OS 2 na ten moment:

Prowadzi, herr organizator, ale wiedzcie, że to tymczasowo. Drugi jest "Szpadelmistrz" z Koribii, a trzeci leocki Romański! Jedziemy dalej!

Nie wiem, czy to o mnie, ale ja zacząłem konsumpcję po robocie w Komisji Kontroli Gier i Zakładów!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 wrz 2023, 23:48Biorąc pod uwagę fakt, że zdecydowana większość organizatorów jest po spożyciu sprawdzi się wszystko jutro. :P
RAJD VOXLANDUHelwetyk Romański pisze: ↑15 wrz 2023, 23:55Nie wiem, czy to o mnie, ale ja zacząłem konsumpcję po robocie w Komisji Kontroli Gier i Zakładów!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 wrz 2023, 23:48Biorąc pod uwagę fakt, że zdecydowana większość organizatorów jest po spożyciu sprawdzi się wszystko jutro. :P

Na następnym Rajdzie Voxlandu walniemy OS o takiej 4! Idealna pora żeby odhaczyć tak przed spankiem XD
Jako jedyny mnie rozumiecie! <3 (Bo zakładam, ze później nie przed 15). xDJoahim von Ribertrop pisze: ↑16 wrz 2023, 0:50Na następnym Rajdzie Voxlandu walniemy OS o takiej 4! Idealna pora żeby odhaczyć tak przed spankiem XD
Czy Wy macie Rozum i Godność Mikronauty?Joahim von Ribertrop pisze: ↑16 wrz 2023, 0:50Na następnym Rajdzie Voxlandu walniemy OS o takiej 4! Idealna pora żeby odhaczyć tak przed spankiem XD
Osobiście będę wnioskował o trzy etapy pod rząd:Orjon Surma pisze: ↑16 wrz 2023, 7:52Czy Wy macie Rozum i Godność Mikronauty?Joahim von Ribertrop pisze: ↑16 wrz 2023, 0:50Na następnym Rajdzie Voxlandu walniemy OS o takiej 4! Idealna pora żeby odhaczyć tak przed spankiem XD