Wszystko zależy od "stanu upojenia". ;)Karolina von Lichtenstein pisze: ↑14 gru 2021, 23:29Się przypominam. Jeśli ktoś chce popracować nad nowymi mapami Warlightowymi z powodu nordackiej dumy kontynentalnej lub jakiegokolwiek innego powodu, to jeszcze ma z 3-4 dni.
Jutro postaram się wrzucić jakiś ramowy program posiadówki weekendowej, żeby było wiadomo, co i kiedy – oczywiście, oprócz naturalnej aktywności drinkowej. Zastanawiam się nad wariantem alko-gry „never have I ever…”.
Posiadówka Świąteczna Klubu Mikronacyjnego Seniora
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Wydaje mi się, że raczej tak.Oswald Baskerville pisze: ↑04 gru 2021, 0:37Mapa fajna. Nazwy powiatów to są jakieś historyczne? Ktoś coś wie?
Nawet odnośniki do Wikipedii są. Wprawdzie jednak... nie do artykułów, a do wyszukiwarki, jak się zdaje.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Jestem przekonany, że powiaty "miławski" i "przasnycki" to błędy.Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑15 gru 2021, 12:31Wydaje mi się, że raczej tak.Oswald Baskerville pisze: ↑04 gru 2021, 0:37Mapa fajna. Nazwy powiatów to są jakieś historyczne? Ktoś coś wie?
Nawet odnośniki do Wikipedii są. Wprawdzie jednak... nie do artykułów, a do wyszukiwarki, jak się zdaje.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
A, jeśli tak jest, to możliwe. Chodzi zapewne o powiat mławski i przasnyski.Oswald Baskerville pisze: ↑15 gru 2021, 13:46Jestem przekonany, że powiaty "miławski" i "przasnycki" to błędy.Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑15 gru 2021, 12:31Wydaje mi się, że raczej tak.Oswald Baskerville pisze: ↑04 gru 2021, 0:37
Mapa fajna. Nazwy powiatów to są jakieś historyczne? Ktoś coś wie?
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Stolnik podlaski
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Pierwszy dzień posiadówki proponuję jednak w sobotę. Im bliżej do firmowej Wigilii, tym mniej mam przekonania, o której wrócę i w jakim stanie.
Jednakowoż, osoby, które już dzisiaj chciałyby się nieco zabawić, zachęcam do pyknięcia próbnej partyjki w Warzone lub kalambury w ramach treningu właściwego.
W sobotę startujemy zapewne około 18:00.
Jednakowoż, osoby, które już dzisiaj chciałyby się nieco zabawić, zachęcam do pyknięcia próbnej partyjki w Warzone lub kalambury w ramach treningu właściwego.
W sobotę startujemy zapewne około 18:00.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
- Przybysz
Jak czas i chęci pozwolą to będę, chętnie pogram ;p
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Było całkiem miło, chociaż mniej atrakcji niż planowałam :) Dziękuję jednak wszystkim zainteresowanym za przybycie, mam nadzieję, że niedługo uda się zorganizować kolejną posiadówkę z nieco mniejszym hype'em, ale za to konkretnymi atrakcjami :D
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Myślę, że nie ma najmniejszej potrzeby się spinać. Było sympatycznie, było pite. Jarmark ruszył, regaty ruszyły, znaczek został wyemitowany. Plan może i nie został wykonany w stu procentach, ale umówmy się, że to, co zostało zrealizowane, z naddatkiem spełniało Leocką Normę. 😉Karolina von Lichtenstein pisze: ↑19 gru 2021, 23:39Było całkiem miło, chociaż mniej atrakcji niż planowałam :) Dziękuję jednak wszystkim zainteresowanym za przybycie, mam nadzieję, że niedługo uda się zorganizować kolejną posiadówkę z nieco mniejszym hype'em, ale za to konkretnymi atrakcjami :D
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
A ja uważam, że zrobiliśmy 200% planu. Jakieś półtora tygodnia temu pomysł na Jarmark był w powijakach i dopiero był rozważany, a zobaczcie jaki ruch na forum zrobiliśmy. Ile dobra ludziska stworzyli! A jeszcze kilka dni zabawy przed nami i zapowiadany quiz może uda się zrobić :)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
I wcale nie jest prawdą, że dopiero po starcie regat obliczyliśmy minimalny czas potrzebny na ich ukończenie! Tak miało być od samego początku.Oswald Baskerville pisze: ↑20 gru 2021, 10:00A ja uważam, że zrobiliśmy 200% planu. Jakieś półtora tygodnia temu pomysł na Jarmark był w powijakach i dopiero był rozważany, a zobaczcie jaki ruch na forum zrobiliśmy. Ile dobra ludziska stworzyli! A jeszcze kilka dni zabawy przed nami i zapowiadany quiz może uda się zrobić :)
(Zgadzam się z przedpiszcą w całej rozciągłości).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com