Próbował! A że głupi i stołek dostał za kuter śledzi, to cóż, nie umioł.Helwetyk Romański pisze: ↑09 sie 2023, 22:46Tuja jaka jest, każdy widzi! (Resztę opowieści należy pozostawić autorom niespodzianki!).Orjon Surma pisze: ↑08 sie 2023, 20:04I jak? Po dwóch dniach jeszcze odsypiacie? Czekam z niecierpliwością na tę historię!
Typowy Kurator. Mógł sam poprawić odsyłacz, ale wolał zgłosić, żeby ktoś. To też zategowane!
Zjazd Mikronautów - Toruń 2023
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Pogrubiłem fragment cytowanego tekstu, do którego odnosiła się moja odpowiedź - czyli akurat do Twojej osoby. Bo uznałem, że skoro na etapie prac nad mapą pomagałeś mi w ustaleniu wielkości poprzez udostępnianie skalowanych map to trudno byś był osobą, którą można dawać za przykład osoby "będącej przeciw".
Jeśli źle odebrałeś to moje podkreślenie czy wypowiedź to przepraszam... nic złego nie miałem na myśli.
I takie też odniosłem wtedy wrażenie, że raczej mało Ciebie to interesowało... ale jednak pomogłeś i udostępniałeś to co miałeś, a co mi było potrzebne. Za co dziękuję po raz kolejny...
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Oczekując na historię autorów tej ozdoby na tui, donoszę, że leockie naklejki trafiły nie tylko na pudełka z szklankami.
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Orjon Surma • Stempel
Relacja zjazdowa sama się nie napisała, prawda... Bo za rok relacji nie będzie wcale :PIgnats ik Ruth pisze: ↑13 sie 2023, 9:18Hisyoria autorów ma trochę lat, nie wiem czy wytrzymacie. xD
- Orjon Surma • Stempel
I co? Jednak się udało! Więcej optymizmu!Helwetyk Romański pisze: ↑07 sie 2023, 18:45Popieram! (Wyjdzie jak zawsze).Nie żeby coś, bardzo szanuję Toruń i w ogóle, ale za rok proszę o jakąś inną lokalizację, bo już nie będę w ogóle wiedzieć, jak wytłumaczyć, czemu jadę z tymi samymi kolegami do tego samego Torunia :P
- Hawert Sroczyński • Stempel
- Obywatel
To gdzie Zjazd 2025? Łódź? Częstochowa? Radom? Bydgoszcz? Płock? Kalisz?
dr net. Hawert wicehrabia Sroczyński h. Wiwern, profesor SAN

- Orjon Surma • Stempel
Póki co za wcześnie, by powiedzieć coś wiążącego, aczkolwiek mówi się o czymś bliżej środka Polski, tak.Hawert Sroczyński pisze: ↑27 sie 2024, 22:00To gdzie Zjazd 2025? Łódź? Częstochowa? Radom? Bydgoszcz? Płock? Kalisz?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Ja bym zupełnie serio rozważył te okolice Radomia.Orjon Surma pisze: ↑27 sie 2024, 22:02Póki co za wcześnie, by powiedzieć coś wiążącego, aczkolwiek mówi się o czymś bliżej środka Polski, tak.Hawert Sroczyński pisze: ↑27 sie 2024, 22:00To gdzie Zjazd 2025? Łódź? Częstochowa? Radom? Bydgoszcz? Płock? Kalisz?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Bydgoszcz! Bydgoszcz! Bydgoszcz! XDDHawert Sroczyński pisze: ↑27 sie 2024, 22:00To gdzie Zjazd 2025? Łódź? Częstochowa? Radom? Bydgoszcz? Płock? Kalisz?