Dobrze, że nie jestem uważam się za arystokratę.Ignats ik Ruth pisze: ↑16 wrz 2023, 21:31Tu, w Leocji, pieniądz jest tym, co ma każdy obywatel. Bycie arystokratą wymaga, by mieć też gest.Helwetyk Romański pisze: ↑16 wrz 2023, 21:22Arystokracja pollińska po raz kolejny pokazała, że jest niepoczytalna.
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
- Przybysz
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
To mój ostatni gest. Bo na waciki nie będę mieć...Ignats ik Ruth pisze: ↑16 wrz 2023, 21:31Tu, w Leocji, pieniądz jest tym, co ma każdy obywatel. Bycie arystokratą wymaga, by mieć też gest.Helwetyk Romański pisze: ↑16 wrz 2023, 21:22Arystokracja pollińska po raz kolejny pokazała, że jest niepoczytalna.
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Proste rozwiązania są najlepsze.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑16 wrz 2023, 21:48To mój ostatni gest. Bo na waciki nie będę mieć...

- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
- Przybysz
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Diabeł.Ignats ik Ruth pisze: ↑16 wrz 2023, 21:50Proste rozwiązania są najlepsze.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑16 wrz 2023, 21:48To mój ostatni gest. Bo na waciki nie będę mieć...
![]()
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Przesezonujecie i sprzedacie z zyskiem! Wgl zachęcam do licytacji środkami Dworu i Państwa... coś tam dodatkowego powinno być jak mniemam
Piwski Sroczyński
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
@HzG przetarł szlak we właściwym kierunku! (Co do zwrotu można dyskutować).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
A widzisz... Ja kupiłem obraz na aukcji w NBA i oddałem jako prezent ślubny... A kosztował bagatela coś między 8 a 12 tysięcy palatynów... Da się to gdzieś na szybko sprawdzić? @Helwetyk Romański ?Ignats ik Ruth pisze: ↑16 wrz 2023, 21:31Tu, w Leocji, pieniądz jest tym, co ma każdy obywatel. Bycie arystokratą wymaga, by mieć też gest.Helwetyk Romański pisze: ↑16 wrz 2023, 21:22Arystokracja pollińska po raz kolejny pokazała, że jest niepoczytalna.
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Mowa o „Is it real”? To było dziesięć owiec.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 wrz 2023, 11:45A widzisz... Ja kupiłem obraz na aukcji w NBA i oddałem jako prezent ślubny... A kosztował bagatela coś między 8 a 12 tysięcy palatynów... Da się to gdzieś na szybko sprawdzić? @Helwetyk Romański ?Ignats ik Ruth pisze: ↑16 wrz 2023, 21:31Tu, w Leocji, pieniądz jest tym, co ma każdy obywatel. Bycie arystokratą wymaga, by mieć też gest.Helwetyk Romański pisze: ↑16 wrz 2023, 21:22Arystokracja pollińska po raz kolejny pokazała, że jest niepoczytalna.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Nie... Najdrożej licytowałem ten z kobietą...co dałem w prezencie Zosi i Krzysiowi. To nie było w Leocji? :DHelwetyk Romański pisze: ↑17 wrz 2023, 11:52Mowa o „Is it real”? To było dziesięć owiec.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 wrz 2023, 11:45A widzisz... Ja kupiłem obraz na aukcji w NBA i oddałem jako prezent ślubny... A kosztował bagatela coś między 8 a 12 tysięcy palatynów... Da się to gdzieś na szybko sprawdzić? @Helwetyk Romański ?Ignats ik Ruth pisze: ↑16 wrz 2023, 21:31Tu, w Leocji, pieniądz jest tym, co ma każdy obywatel. Bycie arystokratą wymaga, by mieć też gest.Helwetyk Romański pisze: ↑16 wrz 2023, 21:22Arystokracja pollińska po raz kolejny pokazała, że jest niepoczytalna.
O ten:

Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Było, było! 375 000 dukatów, po kursie 10 ♇ (12 Ⱡ MBP) za 500 dukatów, czyli tradycyjnym 1:50. Czyli 7500 ♇.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 wrz 2023, 20:23Nie... Najdrożej licytowałem ten z kobietą...co dałem w prezencie Zosi i Krzysiowi. To nie było w Leocji? :DHelwetyk Romański pisze: ↑17 wrz 2023, 11:52Mowa o „Is it real”? To było dziesięć owiec.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 wrz 2023, 11:45A widzisz... Ja kupiłem obraz na aukcji w NBA i oddałem jako prezent ślubny... A kosztował bagatela coś między 8 a 12 tysięcy palatynów... Da się to gdzieś na szybko sprawdzić? @Helwetyk Romański ?Ignats ik Ruth pisze: ↑16 wrz 2023, 21:31Tu, w Leocji, pieniądz jest tym, co ma każdy obywatel. Bycie arystokratą wymaga, by mieć też gest.Helwetyk Romański pisze: ↑16 wrz 2023, 21:22Arystokracja pollińska po raz kolejny pokazała, że jest niepoczytalna.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji