜).Apolinary Montserrat pisze: ↑11 wrz 2023, 14:43Najczcigodniejszy bardzo dziękuję za dokument, robi wrażenie! 🙂

Będą, będą. Dodawanie nowych kart jest trywialne. Teraz w pierwszej kolejności chcę dorobić (dziadowski) panel administracyjny — chwała Matce Prokrastynacji, że jeszcze niczego, raczej, nie nadpisałem — a przy okazji wdrożyć kilka wniosków wyciągniętych w oparciu o dane, które już zostały wprowadzone.Apolinary Montserrat pisze: ↑11 wrz 2023, 17:54Już wygląda to super, a jeszcze jak będą pozostałe informacje z tych zaplanowanych to będzie... uoh! 🤓