RMAW - temat ogólny
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
Wzruszyłem się, bo jestem w tym zaszczytnym gronie, które jeździło w każdym sezonie RMAW.
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
RMAW - temat ogólny
I to z jaką formą!Franklin Garamond pisze: ↑19 lut 2024, 20:35Wzruszyłem się, bo jestem w tym zaszczytnym gronie, które jeździło w każdym sezonie RMAW.
RMAW - temat ogólny
A ja, że po jednym sezonie byłem wstanie dogonić czcigodnego w punktacji ♥️😎Franklin Garamond pisze: ↑19 lut 2024, 20:35Wzruszyłem się, bo jestem w tym zaszczytnym gronie, które jeździło w każdym sezonie RMAW.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Warto odnotować, że jest tylko takich 8 osób! Gratulacje... :)Franklin Garamond pisze: ↑19 lut 2024, 20:35Wzruszyłem się, bo jestem w tym zaszczytnym gronie, które jeździło w każdym sezonie RMAW.

Rajd Sarmacji za nami, kurz opadł, a dziś na konta uczestników trafiły nagrody pieniężne. Zapraszam do sprawdzenia kont MBP.
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny
Zaczynamy promocję osttaniego wydarzenia w ramach Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier. Ze względu na "problemy czasowe" zmuszony bylem przesunąć zakończenie sezonu o 2 tygodnie. I tak bardzo miło poinformować, że Rajdem Alpejskim - Alpenfahrt zakończymy zmagania sezonu piątego w dniach 5-7 kwietnia b.r.!
Warto w czasie zbliżających się świąt wypocząć, bo ostatnie zawody nie będą łaskwe! Trudne alpejskie drogi, strome zbocza, do pokonania wysokie wzniesienia i przełęcze!
Kto zdobędzie tytuł mistrza? Kto nie podoła presji? To i wiele innych odpowiedzi na pytania uzyskamy już za 10 dni!

Warto w czasie zbliżających się świąt wypocząć, bo ostatnie zawody nie będą łaskwe! Trudne alpejskie drogi, strome zbocza, do pokonania wysokie wzniesienia i przełęcze!
Kto zdobędzie tytuł mistrza? Kto nie podoła presji? To i wiele innych odpowiedzi na pytania uzyskamy już za 10 dni!

- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny

W związku z tym RMAW po raz kolejny uprasza chętnych do sponsoringu wydarzenia, samego udziału w rywalizacji oraz wspierania zabawy! Bawmy się i działajmy!
Tymczasem już zachęcam do sprawdzenia przebiegu trasy!
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny

Dołącz do grona sponsorów imprezy, a jednocześnie zafunduj sobie i nam pełen rollercoaster przyjemności podczas startu w imprezie! Zapraszamy do udziału!
Jeśli któryś z kierowców wie, że będzie chciał wystartować, a nie dostał jednocześnie ode mnie zapytania w dniu wczorajszym proszony jest o kontakt.
- Obywatel honorowy
RMAW - temat ogólny

A może potzrebujesz jeszcze treningu? Nie ma problemu! Czyń honory mechanikom austriackim, oni to kochają!
- Obywatel honorowy
- Obywatel honorowy