Lenno 2.0 - symulacja wioski
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Dziś rozpocząłem "zmagania" z Lennem. Zobaczymy czy będzie to rzecz wciągająca czy nie.
Gratuluję licznej jak na ten moment osady. Co do zmiany nazwy będzie dostępna od 10 osób, wtedy będzie możliwy do wybudowania ratusz, dzięki któremu będzie można nadać nazwę. (Na aktualny moment jest to w planach, jednak będzie zrealizowane, zaraz po dodaniu magazynów).Helwetyk Romański pisze: ↑02 lut 2022, 21:11Ale co populacja licząca siedem osób to moje. Czy będzie można nadawać nazwy osadom?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Dobiłem do dziewięciu mieszkańców. Z ciasteczkami — bez zmian:Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑03 lut 2022, 15:10Gratuluję licznej jak na ten moment osady.Helwetyk Romański pisze: ↑02 lut 2022, 21:11Ale co populacja licząca siedem osób to moje. Czy będzie można nadawać nazwy osadom?

(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Franklin Garamond • Stempel
Małociasteczkowy cache,
Małociasteczkowa sesja,
Małociasteczkowy styl
Małociasteczkowo kocham...
Małociasteczkowa sesja,
Małociasteczkowy styl
Małociasteczkowo kocham...
Teraz już powinno być okey, zmieniłem długość życia sesji na serwerze, a zapomniałem przypisać parametru do ciasteczek.Helwetyk Romański pisze: ↑03 lut 2022, 21:14Dobiłem do dziewięciu mieszkańców. Z ciasteczkami — bez zmian:
Tak to już jest jak człowiek nie ma czasu i robi to z doskoku na telefonie.
Info
Aktualnie gra jest do 10 mieszkańców, na dalszy ciąg muszę znaleźć czas, najprawdopodobniej sobota dopiero. #realioza
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Aby "czołówka" nie była zachamowana przez mój brak czasu dodałem na szybko magazyn, żeby zwiększyć ilość przechowywanych surowców.
Dodano też ratusz, dzięki któremu można zmienić nazwę wioski.
Dodane budynki potrzebują jeszcze aktualizacji, zarówno technicznej jak i matematycznej.
Dodano też ratusz, dzięki któremu można zmienić nazwę wioski.
Dodane budynki potrzebują jeszcze aktualizacji, zarówno technicznej jak i matematycznej.
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
- Królestwo Santery
Mam pytanie, jak skierować ludzi do pracy w tartaku, kamieniołomie czy też do połowu ryb ? Proszę o informację czy ta opcja jest dostępna, czy trzeba jeszcze poczekać.
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Jest taka zakładka, chyba ostatnia, dotycząca pracowników.Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑05 lut 2022, 7:45Mam pytanie, jak skierować ludzi do pracy w tartaku, kamieniołomie czy też do połowu ryb ? Proszę o informację czy ta opcja jest dostępna, czy trzeba jeszcze poczekać.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Franklin Garamond • Stempel
Jestem zaniepokojony tym, jak dużą satysfakcję odnajduję w wysyłaniu ludzi do kamieniołomu.
Toż to tyrania! 😂♥️Franklin Garamond pisze: ↑05 lut 2022, 11:00Jestem zaniepokojony tym, jak dużą satysfakcję odnajduję w wysyłaniu ludzi do kamieniołomu.
Cieszy pozytywny odbiór projektu ♥️