Kolekcjonerstwo jako choroba
- Ametyst Faradobus • Stempel
- Przybysz
Tworzenie systemu stopni, oznaczeń itp. - temat roboczy
Handlujesz bronią i respiratorami?
PROCESOR DOKTÓR NAUK NET. MAGISTER
Ametyst z rodu Faradobusów
Urlopowany Król Hirschbergii i Weerlandu,
Ponownie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Tylko bronią (Ronon Arms, Ronon Air Tech, Stocznia Razorno., Ronon Shield).. ale może to pomysł z tymi respiratorami... a realowo - firma prowadząca kilka sklepów internetowych w różnych branżach, a broń tylko kupuję (całkowicie prywatnie) i czasem modyfikuję. Mój ulubieniec...

- Przybysz
Muszę zacząć kolekcjonować respiratory po tej pandemii. W Bialenii trzeba z kolei koniecznie od Ciebie jakieś zamówić.

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Na motywach tej dyskusji nabrałem ochoty na posiadanie czarnej maseczki z leockimi lwami. Czas spać.Ametyst Faradobus pisze: ↑04 lis 2020, 21:24Muszę zacząć kolekcjonować respiratory po tej pandemii. W Bialenii trzeba z kolei koniecznie od Ciebie jakieś zamówić.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Ja sobie zamierzam zamówić flagi Bialenii do przypinania na rzepach do moich łachów militarnych... a generalnie jestem nieskomplikowany, bo na co dzień chadzam w ACU z odpowiednim camo (a troche ich mam... "US multicam", "UCP", "Tiger Stripe","woodland', "camo black", "coyote" itd.), albo w garniturze (tam gdzie muszę czasem "wyglądać"... na co dzień nie muszę bo moi klienci i kontrahenci to tylko przez maile i telefon), ciuchów pośrednich po prostu nie mam. Albo "moro", albo garnitur... takie dwie skrajności.Helwetyk Romański pisze: ↑04 lis 2020, 21:27Na motywach tej dyskusji nabrałem ochoty na posiadanie czarnej maseczki z leockimi lwami. Czas spać.
Maseczek nie noszę... chadzam na skutek chorych nakazów reżimu, albo w kominiarce, albo w "arafatce", albo w bandanie.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Jak na żołnierza przystało...Ronon Dex pisze: ↑04 lis 2020, 21:37Ja sobie zamierzam zamówić flagi Bialenii do przypinania na rzepach do miom łachów militarnych... a generalnie jestem nieskomplikowany, bo na co dzień chadzam w ACU z odpowiednim camo (a troche ich mam... "US multicam", "UCP", "Tiger Stripe","woodland', "camo black", "coyote" itd.), albo w garniturze (tam gdzie muszę czasem "wyglądać"... na co dzień nie muszę bo moi klienci i kontrahenci to tylko przez maile i telefon), ciuchów pośrednich po prostu nie mam. Albo "moro", albo garnitur... takie dwie skrajności.Helwetyk Romański pisze: ↑04 lis 2020, 21:27Na motywach tej dyskusji nabrałem ochoty na posiadanie czarnej maseczki z leockimi lwami. Czas spać.
Maseczek nie noszę... chadzam na skutek chorych nakazów reżimu, albo w kominiarce, albo w "arafatce", albo w bandanie.
- Przybysz
Ja chcę sobie zamówić gwiazdę Bohatera Bialenii, bo akurat sobie szyję nową marynarkie u krawca profesjonalnie i pewnie jak odbiorę to będę w niej siedzieć cały czas w domu zadowolony jak ten stary anona z pasty w pontonie.
Jakbyś zamawiał te flagi to nieironicznie daj znać, też mi się przyda.

60 x 40 mm - pasuje?Ametyst Faradobus pisze: ↑04 lis 2020, 21:59Ja chcę sobie zamówić gwiazdę Bohatera Bialenii, bo akurat sobie szyję nową marynarkie u krawca profesjonalnie i pewnie jak odbiorę to będę w niej siedzieć cały czas w domu zadowolony jak ten stary anona z pasty w pontonie.
Chyba za bardzo wchodzimy w real... czy jest tutaj odpowiednik bialeńskiego szpitala (psychiatrycznego... oczywiście) imienia nieistniejącej realiozy?
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Proponuje tutaj. ;)
viewtopic.php?f=23&t=377
viewtopic.php?f=23&t=377
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Jak już omawiamy swoje choroby współistniejące, to za mną niezmiennie chodzą stalowe pinsy z leockim herbem, ale te koszta matrycy i wielkość zamówienia...