Instytut Kultury Osieckiej
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Ile palatynów? Ile?! Kiedy i gdzie zakup?
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Standardowe pięcsetki, bez jakichś unikalnych numerów, będzie można kupić już wkrótce. Tak wstępnie: albo za 500 Libertów Sarmackich, albo za 12 Libertów MBP. Według dzisiejszego kursu to wychodzi nieco ponad 10 Palatynów. Ale nie jestem w sprawie cen zabetonowany, jeśli ktoś mi racjonalnie uargumentuje, że to nie jest najodpowiedniejszy przelicznik, to jeszcze przed emisją, pomyślę nad jego zmianą.
Banknoty o ciekawych numerach seryjnych, poza tym, że będzie można nimi normalnie płacić będą dodane do kustosza, żeby można było je ładnie trzymać w swojej kolekcji. Kupić je będzie można najpewniej w ramach jednej z aukcji organizowanej przez Antykwariat Templum, więc o cenie wiele nie powiem - wyjdziemy pewnie od ceny nominalnej takiego banknotu.
Piwski Sroczyński
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Niby emisji jeszcze nie zaczęliśmy, jeszcze czekam na odpowiedź potencjalnego prezesa Osieckiej Kasy Oszczędności... Ale powiedzmy, że przedsprzedaż mogę zaprowadzić. I tak przydadzą się dopiero podczas najbliższej licytacji Antykwariatu "Templum". Jaką sumkę wpisać na rachunek?
Piwski Sroczyński
No to by było 500 Dukatów. System informatyczny się pisze, ale wpiszę od razy do tabeli po przelewie w MBP
Piwski Sroczyński
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
Też poproszę!
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Poproszę o dwa egzemplarze. Nie wiem tylko, czy przelać 20 palatynów, czy 24 liberty MBP…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Helwetyk Romański pisze: ↑21 lis 2022, 21:50Poproszę o dwa egzemplarze. Nie wiem tylko, czy przelać 20 palatynów, czy 24 liberty MBP…
Proszę Panów o przelanie po 12 Libertów MBP (ewentualnie równowartości 10 Palatynów, co Wam lepiej wyjdzie) za każde 500 Dukatów. Mam nadzieję, że dobrze podaję konto Instytutu w MBP. Jeśli coś źle podałem to proszę o wyprowadzenie mnie ze mgły 😂.
Konto IKO: https://bank.leocja.org/historia/SR6647 ... 2022-11-21
Piwski Sroczyński