Z tymi wyborami działek przemysłowych, to nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale chcecie rozdawać je tak samo, jak te na "posiadłości"?
Działka dla każdego!
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Działka dla każdego!
A fakt z tym NOP, gdzieś mi wypadło z pamięci.
Z tymi wyborami działek przemysłowych, to nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale chcecie rozdawać je tak samo, jak te na "posiadłości"?
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Działka dla każdego!
Póki jest miejsce, a wydaje się, że jest, jak najbardziej. Przy czym trochę się rozpędziłem, bo źródła donoszą, że NOP to kondominium edelwajsko-leockie, więc niniejszym oznaczam @Heinz-Werner Grüner.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 14:28Z tymi wyborami działek przemysłowych, to nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale chcecie rozdawać je tak samo, jak te na "posiadłości"?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Działka dla każdego!
Ja nie mam nic przeciwko!Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 14:31Póki jest miejsce, a wydaje się, że jest, jak najbardziej. Przy czym trochę się rozpędziłem, bo źródła donoszą, że NOP to kondominium edelwajsko-leockie, więc niniejszym oznaczam @Heinz-Werner Grüner.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 14:28Z tymi wyborami działek przemysłowych, to nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale chcecie rozdawać je tak samo, jak te na "posiadłości"?
Co do Spielera to biorę się za przenosiny siedziby głównej niemalze od roku, ale jakoś nie było okazji. Być może teraz wywołany do tablicy, w jednej z mieścin naszej małej kotliny powstanie centrala z filiami w NOP/Nowy Brzeg/Leocja i MAW...
Działka dla każdego!
To ja proponuję, że @Oswald Baskerville jako wpisowe ogarnie, czy aby na pewno w Nowobrzeskim Okręgu Przemysłowym znajdują się obecnie tylko dwa zakłady. 😎Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 maja 2022, 18:16Ja nie mam nic przeciwko!Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 14:31Póki jest miejsce, a wydaje się, że jest, jak najbardziej. Przy czym trochę się rozpędziłem, bo źródła donoszą, że NOP to kondominium edelwajsko-leockie, więc niniejszym oznaczam @Heinz-Werner Grüner.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 14:28Z tymi wyborami działek przemysłowych, to nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale chcecie rozdawać je tak samo, jak te na „posiadłości”?
A później się machnie jakąś mapkę, może również idealnie niepotrzebne biurokratyczne ciało na kształt Korporacji Miasta Londynu (uwielbiam)…
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Działka dla każdego!
Cokolwiek to jest cieszę się ogromnie. :DHelwetyk Romański pisze: ↑06 maja 2022, 22:08A później się machnie jakąś mapkę, może również idealnie niepotrzebne biurokratyczne ciało na kształt Korporacji Miasta Londynu (uwielbiam)…
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Działka dla każdego!
Niezmiennie chętnie widziałbym coś takiego w odniesieniu do dokowej dzielnicy Nowego Brzegu! 🖤🤍💖Helwetyk Romański pisze: ↑06 maja 2022, 22:08(...) może również idealnie niepotrzebne biurokratyczne ciało na kształt Korporacji Miasta Londynu (uwielbiam)…
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Działka dla każdego!
Baskerville ogarnie, no problemu. Ale to znaczy, że mam przeczesać forum, dobre rozumiem?Helwetyk Romański pisze: ↑06 maja 2022, 22:08To ja proponuję, że @Oswald Baskerville jako wpisowe ogarnie, czy aby na pewno w Nowobrzeskim Okręgu Przemysłowym znajdują się obecnie tylko dwa zakłady. 😎Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 maja 2022, 18:16Ja nie mam nic przeciwko!Helwetyk Romański pisze: ↑05 maja 2022, 14:31
Póki jest miejsce, a wydaje się, że jest, jak najbardziej. Przy czym trochę się rozpędziłem, bo źródła donoszą, że NOP to kondominium edelwajsko-leockie, więc niniejszym oznaczam @Heinz-Werner Grüner.
A później się machnie jakąś mapkę, może również idealnie niepotrzebne biurokratyczne ciało na kształt Korporacji Miasta Londynu (uwielbiam)…
Co do mapki, to zarzućcie tą Korporacją, bo i ja, tak jak Drogi Heinz-Werner, chętnie się dowiem.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Działka dla każdego!
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 maja 2022, 23:53Cokolwiek to jest cieszę się ogromnie. :DHelwetyk Romański pisze: ↑06 maja 2022, 22:08A później się machnie jakąś mapkę, może również idealnie niepotrzebne biurokratyczne ciało na kształt Korporacji Miasta Londynu (uwielbiam)…
Oswald Baskerville pisze: ↑08 maja 2022, 22:46Co do mapki, to zarzućcie tą Korporacją, bo i ja, tak jak Drogi Heinz-Werner, chętnie się dowiem.
Taki jest zamysł, tak. 😊Oswald Baskerville pisze: ↑08 maja 2022, 22:46Baskerville ogarnie, no problemu. Ale to znaczy, że mam przeczesać forum, dobre rozumiem?
Oprócz czy zamiast Rady Portu…? 🤔Ignats ik Ruth pisze: ↑07 maja 2022, 23:56Niezmiennie chętnie widziałbym coś takiego w odniesieniu do dokowej dzielnicy Nowego Brzegu! 🖤🤍💖
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Działka dla każdego!
Ja to z przyjemnością. Inna rzecz, że po tym mistrzowskim protokole @Franklin Garamond aż się prosi o radę dla całego Nowego Brzegu…Ignats ik Ruth pisze: ↑08 maja 2022, 23:01Tzn. ja to myślałem sb zawsze, że właśnie Rada Portu mogłaby być czymś takim.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Działka dla każdego!
To prawda. Ale autonomia dla doków tej Rady nam nie odbierze! :DHelwetyk Romański pisze: ↑08 maja 2022, 23:07Ja to z przyjemnością. Inna rzecz, że po tym mistrzowskim protokole @Franklin Garamond aż się prosi o radę dla całego Nowego Brzegu…
ILŻO by chętnie przypisywały głos w radzie portu każdemu dowódcy okrętu. xD