Działa stacjonarnie, ale w wersji mobilnej znika... 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 10:06Apolinary Montserrat pisze: ↑09 paź 2023, 7:32Chyba nie działa w ISM guzik 22, a guzik 23 odpadł lub go nigdy nie było... 😁Naturalnie, bramka numer dwa! Ale że 22 nie działa? U mnie działa… Poproszę o zrzuty ekranów czy coś.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 paź 2023, 13:59To nie tak, że nie działa, bo on działa, tylko tabelka ma wysokość 0😂
[ISM] Skrypt integracyjny
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
- Kontakt:
Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Rzeczywiście! No, ale że ISM w zasadzie to nie posiada wersji mobilnej…Apolinary Montserrat pisze: ↑10 paź 2023, 10:15Działa stacjonarnie, ale w wersji mobilnej znika... 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 10:06Apolinary Montserrat pisze: ↑09 paź 2023, 7:32Chyba nie działa w ISM guzik 22, a guzik 23 odpadł lub go nigdy nie było... 😁Naturalnie, bramka numer dwa! Ale że 22 nie działa? U mnie działa… Poproszę o zrzuty ekranów czy coś.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 paź 2023, 13:59To nie tak, że nie działa, bo on działa, tylko tabelka ma wysokość 0😂
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Franklin Garamond • Stempel
Ojej, wchodzić na ISM z telefonu? Życie Wam niemiłe? 😅Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 10:22Rzeczywiście! No, ale że ISM w zasadzie to nie posiada wersji mobilnej…Apolinary Montserrat pisze: ↑10 paź 2023, 10:15Działa stacjonarnie, ale w wersji mobilnej znika... 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 10:06Apolinary Montserrat pisze: ↑09 paź 2023, 7:32Chyba nie działa w ISM guzik 22, a guzik 23 odpadł lub go nigdy nie było... 😁Naturalnie, bramka numer dwa! Ale że 22 nie działa? U mnie działa… Poproszę o zrzuty ekranów czy coś.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 paź 2023, 13:59To nie tak, że nie działa, bo on działa, tylko tabelka ma wysokość 0😂
Niektórzy siedzą w mikro, głównie w urządzeniach mobilnych :PFranklin Garamond pisze: ↑10 paź 2023, 18:09Ojej, wchodzić na ISM z telefonu? Życie Wam niemiłe? 😅Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 10:22Rzeczywiście! No, ale że ISM w zasadzie to nie posiada wersji mobilnej…Apolinary Montserrat pisze: ↑10 paź 2023, 10:15Działa stacjonarnie, ale w wersji mobilnej znika... 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 10:06Apolinary Montserrat pisze: ↑09 paź 2023, 7:32Chyba nie działa w ISM guzik 22, a guzik 23 odpadł lub go nigdy nie było... 😁Naturalnie, bramka numer dwa! Ale że 22 nie działa? U mnie działa… Poproszę o zrzuty ekranów czy coś.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 paź 2023, 13:59To nie tak, że nie działa, bo on działa, tylko tabelka ma wysokość 0😂
Kiedyś trzeba pogonić @Szanownego, aby umilił, nam życie na mobilkach.
