Nie jestem tutaj bezstronny, ale — nie powiedziałbym tak. Jedyną przewagą, jaką mają dotychczasowi uczestnicy, są licencje. Tutaj wystarczy zdobyć punkt (zająć dziesiąte miejsce), na jednym rajdzie, aby dostać pierwszą licencję, a po pięciu rajdach — drugą. Dopiero trzecia wymaga odrobinę wysiłku. Mistrz aktualnego rajdu, @Albert Fryderyk de Espada, osiem rajdów temu zajął miejsce na podium z licencją pierwszego typu, wyraźnie deklasując resztę uczestników.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑17 wrz 2023, 17:21Tak patrzę sobie na te wyniki i myślę że coraz trudniej jest wejść w rajdy, jeśli się wcześniej nie jechalo.
RMAW - temat ogólny
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
Mam gotowego Excela, także pierwsze wyniki po 21:21.Ignats ik Ruth pisze: ↑17 wrz 2023, 18:37Dopiero teraz o tym pomyślałem, szkoda że nie podczas debat o nowym
regulaminie. Może w przyszłym roku ranking państw? :D
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
Ja długo jeździłem beznadziejnie, a dopiero jak już byłem na licencje daleko za liderami zacząłem rywalizację na serio. I to z takim skutkiem, że wygrałem ex aequo z Romańskim.
Moim zdaniem jedyna trudność jest taka, że w pierwszym sezonie wystarczyło jeździć na 0. Teraz walczymy na milisekundy. Ale próg wejścia nadal nie jest wysoki w praktyce. Tylko trzeba się przełamać i obyć z systemem zawodów. :P
Moim zdaniem jedyna trudność jest taka, że w pierwszym sezonie wystarczyło jeździć na 0. Teraz walczymy na milisekundy. Ale próg wejścia nadal nie jest wysoki w praktyce. Tylko trzeba się przełamać i obyć z systemem zawodów. :P
Orjon Surma pisze: ↑17 wrz 2023, 19:21Mam gotowego Excela, także pierwsze wyniki po 21:21.Ignats ik Ruth pisze: ↑17 wrz 2023, 18:37Dopiero teraz o tym pomyślałem, szkoda że nie podczas debat o nowym
🖤🤍💖
RMAW - temat ogólny
To. Największym wyzwaniem jest, moim zdaniem, regulamin, nie udział jako taki. Tutaj wystarczają umiejętność synchronizacji czasu na urządzeniu rajdowym, gotowość do prób oraz pogodzenie się z faktem, że weekend rajdowy poświęcamy na rajdy. 😜Ignats ik Ruth pisze: ↑17 wrz 2023, 19:23Teraz walczymy na milisekundy. Ale próg wejścia nadal nie jest wysoki w praktyce. Tylko trzeba się przełamać i obyć z systemem zawodów.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Tak. W dodatku dobry partner z zespołu i już można powaznie myśleć o zabawie.Helwetyk Romański pisze: ↑17 wrz 2023, 19:19Nie jestem tutaj bezstronny, ale — nie powiedziałbym tak. Jedyną przewagą, jaką mają dotychczasowi uczestnicy, są licencje. Tutaj wystarczy zdobyć punkt (zająć dziesiąte miejsce), na jednym rajdzie, aby dostać pierwszą licencję, a po pięciu rajdach — drugą. Dopiero trzecia wymaga odrobinę wysiłku. Mistrz aktualnego rajdu, @Albert Fryderyk de Espada, osiem rajdów temu zajął miejsce na podium z licencją pierwszego typu, wyraźnie deklasując resztę uczestników.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑17 wrz 2023, 17:21Tak patrzę sobie na te wyniki i myślę że coraz trudniej jest wejść w rajdy, jeśli się wcześniej nie jechalo.
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Zobaczcie, która pozycje ma osoba z wynikiem 0:00.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
No to przecież napisałem, jak następuje:Karolina von Lichtenstein pisze: ↑17 wrz 2023, 21:14Zobaczcie, która pozycje ma osoba z wynikiem 0:00.
Ignats ik Ruth pisze: ↑17 wrz 2023, 19:23Moim zdaniem jedyna trudność jest taka, że w pierwszym sezonie wystarczyło jeździć na 0. Teraz walczymy na milisekundy. Ale próg wejścia nadal nie jest wysoki w praktyce. Tylko trzeba się przełamać i obyć z systemem zawodów. :P
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
OS 10
Nieoficjalna klasyfikacja końcowa:

Zapamiętajcie, że LICENCJI nie można dawać na ostatnim OS'ie...
Nieoficjalna klasyfikacja końcowa:

Zapamiętajcie, że LICENCJI nie można dawać na ostatnim OS'ie...
- Orjon Surma • Stempel
RMAW - temat ogólny
Zgodnie z obietnicąOrjon Surma pisze: ↑17 wrz 2023, 19:21Mam gotowego Excela, także pierwsze wyniki po 21:21.Ignats ik Ruth pisze: ↑17 wrz 2023, 18:37Dopiero teraz o tym pomyślałem, szkoda że nie podczas debat o nowym
Nieoficjalna klasyfikacja generalna

Nieoficjalna klasyfikacja drużynowa

Nieoficjalna klasyfikacja krajowa

Po raz pierwszy w historii rajdu 3 osoby zajęły to samo miejsce. Trwa intensywna dyskusja, jak podzielić punkt na 3 osoby.
@Albert Fryderyk de Espada osiągnął nowy rekord Rajdu - 22:20. Poprzedni, 22:29, należał do mnie (Alpenfahrt 2022).
RMAW - temat ogólny

Gratulacje dla zwycięskiego @Albert Fryderyk de Espada,
wyrazy uznania dla Ojca Organizatora @Heinz-Werner Grüner
i Matki Organizatorki @Anastasia Windsachen,
gorące podziękowania dla @Orjon Surma z zespołu oraz
@Ignats ik Ruth z kadry narodowej,
serdeczne pozdrowienia dla wszystkich uczestników wspólnych wyścigów!
Wspaniały to rajd, nie zapomnę go nigdy!
Szczęść Leocjo, wasze zdrowie! 🍻
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Orjon Surma • Stempel