W razie czego, jestem do dyspozycji. (Matko Prokrastynacjo dopuść).Robert Drenin pisze: ↑21 paź 2024, 19:17Najwyżej kiedyś się o to specjalnie po poprosi, jak będzie taka potrzeba.
Międzynarodowy Bank Pollinu: obsługa rachunków
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Kamiljan de Harlin • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
WNIOSEK
Zwracam się z uprzejmą prośbą o zamknięcie (usunięcie) rachunku NO101507 (Skarb Państwa Imperium Kiriańskiego) oraz przelanie środków z niego na rachunek NO881746 (Skarb Państwa Cesarstwa Insulii). Proszę dodać Bolesława Kirianóo do uprawnionych do zarządzania rachunkiem (1174).
Proszę zmienić nazwę rachunku NO881746 na Skarb Państwa Monarchii Kiryjskiej.
Uzasadnienie: I
mperium Kiriańskie zakończyło działalność 31 października 2024 roku i weszło w skład Państwa Westland (Cesarstwa Insulii). Państwo Westland zmieniło nazwę na Monarchia Kiryjska.
Źródła:
/<3/ Kamiljan de Harlin von Wespucci la Sparasan
Załatwione: https://bank.leocja.org/operacja/99002 i załatwione: https://bank.leocja.org/rachunek/NO881746.Kamiljan de Harlin pisze: ↑07 sty 2025, 10:49Zwracam się z uprzejmą prośbą o zamknięcie (usunięcie) rachunku NO101507 (Skarb Państwa Imperium Kiriańskiego) oraz przelanie środków z niego na rachunek NO881746 (Skarb Państwa Cesarstwa Insulii).
Proszę dodać Bolesława Kirianóo do uprawnionych do zarządzania rachunkiem (1174). Proszę zmienić nazwę rachunku NO881746 na Skarb Państwa Monarchii Kiryjskiej.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Kamiljan de Harlin • Stempel
- Przybysz
- Kontakt:
Dziękujemy za profesjonalną obsługę.Helwetyk Romański pisze: ↑07 sty 2025, 21:06Załatwione: https://bank.leocja.org/operacja/99002 i załatwione: https://bank.leocja.org/rachunek/NO881746.Kamiljan de Harlin pisze: ↑07 sty 2025, 10:49Zwracam się z uprzejmą prośbą o zamknięcie (usunięcie) rachunku NO101507 (Skarb Państwa Imperium Kiriańskiego) oraz przelanie środków z niego na rachunek NO881746 (Skarb Państwa Cesarstwa Insulii).
Proszę dodać Bolesława Kirianóo do uprawnionych do zarządzania rachunkiem (1174). Proszę zmienić nazwę rachunku NO881746 na Skarb Państwa Monarchii Kiryjskiej.
/<3/ Kamiljan de Harlin von Wespucci la Sparasan
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Anastasia Windsachen
Queen Natasha Alee 21
V1K 0U1 Koniglich Citad af Vox
KONIGREICH AF VOXLAND
18 lutego 2025 r.
V1K 0U1 Koniglich Citad af Vox
KONIGREICH AF VOXLAND
18 lutego 2025 r.
Międzynarodowy Bank Pollinu
Dział Wniosków
Stare Miasto 284
27-749 Nowy Brzeg
Dział Wniosków
Stare Miasto 284
27-749 Nowy Brzeg
@Szanowny Panie Prezesie,
zwracam się z prośbą o zamknięcie niniejszych kont:
Dodatkowo zwracam się z prośbą o utworzenie konta państwowego Królestwa Voxlandu dla Ligi Nordaty.
- LC736309
- SR358428
- EW095168
- VX079317
- LC854568
- LC680126
- VX199835
- VX594030
- PL240169
Dodatkowo zwracam się z prośbą o utworzenie konta państwowego Królestwa Voxlandu dla Ligi Nordaty.
Z wyrazami podziękowań oraz życzeniami owocnej pracy,
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Fryderyk Orański • Stempel
- Przybysz
Czy Rotria jest w MBP? Jeśli tak to czy mógłbym otrzymać dostęp do jej rachunku. Jeśli nie to czy można by go utworzyć?
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Jak tylko zostanie przelane na moje konto 10000 kolumbijskich pesos, znaczy się leockich palatynów to w 24h macie to Szanowny Panie. ;)Friedrich von Baden pisze: ↑20 lip 2025, 16:18Czy Rotria jest w MBP? Jeśli tak to czy mógłbym otrzymać dostęp do jej rachunku. Jeśli nie to czy można by go utworzyć?
- Fryderyk Orański • Stempel
- Przybysz
Taką ilością gotówki to chyba tylko bankierzy dysponują. A ja przecież jestem zwykłym patriarchą. Może ubieram się bogato a skromnie i jeżdżę maybachem ale takich pieniędzy to na oczy nie widziałem. 😂😉Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 lip 2025, 9:23Jak tylko zostanie przelane na moje konto 10000 kolumbijskich pesos, znaczy się leockich palatynów to w 24h macie to Szanowny Panie. ;)Friedrich von Baden pisze: ↑20 lip 2025, 16:18Czy Rotria jest w MBP? Jeśli tak to czy mógłbym otrzymać dostęp do jej rachunku. Jeśli nie to czy można by go utworzyć?
/-/ Sanctitas Vestra Albertus

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
"Panie Księdzu" to leocka waluta jest niczym somalijskie...Friedrich von Baden pisze: ↑21 lip 2025, 18:41Taką ilością gotówki to chyba tylko bankierzy dysponują. A ja przecież jestem zwykłym patriarchą. Może ubieram się bogato a skromnie i jeżdżę maybachem ale takich pieniędzy to na oczy nie widziałem. 😂😉Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 lip 2025, 9:23Jak tylko zostanie przelane na moje konto 10000 kolumbijskich pesos, znaczy się leockich palatynów to w 24h macie to Szanowny Panie. ;)Friedrich von Baden pisze: ↑20 lip 2025, 16:18Czy Rotria jest w MBP? Jeśli tak to czy mógłbym otrzymać dostęp do jej rachunku. Jeśli nie to czy można by go utworzyć?
Panie @Prezesie!
Uprzejmie wnoszę o zlikwidowanie rachunku „Grupa FEDE” zarejestrowanego w Fenocji i przepisanie podpiętej instytucji zaufanej i klucza API na nowy rachunek, SR932965. Z niewyjaśnionych przyczyn rachunek fenocki wyświetla mi się w panelu sprzedawcy + nie mogę realizować przelewów wychodzących przez API.
Uprzejmie wnoszę o zlikwidowanie rachunku „Grupa FEDE” zarejestrowanego w Fenocji i przepisanie podpiętej instytucji zaufanej i klucza API na nowy rachunek, SR932965. Z niewyjaśnionych przyczyn rachunek fenocki wyświetla mi się w panelu sprzedawcy + nie mogę realizować przelewów wychodzących przez API.
Rachunek bardziej ukryty, klucz przepięty.
To prawdopodobnie z powodu wyłączenia Fenocji. Proszę o sygnał, czy teraz działa.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH