Szlachetny Panie!
Z ogromną przyjemnością informuję, że w Monitorze Leocji ogłoszone zostało Postanowienie Namiestników w sprawie nadania obywatelstwa. Wpisu do księgi obywateli dokonano, do grupy obywateli dodano.

Helwety cię zabije... i mój kochany ryzykancie. I za to cię kocham. :D
Już rozumiem pana tok myślenia. Pozwoliłem wtrącić, bo tutaj zwalczamy nadmierną biurokrację. Tak więc powodzenia życzę.Henryk von Wattzau pisze: ↑12 lis 2021, 17:00Najpierw wniosek winienem złożyć. A potem, jak zostanie przyjęty, wtedy złożę przysięgę. Przecież nie mogę zakładać, że wniosek zostanie przyjęty na 100%.
Rozumiem. Czekam na rozpatrzenie. Tylko trochę ten wniosek ugrzązł w zgiełku postów. :DJuż rozumiem pana tok myślenia. Pozwoliłem wtrącić, bo tutaj zwalczamy nadmierną biurokrację. Tak więc powodzenia życzę.
W KS nauczyłem być mentorem nowych mieszkańców i tak zostało. Przysięgam że robię to odruchowo!
Nic nie ugrzęzło. Wniosek trafił pod obrady palatium po czterech minutach od chwili złożenia. 🏎️Henryk von Wattzau pisze: ↑12 lis 2021, 17:11Rozumiem. Czekam na rozpatrzenie. Tylko trochę ten wniosek ugrzązł w zgiełku postów. :D

@Henryk von Wattzau, zapraszam do złożenia przysięgi.Warunkiem nadania obywatelstwa leockiego jest złożenie publicznego ślubowania według następującej roty: „Ja, NN, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leota (Leotka) ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych”. Złożenie ślubowania może nastąpić z dodaniem formuły religijnej.