[13] Audyt infrastruktury, przemysłu i usług
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Zmartwię Was - nie wiemy. Niepowtarzalna szansa by ustalić coś dla ogółu!
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Tak też mi się zdaje. ;)
Można pytać Księcia @Samuel Radziwiłł, jak tam z produkcją. :)
Można pytać Księcia @Samuel Radziwiłł, jak tam z produkcją. :)
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Z tego co pamiętam, Ronon Dex już czymś po Leocji jeździł, bardziej do tego piję.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Wydaje mi się, że to były wizualizacje koncepcyjne, ale coś mogło mnie ominąć podczas realiozy, więc najlepiej będzie, jeżeli po prostu zaprosimy @Ronon Dex do zabrania głosu.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Maciej Gerwazy Lisewicz • Stempel
- Przybysz
Choć z drugiej strony stosując polską sygnalizację, będziemy mogli wykorzystywać widoczki z MaSzyny :-PM2.r pisze: ↑20 lis 2022, 4:16I ostatecznie nie wiem również, jaka sygnalizacja panuje w Leocji... Chyba zacznę po prostu stawiać wspaniałą i bożą sygnalizację H/V by Deutsche Bahn stand 1980, ze względu na dostępność i łatwość w obsłudze i poczekam na zesranie się purystów od PKPowskiego pierdolniku na kółkach. <lol>
![]()
Maciej Gerwazy Lisewicz
Prezes LIS-BUDu oraz SpaceLeo
Można po prostu focić przy mechanicznej. Wygląda tak samo,
Tak miałem koncepcje wizualne dotyczące przyszłego transportu kolejowego, które miałem realizować dla FERRAD... mniej wiecej od tego miejsca: viewtopic.php?p=14436#p14436, a tutaj była jakaś dostawa: viewtopic.php?p=14736#p14736. Sprzedaż była na raty... i chyba po pierszej racie sprawa ucichła do dzisiaj.Helwetyk Romański pisze: ↑21 lis 2022, 23:06Wydaje mi się, że to były wizualizacje koncepcyjne, ale coś mogło mnie ominąć podczas realiozy, więc najlepiej będzie, jeżeli po prostu zaprosimy @Ronon Dex do zabrania głosu.
Widzę jednak sensowność użycia MaSzyny, bo choć nie używałem nigdy tego programu (używałem płatnych simów kolejowych), to wiem, że jest całkiem niezły (nastawiony na realizm prowadzenia lokomotyw, choć graficznie "taki sobie") i ma tą zaletę, że jest darmowy, a więc ewentualni chętni do tworzenia kolei mają sprawę z wizualizacją uproszczoną. Co więcej... jak zauważyłem obecnie MaSzyna jest dostępna na Steam jak całość czyli nie wymaga już, jak niegdyś dość złożonej instalacji z różnych kawałków pobieranych ze strony i montowania tego po kolei w kompie.Maciej Gerwazy Lisewicz pisze: ↑21 lis 2022, 23:17Choć z drugiej strony stosując polską sygnalizację, będziemy mogli wykorzystywać widoczki z MaSzyny :-P
- Maciej Gerwazy Lisewicz • Stempel
- Przybysz
No, apropo samej MaSzyny, no to na Steamie jest, ale nie ma... Chyba nie została jeszcze wydana i nie da się jej zainstalować.Ronon Dex pisze: ↑22 lis 2022, 6:15Widzę jednak sensowność użycia MaSzyny, bo choć nie używałem nigdy tego programu (używałem płatnych simów kolejowych), to wiem, że jest całkiem niezły (nastawiony na realizm prowadzenia lokomotyw, choć graficznie "taki sobie") i ma tą zaletę, że jest darmowy, a więc ewentualni chętni do tworzenia kolei mają sprawę z wizualizacją uproszczoną. Co więcej... jak zauważyłem obecnie MaSzyna jest dostępna na Steam jak całość czyli nie wymaga już, jak niegdyś dość złożonej instalacji z różnych kawałków pobieranych ze strony i montowania tego po kolei w kompie.Maciej Gerwazy Lisewicz pisze: ↑21 lis 2022, 23:17Choć z drugiej strony stosując polską sygnalizację, będziemy mogli wykorzystywać widoczki z MaSzyny :-P
Ale instalacja ze strony jest prawie równie prosta. Wystarczy pobrać instalator i zapuścić instalację. I tyle
Maciej Gerwazy Lisewicz
Nie polemizuję, po prostu widziałem przy okazji kupowania czegoś innego, to założyłem. że jest...Maciej Gerwazy Lisewicz pisze: ↑22 lis 2022, 6:31No, apropo samej MaSzyny, no to na Steamie jest, ale nie ma... Chyba nie została jeszcze wydana i nie da się jej zainstalować.
Również nie polemizuję, moja wiedza o tym programie pochodzi z jego początków, czyli sprzed lat... wtedy nawet go na chwilę zainstalowałem (i wtedy ta instalacja była nieco upierdliwa), ale mi się nie spodobał. Zapewne dla tego, że były to jego początki (a używałem już płatnych o lepszej jakości) i teraz został już mocno dopracowany. Jeżeli Leocja w to wejdzie, to faktycznie ponownie zainstaluje i sprawdzę czy formuła programu pozwala na jakieś zmiany w grafice taboru.Maciej Gerwazy Lisewicz pisze: ↑22 lis 2022, 6:31Ale instalacja ze strony jest prawie równie prosta. Wystarczy pobrać instalator i zapuścić instalację. I tyle
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Oczywiście szyny będą produkowane przez Hutę.
Co do taboru, to jakoś tak "uciekło", ale pamiętam o dalszych ratach, tu jednak pojawia się drobiazg czyli ile zostało do zapłaty w nowych Palatynach @Ronon Dex ?
Co do taboru, to jakoś tak "uciekło", ale pamiętam o dalszych ratach, tu jednak pojawia się drobiazg czyli ile zostało do zapłaty w nowych Palatynach @Ronon Dex ?