To właśnie na plus. Przynajmniej noc można spędzić bez potuAlfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑08 lut 2025, 11:13Mi pasuje każdy wakacyjny termin, ale chyba wolałbym lipiec niż sierpień, bo noce w sierpniu już się zaczynają chłodne robić.
Zjazd 2025 - propozycja miejscówki i wstępne konsultacje terminów
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Hawert Sroczyński • Stempel
- Obywatel
To może paintball na zjeździe?Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑08 lut 2025, 11:13Doceniam budowanie klimatu, ale ja chciałbym przyjechać na zjazd, a nie na poligon xD
dr net. Hawert wicehrabia Sroczyński h. Wiwern, profesor SAN

- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
- Przybysz
Jako że nockę z soboty na niedzielę zarwałem w trakcie zjazdu 2 razy w ciągu 3 lat, nie podchodzę do sprawy aż tak entuzjastycznie :DAnastasia Windsachen pisze: ↑08 lut 2025, 18:32To właśnie na plus. Przynajmniej noc można spędzić bez potuAlfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑08 lut 2025, 11:13Mi pasuje każdy wakacyjny termin, ale chyba wolałbym lipiec niż sierpień, bo noce w sierpniu już się zaczynają chłodne robić.
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Gdyby tak znaleźć miejscówkę z jakimś paintballem albo strzelnicą niedaleko...Hawert Sroczyński pisze: ↑09 lut 2025, 21:23To może paintball na zjeździe?Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑08 lut 2025, 11:13Doceniam budowanie klimatu, ale ja chciałbym przyjechać na zjazd, a nie na poligon xD
W ogóle czy na zjazd zapatrujemy się bardziej jako okazja jedynie do picia i spotkania, czy może picia, spotkania, ale i jakichś atrakcji (muzeum, zwiedzanie miasta, coś "ambitniejszego")?
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
W zeszłym roku udało się akurat tak, że połączyliśmy jedno i drugie. Nie mam nic przeciwko powtórce.
- Prokrustes
- Przybysz
Sądzę, że jeżeli uzgodnimy termin odpowiednio wcześniej (np. na przełomie maj i czerwca) to bez problemu można dostosować swoje sprawy z realnego życia... grafiki w robocie, jakieś imprezy w realu itp.Orjon Surma pisze: ↑07 lut 2025, 21:43Termin
W sprawie terminu z pewnością będzie ankieta. Wszelkie propozycje dot. daty mile widziane (oczywiście głównie wakacyjne). Póki co mi pasują wszystkie wakacyjne terminy (choć nie wiem jeszcze, jak będzie z różnego rodzaju uroczystościami rodzinnymi, ale to do dogrania).
Normalnie uważaj abyś nie zamarzł... 🤣🤣🤣Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑08 lut 2025, 11:13Mi pasuje każdy wakacyjny termin, ale chyba wolałbym lipiec niż sierpień, bo noce w sierpniu już się zaczynają chłodne robić.
Strzelnic w Polsce nie brakuje... a cały czas się nowe tworzą. Sądzę, że nie byłoby wielkiego problemu znaleźć miejsce, z którego do strzelnicy byłoby niedaleko. Doświadczenie zjazdowe uczy, że ok. połowa uczestników i tak samochodami przyjeżdża i gdyby chcieć się gdzieś przemieścić to miejsc w pojazdach byłoby aż nadto.Anastasia Windsachen pisze: ↑16 mar 2025, 23:10Gdyby tak znaleźć miejscówkę z jakimś paintballem albo strzelnicą niedaleko...