Z UŚMIECHEM NA TWARZY PODMIENIAM.
Na oko wydaje mi się poprawna…?Franklin Garamond pisze: ↑14 sty 2020, 11:20Wydaje mi się też, że trzeba by doskalować wielkość wyspy na mapie politycznej.
Z UŚMIECHEM NA TWARZY PODMIENIAM.
Na oko wydaje mi się poprawna…?Franklin Garamond pisze: ↑14 sty 2020, 11:20Wydaje mi się też, że trzeba by doskalować wielkość wyspy na mapie politycznej.
Cieszy mnie, że sprawiłem Wam radość.
No odrobinę za duża jest, ale w ogóle mi to nie przeszkadza.Helwetyk Romański pisze: ↑14 sty 2020, 12:04Na oko wydaje mi się poprawna…?Franklin Garamond pisze: ↑14 sty 2020, 11:20Wydaje mi się też, że trzeba by doskalować wielkość wyspy na mapie politycznej.
W takim razie proponuję pozostawić bez zmian. PIKSELE. 😍Franklin Garamond pisze: ↑14 sty 2020, 19:46No odrobinę za duża jest, ale w ogóle mi to nie przeszkadza.
Założyłem miejsce na taką sekcję, bo jeśli teraz nie zaczniemy sporządzać krótkich podsumowań miesięcy — to nigdy tego nie zrobimy. Jeżeli macie pod ręką moją ulubioną grafikę „niech ktoś”… Oprócz tego: przekład niedobitków tekstu w języku angielskim, przekład strony błędu 404 i ustawienie Monitora Leocji.Franklin Garamond pisze: ↑14 sty 2020, 20:28No dobrze, to co my tam jeszcze potrzebujemy na stronę na tę chwilę? Jakąś krótką notkę historyczną? Coś jeszcze?
Zostawiłbym, ale nie pytajcie mnie o uzasadnienie. Tak mi jakoś leży, wygląda poważniej, wychodząc z czysto subiektywnych i zapewne jednostkowych przesłanek.
Chyba wszystkie widoczne dla użytkownika komunikaty — przełożone, w tym strona błędu. Monitor Leocji skonfiguruję (lub uznam, że nie warto) po oficjalnym wydaniu pierwszych aktów urzędowych. Stronę internetową podpiąłem do nawigacji na forum (być może zbyt subtelnie?), dla domeny leocja.org ustawiłem przekierowanie 301 pod adres gov.leocja.org.Helwetyk Romański pisze: ↑14 sty 2020, 20:30Założyłem miejsce na taką sekcję, bo jeśli teraz nie zaczniemy sporządzać krótkich podsumowań miesięcy — to nigdy tego nie zrobimy. Jeżeli macie pod ręką moją ulubioną grafikę „niech ktoś”… Oprócz tego: przekład niedobitków tekstu w języku angielskim, przekład strony błędu 404 i ustawienie Monitora Leocji.Franklin Garamond pisze: ↑14 sty 2020, 20:28No dobrze, to co my tam jeszcze potrzebujemy na stronę na tę chwilę? Jakąś krótką notkę historyczną? Coś jeszcze?
Raczej dość myląco (ta sama ikonka jest używana poniżej dla Strony Głównej). Do tego discord jest niewidoczny w widoku mobilnym.Helwetyk Romański pisze: ↑15 sty 2020, 22:19Stronę internetową podpiąłem do nawigacji na forum (być może zbyt subtelnie?)
Pierwszy akt w postaci nadania obywatelstwa już był wydany ;)Helwetyk Romański pisze: ↑15 sty 2020, 22:19Monitor Leocji skonfiguruję (lub uznam, że nie warto) po oficjalnym wydaniu pierwszych aktów urzędowych
Zmieniłem na flagę, w razie czego: https://fontawesome.com/icons?m=free. Discord nie tyle był niewidoczny, co chował się do hamburgera, ale już teraz, odpukać, powinien się mieścić (dodałem ukrywanie ikony na mniejszych rozdzielczościach mobilnych) na Waszym telefonie.Franklin Garamond pisze: ↑16 sty 2020, 9:49Raczej dość myląco (ta sama ikonka jest używana poniżej dla Strony Głównej). Do tego discord jest niewidoczny w widoku mobilnym.Helwetyk Romański pisze: ↑15 sty 2020, 22:19Stronę internetową podpiąłem do nawigacji na forum (być może zbyt subtelnie?)
Prawda, prawda.Franklin Garamond pisze: ↑16 sty 2020, 9:49Pierwszy akt w postaci nadania obywatelstwa już był wydany ;)Helwetyk Romański pisze: ↑15 sty 2020, 22:19Monitor Leocji skonfiguruję (lub uznam, że nie warto) po oficjalnym wydaniu pierwszych aktów urzędowych
I teraz pytanie za sto punktów: Gotlandia Gotlandią, ale jak się ma nasze położenie na mapie mikroświata do „odpowiedniej” realnej szerokości geograficznej? https://pl.wikipedia.org/wiki/Geografia ... l%C4%85dka…?Apolinary Montserrat pisze: ↑17 sty 2020, 12:54A czy w przyszłości moglibyśmy mieć również widget pogody?🌞