Przypomniało mi to ostatnią rozmowę z Jego Świątobliwością @Piwskim Sroczyńskim, który — ufam — nie będzie miał nic przeciwko zacytowaniu jej fragmentu: „zgodnie z hasłem rodowym Sroczyńskich — BĘDZIE TRZEBA”. 😁Apolinary Montserrat pisze: ↑29 paź 2024, 18:00Mamy teren zarezerwowany na uzdrowisko. Tylko trzeba zbudować tam sanatorium. 😎Helwetyk Romański pisze: ↑29 paź 2024, 15:32Tak mnie tknęło po lekturze opisu Edelweissu… Jak to możliwe, że nie mamy sanatorium? My?!Oswald Baskerville pisze: ↑03 wrz 2023, 19:31Typ B: przymusowe pobyty w sanatorium.Helwetyk Romański pisze: ↑01 wrz 2023, 11:17To teraz pytanie za sto palatynów brzmi — jak opracować skuteczną szczepionkę przynajmniej na realiozy typu B i C? (Karty szczepień w dowodzie — bardzo tak).
Typ C: w sanatorium pobyty przymusowe.
Paszporty / Książeczki wojskowe
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Hawert Sroczyński • Stempel
- Obywatel
No k***a.Helwetyk Romański pisze: ↑29 paź 2024, 21:59Przypomniało mi to ostatnią rozmowę z Jego Świątobliwością @Piwskim Sroczyńskim, który — ufam — nie będzie miał nic przeciwko zacytowaniu jej fragmentu: „zgodnie z hasłem rodowym Sroczyńskich — BĘDZIE TRZEBA”. 😁Apolinary Montserrat pisze: ↑29 paź 2024, 18:00Mamy teren zarezerwowany na uzdrowisko. Tylko trzeba zbudować tam sanatorium. 😎Helwetyk Romański pisze: ↑29 paź 2024, 15:32Tak mnie tknęło po lekturze opisu Edelweissu… Jak to możliwe, że nie mamy sanatorium? My?!Oswald Baskerville pisze: ↑03 wrz 2023, 19:31Typ B: przymusowe pobyty w sanatorium.Helwetyk Romański pisze: ↑01 wrz 2023, 11:17To teraz pytanie za sto palatynów brzmi — jak opracować skuteczną szczepionkę przynajmniej na realiozy typu B i C? (Karty szczepień w dowodzie — bardzo tak).
dr net. Hawert wicehrabia Sroczyński h. Wiwern, profesor SAN

Ale że co tutaj? 😀Hawert Sroczyński pisze: ↑29 paź 2024, 22:00No k***a.Helwetyk Romański pisze: ↑29 paź 2024, 21:59Przypomniało mi to ostatnią rozmowę z Jego Świątobliwością @Piwskim Sroczyńskim, który — ufam — nie będzie miał nic przeciwko zacytowaniu jej fragmentu: „zgodnie z hasłem rodowym Sroczyńskich — BĘDZIE TRZEBA”. 😁Apolinary Montserrat pisze: ↑29 paź 2024, 18:00Mamy teren zarezerwowany na uzdrowisko. Tylko trzeba zbudować tam sanatorium. 😎Helwetyk Romański pisze: ↑29 paź 2024, 15:32Tak mnie tknęło po lekturze opisu Edelweissu… Jak to możliwe, że nie mamy sanatorium? My?!Oswald Baskerville pisze: ↑03 wrz 2023, 19:31Typ B: przymusowe pobyty w sanatorium.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Z tego co widzę, to uzdrowisko podlega LSK PL: viewtopic.php?p=31251#p31251Apolinary Montserrat pisze: ↑29 paź 2024, 18:00Mamy teren zarezerwowany na uzdrowisko. Tylko trzeba zbudować tam sanatorium. 😎Helwetyk Romański pisze: ↑29 paź 2024, 15:32Tak mnie tknęło po lekturze opisu Edelweissu… Jak to możliwe, że nie mamy sanatorium? My?!Oswald Baskerville pisze: ↑03 wrz 2023, 19:31Typ B: przymusowe pobyty w sanatorium.Helwetyk Romański pisze: ↑01 wrz 2023, 11:17To teraz pytanie za sto palatynów brzmi — jak opracować skuteczną szczepionkę przynajmniej na realiozy typu B i C? (Karty szczepień w dowodzie — bardzo tak).
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
- Kontakt:
Ale możemy odstąpić jak ktoś ma pomysł, chęci i czas! 🙂
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
Ja mam pomysł!Apolinary Montserrat pisze: ↑30 paź 2024, 9:55Ale możemy odstąpić jak ktoś ma pomysł, chęci i czas! 🙂
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
To jeszcze potrzebujemy kogoś z czasem i kogoś z chęciami. :PHelwetyk Romański pisze: ↑30 paź 2024, 11:34Ja mam pomysł!Apolinary Montserrat pisze: ↑30 paź 2024, 9:55Ale możemy odstąpić jak ktoś ma pomysł, chęci i czas! 🙂
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑30 paź 2024, 11:44To jeszcze potrzebujemy kogoś z czasem i kogoś z chęciami. :PHelwetyk Romański pisze: ↑30 paź 2024, 11:34Ja mam pomysł!Apolinary Montserrat pisze: ↑30 paź 2024, 9:55Ale możemy odstąpić jak ktoś ma pomysł, chęci i czas! 🙂
Kod: Zaznacz cały
An extremely detailed vintage map of a seaside spa resort located in a forest, inspired by old German maps from the late 19th century, with no text labels. The map includes intricate, highly detailed building designs for the spa, wellness cabins, relaxation zones, and restaurant, with architectural nuances and complex structures. The forest is richly illustrated with dense trees and winding trails, leading to a sandy beach. Styled with muted, earthy colors, ornate decorative patterns, and finely rendered landscape elements to evoke the historical charm of antique cartography, focused on natural beauty and architectural detail.(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Kod: Zaznacz cały
An extremely detailed vintage map of a seaside spa resort located in a forest, inspired by old German maps from the late 19th century, with no text labels. The map includes intricate, highly detailed building designs for the spa, wellness cabins, relaxation zones, and restaurant, with architectural nuances and complex structures. The forest is richly illustrated with dense trees and winding trails, leading to a sandy beach. Styled with muted, earthy colors, ornate decorative patterns, and finely rendered landscape elements to evoke the historical charm of antique cartography, focused on natural beauty and architectural detail.Szału nie ma, ale za uczciwą cenę.