W zasadzie można to porównać do zmiany pewnej strony z nieistniejącego reala minecraft.net w 2017Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑28 sty 2024, 11:46Gdzie tam od razu 2.0, toż to tylko zmiana wyglądu i przy okazji trochę reorganizacji kodu 😂Piotr Romanow pisze: ↑28 sty 2024, 11:17Zacnie wygląda cały projekt. Obserwuję z ogromnym zainteresowaniem "aktualizacji" stempla 2.0. :D
Cieszy mnie pozytywny odzew, ale również mam świadomość, że to dlatego iż jest to aplikacja "krytyczna"😂❤️
[Stempel] Nowy wygląd
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Stempel | Nowy wygląd
Stempel | Nowy wygląd
Czołem, rzeczywiście coś, coś się zepsuło.Helwetyk Romański pisze: ↑26 sty 2024, 12:20Z ogromną przyjemnością wpłaciłem, ale się nie przyjęło, o czym zawiadamiam @Gd'O oraz @Sheldon Anszlus Lovelace.
Lista darczyńców:

Przelewam wpłaty Obdarowanemu. Dam znać, kiedy usunę błąd. Pardą za niedogodności.
Mikołaj Torped
besositos
besositos
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Stempel | Nowy wygląd
Z ciekawości: wiemy w ogóle, co tu się wydarzyło? Błąd po stronie MBP czy Zbiórki?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Stempel | Nowy wygląd
Ja po mojej stronie widzę błąd przy generowaniu widoku komunikatu MBP fail, po nieudanym przelewie. Co to właściwie znaczy - jeszcze nie wiem.
Inwestyguję, jak to się fachowo mówi.
Inwestyguję, jak to się fachowo mówi.
Mikołaj Torped
besositos
besositos
Stempel | Nowy wygląd
Przelałem te kwotę, na zbiórkę, by było widoczne, że cel zapełnił się już w 123%.Gd'O pisze: ↑29 sty 2024, 9:40Czołem, rzeczywiście coś, coś się zepsuło.Helwetyk Romański pisze: ↑26 sty 2024, 12:20Z ogromną przyjemnością wpłaciłem, ale się nie przyjęło, o czym zawiadamiam @Gd'O oraz @Sheldon Anszlus Lovelace.
Lista darczyńców:
Przelewam wpłaty Obdarowanemu. Dam znać, kiedy usunę błąd. Pardą za niedogodności.
Dziękuję wszystkim za wsparcie ❤️❤️
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Stempel | Nowy wygląd
To chyba odpowiedni wątek by wtrącić swój pomysł skoro już coś jest grzebane przy Stemplu - może dodać do obecnej wtyczki stemplowej możliwość logowania na fora, na których jest się zweryfikowanym przez jednorazowy kod Stempla? Czasami jak się jest z komórki i nie ma dostępu do haseł to trudno się zalogować na każde z forów :((
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Stempel | Nowy wygląd
Muszę przyznać, że myślałem o tym 🤪Anastasia Windsachen pisze: ↑29 sty 2024, 15:20To chyba odpowiedni wątek by wtrącić swój pomysł skoro już coś jest grzebane przy Stemplu - może dodać do obecnej wtyczki stemplowej możliwość logowania na fora, na których jest się zweryfikowanym przez jednorazowy kod Stempla? Czasami jak się jest z komórki i nie ma dostępu do haseł to trudno się zalogować na każde z forów :((
Jedynie nie jako dodatek do wtyczki, tylko idąc najprostsza droga, stworzyć nowy plik, który by działał takie cuda. Wtedy by mogły być, w stemplu odsyłacze do tego pliku, który by prosił o zalogowanie.
#edit
Musiałem sobie przypomnieć, jakie miałem wątpliwości, co do takiego logowania. Otóż, istnieje szansa, że ktoś może wykraść kogoś hasło jednorazowe, tym samym logując się na jego konto na jakimś forum.
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Stempel | Nowy wygląd
To tutaj pytanie i do Ciebie jak i do @Helwetyk - czy dodanie 2FA w postaci np. kodu QR w jakiejś apce do autoryzacji albo przez maila wchodziłoby w grę? Tak jak ma wiele witryn, że jak z nowego adresu IP, nowego urządzenia to trzeba przechodzić przez 2FASheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑29 sty 2024, 16:16Musiałem sobie przypomnieć, jakie miałem wątpliwości, co do takiego logowania. Otóż, istnieje szansa, że ktoś może wykraść kogoś hasło jednorazowe, tym samym logując się na jego konto na jakimś forum.Anastasia Windsachen pisze: ↑29 sty 2024, 15:20To chyba odpowiedni wątek by wtrącić swój pomysł skoro już coś jest grzebane przy Stemplu - może dodać do obecnej wtyczki stemplowej możliwość logowania na fora, na których jest się zweryfikowanym przez jednorazowy kod Stempla? Czasami jak się jest z komórki i nie ma dostępu do haseł to trudno się zalogować na każde z forów :((
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Stempel | Nowy wygląd
A to nie jak w przypadku dowolnej aplikacji?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑29 sty 2024, 16:16Otóż, istnieje szansa, że ktoś może wykraść kogoś hasło jednorazowe, tym samym logując się na jego konto na jakimś forum.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com