Tabliczki nie są obowiązkowe. 😡 Z tym zastrzeżeniem, trochę poprawiłbym przejścia kolorów:

Tabliczki nie są obowiązkowe. 😡 Z tym zastrzeżeniem, trochę poprawiłbym przejścia kolorów:

Mam nadzieję, że nowo powstałe koło będzie skutecznie mobilizować Królestwo Skarlandu do emisji! 😜Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑26 gru 2020, 16:08Super.Bardzo dziękuję. Budynek w którym będzie się mieścić siedziba Koła jest już przygotowany, więc zaraz zawieszę u wejścia tablicę.
Jeśli kolekcjonerzy będą musieli czekać to potęguje to głód i chęć posiadania. Pragnienia są duże jednak trochę brakuje jeszcze. Pogłodzimy was jeszcze chwilkę. 😂😉 Pan Bruno zrobił już pierwszy znaczek. Możliwe że powstanie niedługo drugi a potem kolejne. :DHelwetyk Romański pisze: ↑26 gru 2020, 16:16Mam nadzieję, że nowo powstałe koło będzie skutecznie mobilizować Królestwo Skarlandu do emisji! 😜Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑26 gru 2020, 16:08Super.Bardzo dziękuję. Budynek w którym będzie się mieścić siedziba Koła jest już przygotowany, więc zaraz zawieszę u wejścia tablicę.
A ja już oficjalnie i z ogromną przyjemnością informuję, że do Światowego Związku Filatelistycznego dołączyło Królestwo Skarlandu! 💙💙💛❤️ Emisja pierwszego znaczka w Nowy Rok:Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑26 gru 2020, 16:21Pierwszy znaczek jest już przygotowany, czeka jedynie na akceptację. Będą i następne.![]()

W planie emisyjnym pojawiły się dwie nowe bialeńskie propozycje — Andrzej Swarzewski oraz Związek Pocztowy Republiki Bialeńskiej. Przełom 2020/2021 zapowiada się wspaniale, a i muszę dodać do planu kolejnego Obywatela Leocji oraz zarezerwować 20 stycznia na leocki znaczek rocznicowy.
Jak czytam o szczęściu i udaniu się to zastanawiam się, co zrobiłem nie tak… 😜Aleksander pisze: ↑28 gru 2020, 18:08Jakie to szczęście, że udało mi się zalogować w telefonie i mogę z tamtej perspektywy pobierać nowe znaczki.