Na podstawie art. II ust. 1 i 2, w związku z art. I ust. 2 Aktu o formie rządu Palatynatu Leocji z dnia 20 stycznia 2020 r. (M.L., poz. 732 ze zm.), Namiestnicy Palatynatu Leocji, mając na uwadze art. 19 Ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. — Kodeks postępowania administracyjnego (Dz.U. z 2020 r., poz. 256 ze zm.), postanowili odpowiednio zastosować przepis 61a § 1 powołanego kodeksu.Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑09 sty 2021, 21:20Nie wiem, czy powinienem pisać w wątku urzędowym […]
Wniosek o zatwierdzenie herbu
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
(Przepraszam, #musiałem).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Dodajcie sobie lepiej formułkę o jednoczesnym niestosowaniu 61a § 2 k.p.a., bo Wam te sprawy cofniemy :DHelwetyk Romański pisze: ↑09 sty 2021, 21:23Na podstawie art. II ust. 1 i 2, w związku z art. I ust. 2 Aktu o formie rządu Palatynatu Leocji z dnia 20 stycznia 2020 r. (M.L., poz. 732 ze zm.), Namiestnicy Palatynatu Leocji, mając na uwadze art. 19 Ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. — Kodeks postępowania administracyjnego (Dz.U. z 2020 r., poz. 256 ze zm.), postanowili odpowiednio zastosować przepis 61a § 1 powołanego kodeksu.Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑09 sty 2021, 21:20Nie wiem, czy powinienem pisać w wątku urzędowym […]
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Na podstawie art. 61a § 2 Ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. — Kodeks postępowania administracyjnego (Dz.U. z 2020 r., poz. 256 ze zm.), składam zażalenie na postanowienie o odmowie wszczęcia postępowania. :DIgnats ik Ruth pisze: ↑09 sty 2021, 21:32Dodajcie sobie lepiej formułkę o jednoczesnym niestosowaniu 61a § 2 k.p.a., bo Wam te sprawy cofniemy :DHelwetyk Romański pisze: ↑09 sty 2021, 21:23Na podstawie art. II ust. 1 i 2, w związku z art. I ust. 2 Aktu o formie rządu Palatynatu Leocji z dnia 20 stycznia 2020 r. (M.L., poz. 732 ze zm.), Namiestnicy Palatynatu Leocji, mając na uwadze art. 19 Ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. — Kodeks postępowania administracyjnego (Dz.U. z 2020 r., poz. 256 ze zm.), postanowili odpowiednio zastosować przepis 61a § 1 powołanego kodeksu.Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑09 sty 2021, 21:20Nie wiem, czy powinienem pisać w wątku urzędowym […]
Żartuję. 😂
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
@Michał F. Lubomirski-Lisewicz, a co do WappenWiki to nie moje odkrycie. Znalazł to albo Czcigodny @Helwetyk Romański, albo Młynek Kawowy kilka lat temu. Zresztą, herb Leocji też jest o tamtejszą kreskę oparty.
Ja się (skutecznie) dowiedziałem od @Franklin Garamond.Ignats ik Ruth pisze: ↑09 sty 2021, 21:43@Michał F. Lubomirski-Lisewicz, a co do WappenWiki to nie moje odkrycie. Znalazł to albo Czcigodny @Helwetyk Romański, albo Młynek Kawowy kilka lat temu. Zresztą, herb Leocji też jest o tamtejszą kreskę oparty.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
To śmiesznie, bo ja od Was, gdy wcielenie Garamondowe jeszcze nie istniało :DDHelwetyk Romański pisze: ↑09 sty 2021, 21:44Ja się (skutecznie) dowiedziałem od @Franklin Garamond.Ignats ik Ruth pisze: ↑09 sty 2021, 21:43@Michał F. Lubomirski-Lisewicz, a co do WappenWiki to nie moje odkrycie. Znalazł to albo Czcigodny @Helwetyk Romański, albo Młynek Kawowy kilka lat temu. Zresztą, herb Leocji też jest o tamtejszą kreskę oparty.
Czyli Alzheimer, więc nawias był na miejscu. 👴🏻Ignats ik Ruth pisze: ↑09 sty 2021, 21:46To śmiesznie, bo ja od Was, gdy wcielenie Garamondowe jeszcze nie istniało :DDHelwetyk Romański pisze: ↑09 sty 2021, 21:44Ja się (skutecznie) dowiedziałem od @Franklin Garamond.Ignats ik Ruth pisze: ↑09 sty 2021, 21:43@Michał F. Lubomirski-Lisewicz, a co do WappenWiki to nie moje odkrycie. Znalazł to albo Czcigodny @Helwetyk Romański, albo Młynek Kawowy kilka lat temu. Zresztą, herb Leocji też jest o tamtejszą kreskę oparty.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Rozumiem. :)
W każdym razie, cieszę się z poznania tej strony.
A danych wcielenia Przedgaramondowego Czcigodnego Namiestnika Franklina nie znam, ale być może kiedyś będzie mi dane się dowiedzieć. :)
W każdym razie, cieszę się z poznania tej strony.
A danych wcielenia Przedgaramondowego Czcigodnego Namiestnika Franklina nie znam, ale być może kiedyś będzie mi dane się dowiedzieć. :)
Stolnik podlaski
Stolnik podlaski
Ja też nie - po prostu chodzi o czasy przedleockie, więc mogłem tak napisać w ciemno. ;)Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑09 sty 2021, 21:53(...) danych wcielenia Przedgaramondowego Czcigodnego Namiestnika Franklina nie znam (...)
Ano, rozumiem. :)Ignats ik Ruth pisze: ↑09 sty 2021, 21:57Ja też nie - po prostu chodzi o czasy przedleockie, więc mogłem tak napisać w ciemno. ;)Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑09 sty 2021, 21:53(...) danych wcielenia Przedgaramondowego Czcigodnego Namiestnika Franklina nie znam (...)
Stolnik podlaski
Stolnik podlaski
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Niektórzy tu już herby zatwierdzają, a ja jeszcze nie wymyśliłem nazwy dzierżawy.... 🙄