Wieści z RON
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Wieści z RON
Ja, oczywiście, mam, ale na urlopie i z dala od komputera szybko nie znajdę dostępów. Gdyby jakaś dobra dusza poratowała zrzutem ekranu albo cytatem…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Wieści z RON
Helwetyk Romański pisze: ↑14 sie 2023, 14:15Ja, oczywiście, mam, ale na urlopie i z dala od komputera szybko nie znajdę dostępów. Gdyby jakaś dobra dusza poratowała zrzutem ekranu albo cytatem…
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Wieści z RON
Od pewnego, stosunkowo niedawnego czasu mamy Sejmy ukryte z koniecznością zalogowania się, by je zobaczyć, ale może to kiedyś się zmieni.
To jest zrzut ekranu z telefonu? Na komputerze kroje czcionek w obwieszczeniu są ładniejsze. 😛Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑14 sie 2023, 21:35Helwetyk Romański pisze: ↑14 sie 2023, 14:15Ja, oczywiście, mam, ale na urlopie i z dala od komputera szybko nie znajdę dostępów. Gdyby jakaś dobra dusza poratowała zrzutem ekranu albo cytatem…
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Wieści z RON
@Sheldon Anszlus Lovelace, dziękuję! 🖤🤍❤️
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Wieści z RON
Tak, to jest z telefonu.Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑14 sie 2023, 22:49Od pewnego, stosunkowo niedawnego czasu mamy Sejmy ukryte z koniecznością zalogowania się, by je zobaczyć, ale może to kiedyś się zmieni.
To jest zrzut ekranu z telefonu? Na komputerze kroje czcionek w obwieszczeniu są ładniejsze. 😛Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑14 sie 2023, 21:35imgHelwetyk Romański pisze: ↑14 sie 2023, 14:15Ja, oczywiście, mam, ale na urlopie i z dala od komputera szybko nie znajdę dostępów. Gdyby jakaś dobra dusza poratowała zrzutem ekranu albo cytatem…
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Wieści z RON
Pragnę powiadomić, że szlachta zebrana pod Warszawą obrała na swego monarchę Ekscelencję Stanisława Dmowskiego, który panować będzie pod imieniem Stanisław. Wkrótce poznamy datę koronacji królewskiej.
- Konrad Radziwiłł
- Przybysz
Wieści z RON
W imieniu Dworu Jego Królewskiej Mości Stanisława, serdecznie zapraszam
wszystkich Mieszkańców Leocji
na uroczystości koronacyjne JKM Stanisława, które odbędą się w niedzielę, dnia 5 maja MMXXIV roku o godzinie 18 w Katedrze na Wawelu. Po nich zaś zapraszamy na bal koronacyjny.
Namiestnik Wojsk Rzeczypospolitej
Cześnik Wileński
- Friedrich von Baden • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
Wieści z RON
Dziś o 18 odbyła się koronacja JKM Stanisława: https://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/ ... 680&t=7161
Następnie rozpoczął się Bal Koronacyjny Stanisława I: https://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/ ... f=4&t=7162
Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa. :-)
Następnie rozpoczął się Bal Koronacyjny Stanisława I: https://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/ ... f=4&t=7162
Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa. :-)
/-/ Friedrich III. Großherzog von Baden
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny JCM
- Kajetan Sikorski • Stempel
- Przybysz
Wieści z RON
Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w grze Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz. Do gry można dołączyć od jutra tj. 10 czerwca, do piątku 14 czerwca.
- Kajetan Sikorski • Stempel
- Przybysz
Wieści z RON
Dołącz do tych śmiałków, którzy już podjęli trudną drogę wzdłuż i wszerz Rzeczypospolitej. Dołączyć można jeszcze do piątku włącznie. Każdy ma równe szanse na wygraną, niezależnie od dnia startu!