Trzeba zrobić ściepę narodową i...Joahim von Ribertrop pisze: ↑27 paź 2022, 22:31Znów wraca do mnie to samo walone pytanie: "czyja do chuja jest ta Awara?!".
I pytam serio, bo z jednej strony słychać, że niby bioro Baridas a Awarę nie, z drugiej że w sumie tak... U T O P I Ć T Ą W Y S P Ę .
Międzynarodowa współpraca wojskowa - rozmowa
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Ja z kolei pamiętam, że Ola Chojnacka oddając Baridas Lumerii deklarowała, że Awara zostaje w UNP i że Baridasowi powiewa. (Ja bylem sceptyczny, jako dawny krajkoronny szowinista). Trudno koniec końców powiedzieć, jak jest.
Tęsknię za republiką szwaczek.
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Trzeba by zarzucić żurawia do atlasu politycznego...Ignats ik Ruth pisze: ↑27 paź 2022, 23:12Ja z kolei pamiętam, że Ola Chojnacka oddając Baridas Lumerii deklarowała, że Awara zostaje w UNP i że Baridasowi powiewa. (Ja bylem sceptyczny, jako dawny krajkoronny szowinista). Trudno koniec końców powiedzieć, jak jest.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
Ja tam nie wiem, nie znam się na tych meandrach lumeryjskiego ARIAGCz...
Jedyna Słuszna Mapa (Bo Jedyna!) mówi, że to UNP! A skoro mapa tak mówi, to tak musi być!Anastasia Windsachen pisze: ↑27 paź 2022, 23:17Trzeba by zarzucić żurawia do atlasu politycznego...
Bo tak było, tym bardziej zastanawiające są próby zmiany tego stanu rzeczy.Ignats ik Ruth pisze: ↑27 paź 2022, 23:12Ja z kolei pamiętam, że Ola Chojnacka oddając Baridas Lumerii deklarowała, że Awara zostaje w UNP i że Baridasowi powiewa. (Ja bylem sceptyczny, jako dawny krajkoronny szowinista). Trudno koniec końców powiedzieć, jak jest.
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
AntyRozum I AntyGodność Człowieka.
Ale są już jakieś polityczne konkrety, czy tylko te kalinojędrusikowe śmieszki Michasia? Ja myślałem, że on tak żartuje z rozpędu... :D
Jakby brać wszystko jako polityczny konkret, to przecie Awara nigdy nie zmieniała właściciela. :^)Ignats ik Ruth pisze: ↑27 paź 2022, 23:46Ale są już jakieś polityczne konkrety, czy tylko te kalinojędrusikowe śmieszki Michasia? Ja myślałem, że on tak żartuje z rozpędu... :D
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Poczyniłam pierwsze rozmowy, jest chęć i deklaracja by rozmawiać dalej. Zobaczymy, co przyniesie przyszłość, ale myślę, że nie będzie ona ponura mimo czarnej flagi Paktu
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
A pomyślcie, z jaką mocą wróci, gdy w końcu ktoś wystawi akt zgonu UNP. Pollin bez sporu o Awarę? Impossibru.Joahim von Ribertrop pisze: ↑27 paź 2022, 22:31Znów wraca do mnie to samo walone pytanie: "czyja do chuja jest ta Awara?!".
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com