Franklin Garamond pisze: ↑22 maja 2022, 11:42To mi przypomniało, o tradycyjnym już, pytaniu Was czy przedłużamy domenę 😅Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 11:17w Rotrii tradycyjna mikronacyjna dyskusja o gaszeniu światła

Franklin Garamond pisze: ↑22 maja 2022, 11:42To mi przypomniało, o tradycyjnym już, pytaniu Was czy przedłużamy domenę 😅Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 11:17w Rotrii tradycyjna mikronacyjna dyskusja o gaszeniu światła

Można śmiało kraść. Cieszę się.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 11:17Helwetyk Romański![]()
@Helwetyk
024. @Albert Fryderyk de Espada nowym prezydentem Muratyki, w Rotrii tradycyjna mikronacyjna dyskusja o gaszeniu światła oraz orędzie nowej cesarzowej Insulii — planowane są, między innymi, zmiana nazwy kraju, zmiana flagi na mniej winkulijską, zwrot ku anime i transpłciowości oraz więcej kultury wandejskiej. Wiewióreczka po…życzona od @Fatima Marcjan-Chojnacka. Edelweiss tworzy Muzeum Narodowe. Dreamland z nowym-starym premierem JKW @Alfred — powołanie i program.
O mało co nie podmieniłem główki, ale uznałem, że to już by była przesada…
Wstyd się przyznać, ale nie, nie słyszałem. Zgodnie z poradą, zastanowiłem się.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 11:49(Kto nie słyszy od razu piosenki w głowie, powinien zastanowić się nad swoim życiem).
Obowiązkowe, obowiązkowe. 📽️Orjon Surma pisze: ↑22 maja 2022, 14:41Wstyd się przyznać, ale nie, nie słyszałem. Zgodnie z poradą, zastanowiłem się.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 11:49(Kto nie słyszy od razu piosenki w głowie, powinien zastanowić się nad swoim życiem).

Helwetyk Romański pisze: ↑15 maja 2022, 15:02Księstwo Sarmacji będzie miało 20. rocznicę oraz rajd. Celowałbym wyłącznie w podium…Guedes de Lima pisze: ↑15 maja 2022, 12:27Aż się boję co się będzie działo w Leocji jak zdobędzie pierwsze miejsce w rankingu za maj.

Również monitoruję sytuację, również jestem zaskoczony, również jestem usatysfakcjonowany :P A przypomnę, że Rajd już się skończył ;)Ignats ik Ruth pisze: ↑23 maja 2022, 0:27Helwetyk Romański pisze: ↑15 maja 2022, 15:02Księstwo Sarmacji będzie miało 20. rocznicę oraz rajd. Celowałbym wyłącznie w podium…Guedes de Lima pisze: ↑15 maja 2022, 12:27Aż się boję co się będzie działo w Leocji jak zdobędzie pierwsze miejsce w rankingu za maj.
![]()