Sprawdź ile miejsca zajmują backupy, które również zajmują miejsce na dysku.Helwetyk Romański pisze: ↑18 wrz 2024, 13:1118 września: zużycie dysku [MB]: 49919.1 / 51200 — 97%. „Ciekawe”.
⚠️ Kustosz na nowym serwerze
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Jestem prawie że pewny, że one się nie wliczają do limitu, bo w przeciwnym razie dwa Kustosze by zajęły całą dostępną przestrzeń z naddatkiem. Inna rzecz, że jestem zdziwiony, że mamy tylko jedną kopię zapasową plików (17 września, g. 1:30) oraz zero kopii zapasowych baz danych — pozostałe wpisy są puste. (Tak samo Leocja, która nie walczy o każdy megabajt wolnego miejsca).Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑18 wrz 2024, 14:41Sprawdź ile miejsca zajmują backupy, które również zajmują miejsce na dysku.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Helwetyk Romański po powrocie z konferencji katowickiej chwalący się umową ze Śląsk Data Center 14 września 1938 rokuHelwetyk Romański pisze: ↑14 wrz 2024, 20:22Mocno chcę wierzyć w te gwarancje, bo cena jest doskonała.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Żeby nie było: przez tydzień obserwacji nie stwierdzono żadnych usterek (odpukać). Co więcej, DirectAdmin oraz phpMyAdmin działają w ŚDC zauważalnie szybciej niż w Seohoście, co akurat dla mnie ma znaczenie.Anastasia Windsachen pisze: ↑18 wrz 2024, 17:06Helwetyk Romański po powrocie z konferencji katowickiej chwalący się umową ze Śląsk Data Center 14 września 1938 roku.
Tym samym, w niedzielę skasowałem pliki Kustosza z głównego serwera Stempla. Migracja stała się na tyle ostateczna, na ile w tym kontekście cokolwiek może być ostatecznego.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Czyli całą akcję można uznać za wielki sukces?Helwetyk Romański pisze: ↑23 wrz 2024, 12:13Żeby nie było: przez tydzień obserwacji nie stwierdzono żadnych usterek (odpukać). Co więcej, DirectAdmin oraz phpMyAdmin działają w ŚDC zauważalnie szybciej niż w Seohoście, co akurat dla mnie ma znaczenie.Anastasia Windsachen pisze: ↑18 wrz 2024, 17:06Helwetyk Romański po powrocie z konferencji katowickiej chwalący się umową ze Śląsk Data Center 14 września 1938 roku.
Tym samym, w niedzielę skasowałem pliki Kustosza z głównego serwera Stempla. Migracja stała się na tyle ostateczna, na ile w tym kontekście cokolwiek może być ostatecznego.
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Endlösung der Verwahrungsfrage... (BP, pozostając tak w historycznych ramach)Helwetyk Romański pisze: ↑23 wrz 2024, 12:13Żeby nie było: przez tydzień obserwacji nie stwierdzono żadnych usterek (odpukać). Co więcej, DirectAdmin oraz phpMyAdmin działają w ŚDC zauważalnie szybciej niż w Seohoście, co akurat dla mnie ma znaczenie.Anastasia Windsachen pisze: ↑18 wrz 2024, 17:06Helwetyk Romański po powrocie z konferencji katowickiej chwalący się umową ze Śląsk Data Center 14 września 1938 roku.
Migracja stała się na tyle ostateczna, na ile w tym kontekście cokolwiek może być ostatecznego.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
Zbyt mocne określenie, zwłaszcza że minęło zaledwie kilka dni, ale „ostrożny” sukces…
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH