Samuel Radziwiłł pisze: ↑25 gru 2020, 13:13Na nie trzeba się leeeeniiiwieee poruszać ;)

Te majestatyczne ruchy… 😍
Samuel Radziwiłł pisze: ↑25 gru 2020, 13:13Na nie trzeba się leeeeniiiwieee poruszać ;)

RON zdecydowanie ma tu pole do poprawy ;)Na stronie Światowego Związku Filatelistycznego dodałem zaś statystyki krajowych emisji.
To i uskuteczniam dźganko. Także w Skarlandzie. 😇Karol Medycejski pisze: ↑25 gru 2020, 18:29RON zdecydowanie ma tu pole do poprawy ;)Na stronie Światowego Związku Filatelistycznego dodałem zaś statystyki krajowych emisji.
Choćby i wirtualnej krypto walucie.Ja raczej nie miałbym nic przeciwko. Jedynie zastanawiam się w jakiej walucie miałyby być takie znaczki.
Moim (prywatnym) zdaniem tym właśnie czynnikiem powinna być narracyjna lokalizacja. Jeżeli społeczność działa wewnątrz innej mikronacji, powinno odbywać się to w porozumieniu z jej przedstawicielami (w żadnym razie nie twierdzę, że w ramach jakichkolwiek biurokratycznych struktur czy procedur). Jeżeli społeczność będzie mikronacyjnym Sealandem, dla mnie byłoby to wystarczające. Chodzi tu po pierwsze, po drugie i po trzecie o dobrą zabawę; także na odcinku — przepraszam za paskudny żargon — poszanowania integralności terytorialnej innych krajów.
Żadnych. 😉Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑26 gru 2020, 15:23Mam pytanie. Jakie warunki trzeba spełnić by utworzyć w Koło Filatelistyczne w Walencji.

Tabliczki nie są obowiązkowe. 😡 Z tym zastrzeżeniem, trochę poprawiłbym przejścia kolorów: