No właśnie po co biegać, skoro ja będę miał zapas na 3 tygodnie? :DOswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:26Spokojnie, zadbałem o obecność młodszych wiekiem realnym i wirtualnym. Będzie komu biegać po flaszkę.
Zjazd 2022
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Widać, że człowiek gór. Bierze zapas, po jak nikt zna cenę marszu.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 maja 2022, 15:27No właśnie po co biegać, skoro ja będę miał zapas na 3 tygodnie? :DOswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:26Spokojnie, zadbałem o obecność młodszych wiekiem realnym i wirtualnym. Będzie komu biegać po flaszkę.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Eh... Czyli mam brać strój sportowy? :DOswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:26Spokojnie, zadbałem o obecność młodszych wiekiem realnym i wirtualnym. Będzie komu biegać po flaszkę.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Nie jesteś najmłodszy w towarzystwie (ani realnie, ani wirtualnie), ale jedna z najważniejszych lekcji, jakie dały mi mikronacje, to nie zniechęcać ochotników :DIgnats ik Ruth pisze: ↑25 maja 2022, 15:48Eh... Czyli mam brać strój sportowy? :DOswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:26Spokojnie, zadbałem o obecność młodszych wiekiem realnym i wirtualnym. Będzie komu biegać po flaszkę.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Zjazd 2022
Wiem, ale jednak w okolicach podium...Oswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:50Nie jesteś najmłodszy w towarzystwie (ani realnie, ani wirtualnie),
Oswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:50ale jedna z najważniejszych lekcji, jakie dały mi mikronacje, to nie zniechęcać ochotników :D
🤣🤣🤣
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Macie jakiś czarno-biało-czerwony?Ignats ik Ruth pisze: ↑25 maja 2022, 15:48Eh... Czyli mam brać strój sportowy? :DOswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:26Spokojnie, zadbałem o obecność młodszych wiekiem realnym i wirtualnym. Będzie komu biegać po flaszkę.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Obywatel honorowy
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Zjazd 2022
Wielebny Kurator to o wszystkim pomyśli! Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego kraju, kurator Baskerville Oswald, Palatynatu Leocji. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie, to wilki!Oswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:26Spokojnie, zadbałem o obecność młodszych wiekiem realnym i wirtualnym. Będzie komu biegać po flaszkę.
Ja nie będę potem elanowcom tłumaczyć o co chodzi 🤣Helwetyk Romański pisze: ↑25 maja 2022, 15:55Macie jakiś czarno-biało-czerwony?Ignats ik Ruth pisze: ↑25 maja 2022, 15:48Eh... Czyli mam brać strój sportowy? :DOswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:26Spokojnie, zadbałem o obecność młodszych wiekiem realnym i wirtualnym. Będzie komu biegać po flaszkę.
(-) Aleksander, r.s.
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
Mnie też zastanawia dlaczego akurat Czcigodnemu zależało by Szanowny Ignats miał dres w barwach egipskich. ;)Aleksander pisze: ↑25 maja 2022, 19:06Wielebny Kurator to o wszystkim pomyśli! Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego kraju, kurator Baskerville Oswald, Palatynatu Leocji. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie, to wilki!Oswald Baskerville pisze: ↑25 maja 2022, 15:26Spokojnie, zadbałem o obecność młodszych wiekiem realnym i wirtualnym. Będzie komu biegać po flaszkę.
Ja nie będę potem elanowcom tłumaczyć o co chodzi 🤣