Zweryfikowano. 🗃️ (Inna sprawa, że w panelu administracyjnym widzę „Klucz API do weryfikacji użytkowników”, więc na wszelki wypadek oznaczam @Franklin Garamond i @Sheldon Anszlus Robingren).Olizar Kierdej pisze: ↑27 paź 2025, 22:02Chyba z tymi znaczkami zmęczyłem się. W Rusowii widziałem automatyczną weryfikację, więc i tu coś probowałem)))Helwetyk Romański pisze: ↑27 paź 2025, 22:00Nawet nie wiedziałem, że mamy w Leocji jakąś automatyczną weryfikację (niezła realioza…). Do manualnej weryfikacji potrzebuję kodu, który zaczyna się od S-, a kończy kilkoma znakami.Olizar Kierdej pisze: ↑27 paź 2025, 21:56Proszę o weryfikację. Niestety, samodzielnie wydaję "Weryfikacja nieudana: Błędny klucz API"
S-639QmokohQ
Wniosek o weryfikację w Stemplu
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Nawet nie wiem skąd ten klucz się wziął, bo w stemplu Leocja nie miała nadanego 🙈 już powinna działać automatyczna weryfikacja poprzez rozszerzenie.Helwetyk Romański pisze: ↑27 paź 2025, 22:05Zweryfikowano. 🗃️ (Inna sprawa, że w panelu administracyjnym widzę „Klucz API do weryfikacji użytkowników”, więc na wszelki wypadek oznaczam @Franklin Garamond i @Sheldon Anszlus Robingren).Olizar Kierdej pisze: ↑27 paź 2025, 22:02Chyba z tymi znaczkami zmęczyłem się. W Rusowii widziałem automatyczną weryfikację, więc i tu coś probowałem)))Helwetyk Romański pisze: ↑27 paź 2025, 22:00Nawet nie wiedziałem, że mamy w Leocji jakąś automatyczną weryfikację (niezła realioza…). Do manualnej weryfikacji potrzebuję kodu, który zaczyna się od S-, a kończy kilkoma znakami.Olizar Kierdej pisze: ↑27 paź 2025, 21:56Proszę o weryfikację. Niestety, samodzielnie wydaję "Weryfikacja nieudana: Błędny klucz API"
S-639QmokohQ
- Franklin Garamond • Stempel
Proszę mnie nie małpować, ja tego nie dotykałem. Ostatnie aktualizacje to wina @Dyspozytorium.
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Jaka moja wina? Ja nawet nie mam dostępu do serwera. To @Sheldon Anszlus Robingren. Klucze w panelu też on zmieniał ;PFranklin Garamond pisze: ↑28 paź 2025, 0:00Proszę mnie nie małpować, ja tego nie dotykałem. Ostatnie aktualizacje to wina @Dyspozytorium.
Działa? Działa ✌️ nie ma co drążyć 😂Orjon Surma pisze: ↑28 paź 2025, 6:19Jaka moja wina? Ja nawet nie mam dostępu do serwera. To @Sheldon Anszlus Robingren. Klucze w panelu też on zmieniał ;PFranklin Garamond pisze: ↑28 paź 2025, 0:00Proszę mnie nie małpować, ja tego nie dotykałem. Ostatnie aktualizacje to wina @Dyspozytorium.
-
Siergiusz Asketil • Stempel
- Przybysz
- Helwetyk Romański • Stempel
Przybite.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com