Windsachen Co.

Tu dyskutujemy na wszystkie tematy związane z posiadanymi przedsiębiorstwami
Awatar użytkownika
Helwetyk Romański Stempel
Namiestnik Palatynatu Leocji

Windsachen Co.

Post autor: Helwetyk Romański »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Anastasia Windsachen pisze:
16 kwie 2022, 15:09
Klient nasz Pan :). Ładowność 6 ton, koszt ojj nie wiem, jak tu myśleć o finansach bo kompletnie inna sytuacja, ale chyba takie 60 ♇ będzie ceną rozsądną?
Porównywalnie z DEXMOBIL-em. Przelew już leci, a przy okazji oznaczam @Piotr vel Bocian, który zgłaszał zapotrzebowanie na pojazd. 💸
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH

Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.

IGNATS IK RUTH

Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk​@​gmail.com
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel
Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji

Windsachen Co.

Post autor: Anastasia Windsachen »

Obrazek
Udało się zrealizować termin i oto kolejny pojazd dzisiaj (tak szybko to mi chyba nigdy dotąd nie szło hehe, nauka nie idzie w las). Tym razem drodzy Państwo przed Wami Windsachen Motors 389 czyli w skrócie WM 389. Ciężarówka zaprojektowana i wykonana według klasycznej modły dla ciężkich trucków, które zdolne są transportować naprawdę wiele. Trzysta osiemdziesiąt dziewiątką pokonacie długie trasy nawet tego nie odczuwając. Ciężarówka zaawansowana, dla wymagających kierowców, ale warta każdej ceny. Ten kto zdążył się już nią "karnąć" wychodzi z maślanymi oczami!

Obrazek

Jak ciężkie ładunki uciągnie ten prawie 15-tonowy "szkrab"? Wasz ładunek może osiągać maksymalną wagę 23 ton, a komfort jazdy nie spadnie! Nie bierzcie jednak więcej bo to nie byle zabawka i lepiej go szybko do warsztatu nie odsyłać... Cena? Ahhh cena, oto ona - 70 ♇.
Obrazek
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
No bo co ludzie powiedzom!?

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Piotr vel Bocian Stempel
Przybysz

Windsachen Co.

Post autor: Piotr vel Bocian »

16 kwie 2022, 18:17
Obrazek
Udało się zrealizować termin i oto kolejny pojazd dzisiaj (tak szybko to mi chyba nigdy dotąd nie szło hehe, nauka nie idzie w las). Tym razem drodzy Państwo przed Wami Windsachen Motors 389 czyli w skrócie WM 389. Ciężarówka zaprojektowana i wykonana według klasycznej modły dla ciężkich trucków, które zdolne są transportować naprawdę wiele. Trzysta osiemdziesiąt dziewiątką pokonacie długie trasy nawet tego nie odczuwając. Ciężarówka zaawansowana, dla wymagających kierowców, ale warta każdej ceny. Ten kto zdążył się już nią "karnąć" wychodzi z maślanymi oczami!

Obrazek

Jak ciężkie ładunki uciągnie ten prawie 15-tonowy "szkrab"? Wasz ładunek może osiągać maksymalną wagę 23 ton, a komfort jazdy nie spadnie! Nie bierzcie jednak więcej bo to nie byle zabawka i lepiej go szybko do warsztatu nie odsyłać... Cena? Ahhh cena, oto ona - 70 ♇.
Obrazek
Jestem zainteresowany kupnem.
Czy mam przelać pieniądze "w ciemno" czy najpierw czekać na potwierdzenie?
Awatar użytkownika
Piotr vel Bocian Stempel
Przybysz

Windsachen Co.

Helwetyk Romański pisze:
16 kwie 2022, 15:13
16 kwie 2022, 15:09
Klient nasz Pan :). Ładowność 6 ton, koszt ojj nie wiem, jak tu myśleć o finansach bo kompletnie inna sytuacja, ale chyba takie 60 ♇ będzie ceną rozsądną?
Porównywalnie z DEXMOBIL-em. Przelew już leci, a przy okazji oznaczam @Piotr vel Bocian, który zgłaszał zapotrzebowanie na pojazd. 💸
Dziękuję za cynk :)
Awatar użytkownika

Windsachen Co.

Piotr vel Bocian pisze:
19 kwie 2022, 22:02
16 kwie 2022, 18:17
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Jestem zainteresowany kupnem.
Czy mam przelać pieniądze "w ciemno" czy najpierw czekać na potwierdzenie?
Jeżeli nie potrzeba zmiany koloru to można w ciemno i od razu po moim potwierdzeniu do Namiestników gonić :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

Windsachen Co.

Potwierdzam, że przelew otrzymałam. WM 389 jest w posiadaniu @Piotr vel Bocian
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Piotr vel Bocian Stempel
Przybysz

Windsachen Co.

@Anastasia Windsachen @Helwetyk Romański @Franklin Garamond
Daję znać, że przelew za kupioną ciężarówkę został zrealizowany.
Awatar użytkownika
Helwetyk Romański Stempel
Namiestnik Palatynatu Leocji

Windsachen Co.

Post autor: Helwetyk Romański »

Piotr vel Bocian pisze:
19 kwie 2022, 23:46
@Anastasia Windsachen @Helwetyk Romański @Franklin Garamond
Daję znać, że przelew za kupioną ciężarówkę został zrealizowany.
Jak nie chcę być biurokratą, to w tym przypadku muszę. Potrzebuję informacji o tablicy rejestracyjnej, idealnie — w oficjalnym wątku. Są dwie możliwości, albo nadajemy kolejny nowobrzeski numer, za tabelą NBR 017, albo pierwszy cegoński. Można sobie wybrać dowolną trzyliterową kombinację. 😉

(Przy okazji podbiłbym temat drogi dojazdowej i nazwy węzła…).
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH

Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.

IGNATS IK RUTH

Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk​@​gmail.com
Awatar użytkownika
Guedes de Lima Stempel
Obywatel

Windsachen Co.

Post autor: Guedes de Lima »

W jakim programie takie cudeńka motoryzacji się projektuje? Kupę lat do tyłu był taki fajny (chyba darmowy?) program, gdzie można było zaprojektować stadion piłkarski w 3D. Ale co to było.. tylko Odolan Zwitariusz raczy wiedzieć.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk

"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Awatar użytkownika

Windsachen Co.

Guedes de Lima pisze:
20 kwie 2022, 15:26
W jakim programie takie cudeńka motoryzacji się projektuje? Kupę lat do tyłu był taki fajny (chyba darmowy?) program, gdzie można było zaprojektować stadion piłkarski w 3D. Ale co to było.. tylko Odolan Zwitariusz raczy wiedzieć.
Ja to robię w Blenderze. Jest darmowy, zrobić można w nim praktycznie wszystko, podstawa dla każdego kto zaczyna modelowanie czy chce tworzyć grę. Moje modele są w technice low-poly, ale da się zrobić naprawdę cuda. Podrzucam przykłady:

https://www.youtube.com/watch?v=sWSBYZ6bd7U
https://www.youtube.com/watch?v=6GlFF4BsO10
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Oswald Baskerville Stempel
Kurator Palatynatu Leocji

Windsachen Co.

Post autor: Oswald Baskerville »

Polecam Blender, właśnie w nim robiłem stadiony na ostatni V-Mundial.

Miło widzieć, że ktoś jeszcze w mikro robi 3D :)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przedsiębiorstwa w Leocji”