Liga Piłkarska Palatynatu Leocji - sezon 2. i utworzenie reprezentacji Leocji
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Liga Piłkarska Palatynatu Leocji
A ja bym dla dobra PL jeszcze poczekał na inne propozycje, w tym decyzję @Vilarte :)
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Nie ukrywam, że zależy mi na czasie i pelnej deklaracji, ale decyzja może zwlekać maksymalnie dwa tygodnie, bo chyba tyle czasu mam na rozpoczęcie sezonu.
@Bocian nie ma co się spinać, zaczynać w sezonie mundialu jest gorzej, ale zawsze możeszpotraktować to jako przetracie...
Cykl w lidze MUP jest trzysezonowy, czyli liga długa, podział na dywizje i mundial i tak w kółko... Biorąc pod uwagę, że Leocja nie miała jeszcze trenera-selekcjonera to byłbyś tym pierwszym! ;)
- Zbyszko Gustolúpulo • Stempel
- Obywatel
Ja tylko dodam, że jak mi się udało wygrać to każdy ma szansę! I to mimo, że grałem w X11 od listopada 2005!
emeryt i rencista,
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
Zbyszko Gustolúpulo
🏴☠️ Tropikańska Rewolucja 🏴☠️
⚽️ Tropikana Zlote Piaski ☀️
- Przybysz
@Heinz-Werner Grüner
Nie robię z siebie diwy;) posadę jak najbardziej jestem chętny przyjąć, po prostu rozważałem czy może byłby ktoś bardziej kompetentny że względu na wyniki:)
To w takim razie potwierdzam chęć, oddaję się do dyspozycji i czekam na ostateczną decyzję :)
Nie robię z siebie diwy;) posadę jak najbardziej jestem chętny przyjąć, po prostu rozważałem czy może byłby ktoś bardziej kompetentny że względu na wyniki:)
To w takim razie potwierdzam chęć, oddaję się do dyspozycji i czekam na ostateczną decyzję :)
Nie no luz, @Bocian obejmij drużynę bo to nie jest decyzja na wieki wieków, jakbyś kiedyś nie czuł się na siłach to poszuka się następcy ;)
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Albo się zrobi protokół zniszczenia…
(Przepraszam, tutaj też #musiałem).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Obywatel honorowy
Jaka znowu diwa! Należy Ci się. My też, w MAW przyjęliśmy podobną "gratyfikację", Zdobądź mistrza i jesteś selekcojnerem. W wielu mikro nie jest koniecznością posiadanie obywatelstwa...Bocian pisze: ↑05 sty 2021, 22:47@Heinz-Werner Grüner
- Przybysz
Tak nawiązałem do cech specjalnych;)
No to czekam na instrukcję co i jak :)
No to czekam na instrukcję co i jak :)
- Obywatel honorowy
Z diwą się domyśliłem. ;) Ale, że ode mnie te instrukcje? ID podałem już w dzisiejszej rozmowie. Dołącz to zaakceptuje. :)
- Przybysz
Chodziło mi o jakąś pomoc w barwach, nazwie stadionu..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 sty 2021, 0:57Z diwą się domyśliłem. ;) Ale, że ode mnie te instrukcje? ID podałem już w dzisiejszej rozmowie. Dołącz to zaakceptuje. :)
Już coś wybrałem i wysłałem zgłoszenie- jak trzeba będzie to coś zmodyfikujemy:)