Zjazd 2024 - 16-18 sierpnia, Puszczykowo (pod samym Poznaniem!) - ZGŁOSZENIA
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Ok, czyli co, zaklepywać tego przewodnika gdzieś czy nie? Najpóźniej we wtorek to byb trzeba mu dać znać...
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Jak dla mnie, Muzeum Martyrologiczne, tak. (Na ludzką godzinę, czyli im później, tym lepiej).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 sie 2024, 20:23Ok, czyli co, zaklepywać tego przewodnika gdzieś czy nie? Najpóźniej we wtorek to byb trzeba mu dać znać...
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Orientacyjnie ile trwa oprowadzanie? (Pytam pod kątem dojścia z pociągu - muzeum jest czynne do 14, czy jeśli dojdziemy na 13 to jeszcze zdążymy?).
- Obywatel honorowy
MM - myślalem, że w granicach 12-13, by na 15 być gotowym do żarła i picia.Helwetyk Romański pisze: ↑11 sie 2024, 21:04Jak dla mnie, Muzeum Martyrologiczne, tak. (Na ludzką godzinę, czyli im później, tym lepiej).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 sie 2024, 20:23Ok, czyli co, zaklepywać tego przewodnika gdzieś czy nie? Najpóźniej we wtorek to byb trzeba mu dać znać...
- Obywatel honorowy
Około godzinki. Na pół godziny przed niby, ale jak na sobotę to chyba i tak trzeba zgłaszać, że chcemy przewodnika.Orjon Surma pisze: ↑12 sie 2024, 9:13Orientacyjnie ile trwa oprowadzanie? (Pytam pod kątem dojścia z pociągu - muzeum jest czynne do 14, czy jeśli dojdziemy na 13 to jeszcze zdążymy?).
W ogóle byłem pewien, że stanie na MM...
- Hawert Sroczyński • Stempel
- Obywatel
To już jutro? :o
dr net. Hawert wicehrabia Sroczyński h. Wiwern, profesor SAN

- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
- Obywatel honorowy
Ja tam na zjeździe od miesiąca... :P
Jakbym teraz mógł to chyba bym podjął decyzję, że na odległości większe niż 6 godzin się nie wybieram xD... Liczę na to, że będzie jak należy, ale podróż w kilka godzin przed nią odbiera mi wolę do życia skutecznie
Piwski Sroczyński

5:47 odjazd z Jasła. Póki co ładnie i planowo. Jescze z ponad 10 godzin i jeśli wszystko dobrze pójdzie będę na miejscu
Piwski Sroczyński
Przesiadka w Rzeszowie z bezpiecznym marginesem. Artus odjechał też z niewielkim poślizgiem, ale to tam chyba nie więcej jak 2-3 minuty, także czekaj nań spokojnie @Orjon Surma .

Teraz już na spokojnie, bez przygód, prosto do Poznania. Byle nie zasnąć... Bo pociąg kończy bieg na Helu, a byłem rok temu i nie widzę potrzeby tak szybkiej powtórki.
W razie czego @Orjon Surma , jako naczelny stróż podróży kolejowych - budź. Miejsce i wagon znasz xD

Teraz już na spokojnie, bez przygód, prosto do Poznania. Byle nie zasnąć... Bo pociąg kończy bieg na Helu, a byłem rok temu i nie widzę potrzeby tak szybkiej powtórki.
W razie czego @Orjon Surma , jako naczelny stróż podróży kolejowych - budź. Miejsce i wagon znasz xD
Piwski Sroczyński