Sami wklejaliście nagrania, wiecie jak jest. Dziękujmy Matce Prokrastynacji za to, że jakoś, ale działa i wymaga wyjątkowo rzadkich, jak na użyty kod, interwencji. Tak jak to widzę, bez zupełnie innej biblioteki odpowiedzialnej za wykresy by się nie obeszło. A to jest, prawda, Javascript.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 18:59Niektórzy siedzą w mikro, głównie w urządzeniach mobilnych :PFranklin Garamond pisze: ↑10 paź 2023, 18:09Ojej, wchodzić na ISM z telefonu? Życie Wam niemiłe? 😅Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 10:22Rzeczywiście! No, ale że ISM w zasadzie to nie posiada wersji mobilnej…Apolinary Montserrat pisze: ↑10 paź 2023, 10:15Działa stacjonarnie, ale w wersji mobilnej znika... 🤓Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 10:06Naturalnie, bramka numer dwa! Ale że 22 nie działa? U mnie działa… Poproszę o zrzuty ekranów czy coś.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Racja, racja, te nagrania to sama prawda. W ogóle to myślałem, że w Nowinach przechowujesz w bazie dane krajów, a nie z ręki wpisane ☺️Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 19:22Sami wklejaliście nagrania, wiecie jak jest. Dziękujmy Matce Prokrastynacji za to, że jakoś, ale działa i wymaga wyjątkowo rzadkich, jak na użyty kod, interwencji. Tak jak to widzę, bez zupełnie innej biblioteki odpowiedzialnej za wykresy by się nie obeszło. A to jest, prawda, Javascript.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 18:59Niektórzy siedzą w mikro, głównie w urządzeniach mobilnych :PFranklin Garamond pisze: ↑10 paź 2023, 18:09Ojej, wchodzić na ISM z telefonu? Życie Wam niemiłe? 😅Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 10:22Rzeczywiście! No, ale że ISM w zasadzie to nie posiada wersji mobilnej…Apolinary Montserrat pisze: ↑10 paź 2023, 10:15
Działa stacjonarnie, ale w wersji mobilnej znika... 🤓
Jednak w tyle głowy zawsze jest nadzieja, że będziesz pod wpływem jakiejś substancji i to zrobisz 😂
Ale tak z ręką na sercu: po cholerę mi tutaj baza danych? 🙃Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 19:39Racja, racja, te nagrania to sama prawda. W ogóle to myślałem, że w Nowinach przechowujesz w bazie dane krajów, a nie z ręki wpisane ☺️
Gdy jestem w domu pod wpływem jakiejś substancji (pozdrawiamy podtapiających lewka), pieprzę (więcej) głupo(t)y na forum, a nie siadam do kodu, prawda…Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 19:39Jednak w tyle głowy zawsze jest nadzieja, że będziesz pod wpływem jakiejś substancji i to zrobisz 😂
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
- Kontakt:
I może tutaj jest, prawda, sposób na podbijanie aktywności... 🤐😁Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 20:10Gdy jestem w domu pod wpływem jakiejś substancji (pozdrawiamy podtapiających lewka), pieprzę (więcej) głupo(t)y na forum, a nie siadam do kodu, prawda…Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 19:39Jednak w tyle głowy zawsze jest nadzieja, że będziesz pod wpływem jakiejś substancji i to zrobisz 😂
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
No trochę działa, tak. 😜Apolinary Montserrat pisze: ↑10 paź 2023, 20:15I może tutaj jest, prawda, sposób na podbijanie aktywności... 🤐😁Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 20:10Gdy jestem w domu pod wpływem jakiejś substancji (pozdrawiamy podtapiających lewka), pieprzę (więcej) głupo(t)y na forum, a nie siadam do kodu, prawda…Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 19:39Jednak w tyle głowy zawsze jest nadzieja, że będziesz pod wpływem jakiejś substancji i to zrobisz 😂
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
🥃🦁 🖤🤍❤️
Kiedyś myślałem, że masz jedna bazę danych do stempla, ISM i nowin, i tylko wyciągasz z niej potrzebne linki, ale widzę, że to po prostu ma działać.Helwetyk Romański pisze: ↑10 paź 2023, 20:10Ale tak z ręką na sercu: po cholerę mi tutaj baza danych? 🙃
Mój największy problem w kodowaniu, to że kod musi choć trochę ładnie wyglądać, a dopiero na drugim miejscu działać.😂
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 paź 2023, 20:24Kiedyś myślałem, że masz jedna bazę danych do stempla, ISM i nowin, i tylko wyciągasz z niej potrzebne linki, ale widzę, że to po prostu ma działać.

Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH