Więc jest możliwość na budowę w danej ''prowincji'' swojej osady lub nawet rozwijanie gospodarki państwa.
Jestem ciekawa ceny za wynajem działki. Czy cena jest ustalona? Jeżeli tak to chętnie poznam jej wartość :)
Naturalnie! Bardzo się cieszę, że lokacja znajduje się w „pieszej” odległości od stolicy.Józef Wilhelm Potocki pisze: ↑11 gru 2020, 8:28Jeśli by była taka możliwość, to bym poprosił o tę działkę.

Na moje oko (choć przeddrugokawowe) lokalizacja Klifu białego byłaby tutaj:Helwetyk Romański pisze: ↑10 gru 2020, 15:13Zatem oznaczam jak na poniższej mapce. Korzystając z okazji, czy nie powinniśmy od razu na mapie oznaczyć terenów „parków narodowych” (szczególnej ochrony gatunkowej) oraz obszarów chronionych ze względu na wartość historyczną?Apolinary Montserrat pisze: ↑10 gru 2020, 14:48Leonów ma duży potencjał, którego byłoby żal - przez ograniczenia czasowe - nie wykorzystać. 🤐

Bardzo poproszę — jakimś mocnym kolorem, żeby można było łatwo skopiować do mapy z warstwami. Na tej mapie oznaczyłem Klif Biały wściekłym niebieskim. Na wszelki wypadek sygnalizuję, że podstawową jednostką pozostaje „kwadrat”; niestety, „ładne” granice nie w ramach tej mapy.Apolinary Montserrat pisze: ↑11 gru 2020, 11:25Mogę to nanieść na czystą mapę ewentualnie na mapę uzupełnianą, ale przydałaby się jej większa wersja.
Blisko, żeby się nie na chodzić, ale też nie za blisko, żeby jednak trochę pochodzić 😄.Helwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2020, 11:24Naturalnie! Bardzo się cieszę, że lokacja znajduje się w „pieszej” odległości od stolicy.Józef Wilhelm Potocki pisze: ↑11 gru 2020, 8:28Jeśli by była taka możliwość, to bym poprosił o tę działkę.
A widok na stolicę mamy piękny…Józef Wilhelm Potocki pisze: ↑11 gru 2020, 11:38Również, aby była cisza, spokój i piękne widoki oczywiście.

I D E A L N I E — dziękuję! 🖤🤍❤️Apolinary Montserrat pisze: ↑11 gru 2020, 12:28[…] Natomiast w kwestii parków to starałem się uwzględnić ewentualne przyszłe tereny do badań i wpasować w zgłoszone lokacje. […]
Przyznaję, że tutaj zwątpiłem — na mapie widzę jedynie już istniejącą miejscowość, Żmigród (czerwony punkt wraz z legendą).Anna Aldona Metzu pisze: ↑11 gru 2020, 12:30Jest to poniżej zamieszczony teren. Z Bożą pomocą powstanie tam miasteczko pod nazwą Leon