Porównywalnie z DEXMOBIL-em. Przelew już leci, a przy okazji oznaczam @Piotr vel Bocian, który zgłaszał zapotrzebowanie na pojazd. 💸Anastasia Windsachen pisze: ↑16 kwie 2022, 15:09Klient nasz Pan :). Ładowność 6 ton, koszt ojj nie wiem, jak tu myśleć o finansach bo kompletnie inna sytuacja, ale chyba takie 60 ♇ będzie ceną rozsądną?
Windsachen Co.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Windsachen Co.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Windsachen Co.

Udało się zrealizować termin i oto kolejny pojazd dzisiaj (tak szybko to mi chyba nigdy dotąd nie szło hehe, nauka nie idzie w las). Tym razem drodzy Państwo przed Wami Windsachen Motors 389 czyli w skrócie WM 389. Ciężarówka zaprojektowana i wykonana według klasycznej modły dla ciężkich trucków, które zdolne są transportować naprawdę wiele. Trzysta osiemdziesiąt dziewiątką pokonacie długie trasy nawet tego nie odczuwając. Ciężarówka zaawansowana, dla wymagających kierowców, ale warta każdej ceny. Ten kto zdążył się już nią "karnąć" wychodzi z maślanymi oczami!

Jak ciężkie ładunki uciągnie ten prawie 15-tonowy "szkrab"? Wasz ładunek może osiągać maksymalną wagę 23 ton, a komfort jazdy nie spadnie! Nie bierzcie jednak więcej bo to nie byle zabawka i lepiej go szybko do warsztatu nie odsyłać... Cena? Ahhh cena, oto ona - 70 ♇.

Jak ciężkie ładunki uciągnie ten prawie 15-tonowy "szkrab"? Wasz ładunek może osiągać maksymalną wagę 23 ton, a komfort jazdy nie spadnie! Nie bierzcie jednak więcej bo to nie byle zabawka i lepiej go szybko do warsztatu nie odsyłać... Cena? Ahhh cena, oto ona - 70 ♇.

(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Windsachen Co.
Jestem zainteresowany kupnem.Anastasia Windsachen pisze: ↑16 kwie 2022, 18:17
Udało się zrealizować termin i oto kolejny pojazd dzisiaj (tak szybko to mi chyba nigdy dotąd nie szło hehe, nauka nie idzie w las). Tym razem drodzy Państwo przed Wami Windsachen Motors 389 czyli w skrócie WM 389. Ciężarówka zaprojektowana i wykonana według klasycznej modły dla ciężkich trucków, które zdolne są transportować naprawdę wiele. Trzysta osiemdziesiąt dziewiątką pokonacie długie trasy nawet tego nie odczuwając. Ciężarówka zaawansowana, dla wymagających kierowców, ale warta każdej ceny. Ten kto zdążył się już nią "karnąć" wychodzi z maślanymi oczami!
Jak ciężkie ładunki uciągnie ten prawie 15-tonowy "szkrab"? Wasz ładunek może osiągać maksymalną wagę 23 ton, a komfort jazdy nie spadnie! Nie bierzcie jednak więcej bo to nie byle zabawka i lepiej go szybko do warsztatu nie odsyłać... Cena? Ahhh cena, oto ona - 70 ♇.![]()
Czy mam przelać pieniądze "w ciemno" czy najpierw czekać na potwierdzenie?
- Przybysz
Windsachen Co.
Dziękuję za cynk :)Helwetyk Romański pisze: ↑16 kwie 2022, 15:13Porównywalnie z DEXMOBIL-em. Przelew już leci, a przy okazji oznaczam @Piotr vel Bocian, który zgłaszał zapotrzebowanie na pojazd. 💸Anastasia Windsachen pisze: ↑16 kwie 2022, 15:09Klient nasz Pan :). Ładowność 6 ton, koszt ojj nie wiem, jak tu myśleć o finansach bo kompletnie inna sytuacja, ale chyba takie 60 ♇ będzie ceną rozsądną?
Windsachen Co.
Jeżeli nie potrzeba zmiany koloru to można w ciemno i od razu po moim potwierdzeniu do Namiestników gonić :)Piotr vel Bocian pisze: ↑19 kwie 2022, 22:02Jestem zainteresowany kupnem.Anastasia Windsachen pisze: ↑16 kwie 2022, 18:17
Jak ciężkie ładunki uciągnie ten prawie 15-tonowy "szkrab"? Wasz ładunek może osiągać maksymalną wagę 23 ton, a komfort jazdy nie spadnie! Nie bierzcie jednak więcej bo to nie byle zabawka i lepiej go szybko do warsztatu nie odsyłać... Cena? Ahhh cena, oto ona - 70 ♇.![]()
Czy mam przelać pieniądze "w ciemno" czy najpierw czekać na potwierdzenie?
Windsachen Co.
Potwierdzam, że przelew otrzymałam. WM 389 jest w posiadaniu @Piotr vel Bocian
- Przybysz
Windsachen Co.
@Anastasia Windsachen @Helwetyk Romański @Franklin Garamond
Daję znać, że przelew za kupioną ciężarówkę został zrealizowany.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Windsachen Co.
Jak nie chcę być biurokratą, to w tym przypadku muszę. Potrzebuję informacji o tablicy rejestracyjnej, idealnie — w oficjalnym wątku. Są dwie możliwości, albo nadajemy kolejny nowobrzeski numer, za tabelą NBR 017, albo pierwszy cegoński. Można sobie wybrać dowolną trzyliterową kombinację. 😉Piotr vel Bocian pisze: ↑19 kwie 2022, 23:46@Anastasia Windsachen @Helwetyk Romański @Franklin Garamond
(Przy okazji podbiłbym temat drogi dojazdowej i nazwy węzła…).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
Windsachen Co.
W jakim programie takie cudeńka motoryzacji się projektuje? Kupę lat do tyłu był taki fajny (chyba darmowy?) program, gdzie można było zaprojektować stadion piłkarski w 3D. Ale co to było.. tylko Odolan Zwitariusz raczy wiedzieć.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Windsachen Co.
Ja to robię w Blenderze. Jest darmowy, zrobić można w nim praktycznie wszystko, podstawa dla każdego kto zaczyna modelowanie czy chce tworzyć grę. Moje modele są w technice low-poly, ale da się zrobić naprawdę cuda. Podrzucam przykłady:Guedes de Lima pisze: ↑20 kwie 2022, 15:26W jakim programie takie cudeńka motoryzacji się projektuje? Kupę lat do tyłu był taki fajny (chyba darmowy?) program, gdzie można było zaprojektować stadion piłkarski w 3D. Ale co to było.. tylko Odolan Zwitariusz raczy wiedzieć.
https://www.youtube.com/watch?v=sWSBYZ6bd7U
https://www.youtube.com/watch?v=6GlFF4BsO10
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Windsachen Co.
Polecam Blender, właśnie w nim robiłem stadiony na ostatni V-Mundial.
Miło widzieć, że ktoś jeszcze w mikro robi 3D :)
Miło widzieć, że ktoś jeszcze w mikro robi 3D :)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji