Zawodnik i tak zalicza ten OS, to nie ma problemu. Dodac tylko adnotację dla kibiców w opisie odcinku (mogę podczas odliczania to opisać), że kto chce może zaliczyć KP i dostać pamiątkową pieczęć do paszportu. Ja bym dał tylko dwa warianty kolorystyczne może, co?Helwetyk Romański pisze: ↑20 paź 2024, 21:27Jeżeli chodzi o prolog (kontrolę paszportową). Myślałem o tym, żeby zrobić z tego punktu rajdu wydarzenie dla wszystkich — zarówno zawodników, jak i kibiców. Skutkiem udziału byłoby, oczywiście, otrzymanie pamiątkowej pieczątki w paszporcie Pollinu. Nie wiem jednak czy nie lepiej, dla porządku, zrobić z tego osobny wątek? 🤔
6. Rajd Leocji — wstępne sprawy organizacyjne
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Gdybyśmy mogli mieć informację w odliczaniu (odliczaniach…?), to myślę, że byłoby to w zupełności wystarczające. Jeżeli chodzi o warianty — pewnie, bardzo dobry pomysł!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 paź 2024, 21:36Zawodnik i tak zalicza ten OS, to nie ma problemu. Dodac tylko adnotację dla kibiców w opisie odcinku (mogę podczas odliczania to opisać), że kto chce może zaliczyć KP i dostać pamiątkową pieczęć do paszportu. Ja bym dał tylko dwa warianty kolorystyczne może, co?Helwetyk Romański pisze: ↑20 paź 2024, 21:27Jeżeli chodzi o prolog (kontrolę paszportową). Myślałem o tym, żeby zrobić z tego punktu rajdu wydarzenie dla wszystkich — zarówno zawodników, jak i kibiców. Skutkiem udziału byłoby, oczywiście, otrzymanie pamiątkowej pieczątki w paszporcie Pollinu. Nie wiem jednak czy nie lepiej, dla porządku, zrobić z tego osobny wątek? 🤔
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Re: 6. Rajd Leocji — wstępne sprawy organizacyjne

(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Wersja obrysować zdecydowanie lepsza niż ta czarna, byłbym za nią :DHelwetyk Romański pisze: ↑22 paź 2024, 18:25Kolor rajdowy dla zawodników, czarny (lub inny, ale wtedy proszę o propozycje) dla kibiców czy wersja wypełniona dla zawodników, obrysowa dla kibiców?
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy