Ach te przypadki... jak one lubią chodzić po ludziach i ich zajmować czyż nie?Helwetyk Romański pisze: ↑15 wrz 2024, 19:13No tak zupełnie przypadkiem sobie sam pomyślałem o tym, że ktoś może potrzebować.
API: Instytut Statystyk Międzynarodowych
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Instytut Statystyk Międzynarodowych — API
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Instytut Statystyk Międzynarodowych — API
Anastasia Windsachen pisze: ↑15 wrz 2024, 22:06Ach te przypadki... jak one lubią chodzić po ludziach i ich zajmować czyż nie?Helwetyk Romański pisze: ↑15 wrz 2024, 19:13No tak zupełnie przypadkiem sobie sam pomyślałem o tym, że ktoś może potrzebować.

- Prokrustir I Siwy • Stempel
- Obywatel
Niech łąki wam na wiosnę kwiatem obrodzą,
Może by się dało 5-tego marca przeliczyć ?
Prokrustir I Siwy
Król Gamellandu
Król Gamellandu
Ło panie, kalkulator się zepsuł, będzie naprawione.Prokrustir I Siwy pisze: ↑08 mar 2025, 0:06Niech łąki wam na wiosnę kwiatem obrodzą,
Dodałem prosty skrypt sprawdzający czy nie brakuje, któregoś dnia w ISM dla ostatnich 30 dni. Jeśli tak się stanie, na stronie głównej stempla, ja oraz @Helwetyk Romański będziemy mieć komunikat.
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
A to nie lepiej po prostu uszczelnić mechanizm aktualizacji danych i sprawdzać czy udało się pobrać dane dla danego kraju w określonym dniu? Jakiś cron chodzący co godzinę, żeby uzupełnić dane, które uciekły podczas głównej sesji synchronizacyjnej.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑08 mar 2025, 18:38Dodałem prosty skrypt sprawdzający czy nie brakuje, któregoś dnia w ISM dla ostatnich 30 dni. Jeśli tak się stanie, na stronie głównej stempla, ja oraz @Helwetyk Romański będziemy mieć komunikat.
Kod, który aktualizuje dane był testowany, jednak dostałem zalecenie kiedyś, żeby nie ruszać kodu crona, żeby coś się nie wykrzaczylo i tak zostałoFranklin Garamond pisze: ↑08 mar 2025, 19:28A to nie lepiej po prostu uszczelnić mechanizm aktualizacji danych i sprawdzać czy udało się pobrać dane dla danego kraju w określonym dniu? Jakiś cron chodzący co godzinę, żeby uzupełnić dane, które uciekły podczas głównej sesji synchronizacyjnej.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑08 mar 2025, 18:38Dodałem prosty skrypt sprawdzający czy nie brakuje, któregoś dnia w ISM dla ostatnich 30 dni. Jeśli tak się stanie, na stronie głównej stempla, ja oraz @Helwetyk Romański będziemy mieć komunikat.