Zjazd 2026 - 7-9.08.2026 r., Porażyn

Tu dyskutujemy na wszystkie tematy związane z mikronacjami
Awatar użytkownika
Rihanna Stempel
Przybysz

Post autor: Rihanna »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

To ja jedynkę w dziupli :) Akurat będę parę dni po maratonie wyjazdowym ;) Ze śniadaniem
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel
Dyspozytor Palatynatu Leocji

Post autor: Orjon Surma »

Trochę nam typerek mundialowy przesłonił kwestie zjazdowe, ale przypominam, że sprawa wciąż aktualna i można się zgłaszać na wspólny nocleg :)
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel

Post autor: Ronon Dex »

Miesiąc został do zjazdu... co z płatnościami?
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel

Czekam na informację od @Helwetyk Romański, co z rezerwacją (tzn. czy aktualna i jakie miejsca zostały żeby was ulokować). Miał zadzwonić w mijającym tygodniu, ale praca była niestety silniejsza. Będę się odzywać, gdy tylko coś ustalimy.
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel

Czołem,
wracam z informacjami z ośrodka.

Wszystko jest aktualne, pokoje póki co też, jedynie w nocy z soboty na niedzielę będzie tam jakaś impreza, więc trzeba to mieć na uwadze. Deklaracje dot. pobytu i śniadań musimy zamknąć bezwzględnie do 31 lipca.

Chętnych do uczestnictwa w noclegu - poza tymi, którzy już się zadeklarowali - proszę o informację najpóźniej do 20 lipca. Po tym czasie będziemy już ogarniać przelewy.

@Krzysztof Windsor @Alfred Fabian von Tehen-Dżek @Heinz-Werner Grüner @Kristiel proszę o deklarację, jak u was, bo mam zaznaczone tylko wstępne :)
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek Stempel
Przybysz

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

Orjon Surma pisze:
09 lip 2026, 14:05
Czołem,

Wszystko jest aktualne, pokoje póki co też, jedynie w nocy z soboty na niedzielę będzie tam jakaś impreza, więc trzeba to mieć na uwadze. Deklaracje dot. pobytu i śniadań musimy zamknąć bezwzględnie do 31 lipca.

Chętnych do uczestnictwa w noclegu - poza tymi, którzy już się zadeklarowali - proszę o informację najpóźniej do 20 lipca. Po tym czasie będziemy już ogarniać przelewy.

@Krzysztof Windsor @Alfred Fabian von Tehen-Dżek @Heinz-Werner Grüner @Kristiel proszę o deklarację, jak u was, bo mam zaznaczone tylko wstępne :)
Będę tak jak zadeklarowałem.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Obywatel honorowy

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Orjon Surma pisze:
Czołem,

Dam znać po weekendzie. W razie czego pingaj w poniedziałek proszę. Mam zlot rodzinki i mogę zapomnieć.
(-) bk. Heinz-Werner Grüner
Oberhaupt Edelweiss
Obrazek
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel

Orjon Surma pisze:
Tak jak zadeklarowałem - jedynka jako dwójka (awaryjne miejsce dla osoby, która ze względu na służbę nie może deklarować obecności, ale spróbuje) wraz ze śniadaniem.
Obrazek
Ronon Dex
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Obywatel honorowy

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

@Orjon Surma no to będę. Przypomnij mi tylko proszę w wiadomości prywatnej ile wyszło w "geldach" za całość.
(-) bk. Heinz-Werner Grüner
Oberhaupt Edelweiss
Obrazek
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel

Orjon Surma pisze:
31 mar 2026, 16:07
Informacyjnie również ceny wszystkich możliwych opcji, bo i tak musiałem zrobić arkusz:
Ważna informacja dla tych, którzy decydowaliby się na pokój dwuosobowy w pałacu - cenę noclegu z grafiki należy pomnożyć razy dwa (owszem, jest 140 zł, ale za osobę, więc za 2 doby za osobę wychodzi 280), wkradł się błąd wynikający ze zbyt szybkiej analizy cen na stronie ośrodka. Dziękuję za czujność @Franklin Garamond i przepraszam za niedogodności.

@Ronon Dex poddaję pod rozwagę, czy w takiej sytuacji, skoro płacisz za całość dwójki, nie lepiej byłoby ogarnąć ją w hotelu (obecnie zgodnie z preferencją z początku wątku wpisany masz pałac).
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel

Orjon Surma pisze:
13 lip 2026, 21:04
@Ronon Dex poddaję pod rozwagę, czy w takiej sytuacji, skoro płacisz za całość dwójki, nie lepiej byłoby ogarnąć ją w hotelu (obecnie zgodnie z preferencją z początku wątku wpisany masz pałac).
Nie ma problemu... bo ja się domyślałem, że wynajmując dwójkę płacę za dwie osoby/miejsca noclegowe. Inna sprawa, że dla mnie bez różnicy czy pałac czy hotel, wrzuć mnie gdzie uważasz... złote klamki mnie nie ruszają.

Ale "michę" licz na jedną osobę...

Poproszę tylko info ile oraz na jakie konto i załatwiam sprawę bez zbędnej zwłoki.
Obrazek
Ronon Dex
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rynek w Nowym Brzegu”