Zjazd 2026 - 7-9.08.2026 r., Porażyn
To ja jedynkę w dziupli :) Akurat będę parę dni po maratonie wyjazdowym ;) Ze śniadaniem
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Trochę nam typerek mundialowy przesłonił kwestie zjazdowe, ale przypominam, że sprawa wciąż aktualna i można się zgłaszać na wspólny nocleg :)
- Orjon Surma • Stempel
Czekam na informację od @Helwetyk Romański, co z rezerwacją (tzn. czy aktualna i jakie miejsca zostały żeby was ulokować). Miał zadzwonić w mijającym tygodniu, ale praca była niestety silniejsza. Będę się odzywać, gdy tylko coś ustalimy.
- Orjon Surma • Stempel
Czołem,
wracam z informacjami z ośrodka.
Wszystko jest aktualne, pokoje póki co też, jedynie w nocy z soboty na niedzielę będzie tam jakaś impreza, więc trzeba to mieć na uwadze. Deklaracje dot. pobytu i śniadań musimy zamknąć bezwzględnie do 31 lipca.
Chętnych do uczestnictwa w noclegu - poza tymi, którzy już się zadeklarowali - proszę o informację najpóźniej do 20 lipca. Po tym czasie będziemy już ogarniać przelewy.
@Krzysztof Windsor @Alfred Fabian von Tehen-Dżek @Heinz-Werner Grüner @Kristiel proszę o deklarację, jak u was, bo mam zaznaczone tylko wstępne :)
Wszystko jest aktualne, pokoje póki co też, jedynie w nocy z soboty na niedzielę będzie tam jakaś impreza, więc trzeba to mieć na uwadze. Deklaracje dot. pobytu i śniadań musimy zamknąć bezwzględnie do 31 lipca.
Chętnych do uczestnictwa w noclegu - poza tymi, którzy już się zadeklarowali - proszę o informację najpóźniej do 20 lipca. Po tym czasie będziemy już ogarniać przelewy.
@Krzysztof Windsor @Alfred Fabian von Tehen-Dżek @Heinz-Werner Grüner @Kristiel proszę o deklarację, jak u was, bo mam zaznaczone tylko wstępne :)
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
- Przybysz
Będę tak jak zadeklarowałem.Orjon Surma pisze: ↑09 lip 2026, 14:05Czołem,
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Dam znać po weekendzie. W razie czego pingaj w poniedziałek proszę. Mam zlot rodzinki i mogę zapomnieć.Orjon Surma pisze: ↑09 lip 2026, 14:05Czołem,
Tak jak zadeklarowałem - jedynka jako dwójka (awaryjne miejsce dla osoby, która ze względu na służbę nie może deklarować obecności, ale spróbuje) wraz ze śniadaniem.Orjon Surma pisze: ↑09 lip 2026, 14:05Chętnych do uczestnictwa w noclegu - poza tymi, którzy już się zadeklarowali - proszę o informację najpóźniej do 20 lipca. Po tym czasie będziemy już ogarniać przelewy.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
@Orjon Surma no to będę. Przypomnij mi tylko proszę w wiadomości prywatnej ile wyszło w "geldach" za całość.
- Orjon Surma • Stempel
Ważna informacja dla tych, którzy decydowaliby się na pokój dwuosobowy w pałacu - cenę noclegu z grafiki należy pomnożyć razy dwa (owszem, jest 140 zł, ale za osobę, więc za 2 doby za osobę wychodzi 280), wkradł się błąd wynikający ze zbyt szybkiej analizy cen na stronie ośrodka. Dziękuję za czujność @Franklin Garamond i przepraszam za niedogodności.Orjon Surma pisze: ↑31 mar 2026, 16:07Informacyjnie również ceny wszystkich możliwych opcji, bo i tak musiałem zrobić arkusz:
@Ronon Dex poddaję pod rozwagę, czy w takiej sytuacji, skoro płacisz za całość dwójki, nie lepiej byłoby ogarnąć ją w hotelu (obecnie zgodnie z preferencją z początku wątku wpisany masz pałac).
Nie ma problemu... bo ja się domyślałem, że wynajmując dwójkę płacę za dwie osoby/miejsca noclegowe. Inna sprawa, że dla mnie bez różnicy czy pałac czy hotel, wrzuć mnie gdzie uważasz... złote klamki mnie nie ruszają.Orjon Surma pisze: ↑13 lip 2026, 21:04@Ronon Dex poddaję pod rozwagę, czy w takiej sytuacji, skoro płacisz za całość dwójki, nie lepiej byłoby ogarnąć ją w hotelu (obecnie zgodnie z preferencją z początku wątku wpisany masz pałac).
Ale "michę" licz na jedną osobę...
Poproszę tylko info ile oraz na jakie konto i załatwiam sprawę bez zbędnej zwłoki.