W nawiązaniu do powyższych (nadmienię, że zacnych) propozycji @Anastasia Windsachen i @Ignats ik Ruth zgłaszam gotowość do ujęcia jednej z nich w formę znaczka. („28” mogę wyretuszować na „25”).Karolina von Lichtenstein pisze: ↑23 lip 2023, 23:28Owszem. Ćwierćwiecze Dreamlandu i przy okazji całego mikroświata. Zacna okazja.Helwetyk Romański pisze: ↑23 lip 2023, 23:26Jeżeli dobrze pamiętam, że to 1 sierpnia, to trudne się wylosowało…Karolina von Lichtenstein pisze: ↑23 lip 2023, 23:19Czy istnieje ktoś, kto by odpłatnie lub bezpłatnie przygotował znaczek z okazji nadchodzącej rocznicy Królestwa Dreamlandu?
To może te kwiaty w kolorach dreamlandzkich albo sarmackich zależnie od perspektywy?Helwetyk Romański pisze: ↑24 lip 2023, 19:19W nawiązaniu do powyższych (nadmienię, że zacnych) propozycji @Anastasia Windsachen i @Ignats ik Ruth zgłaszam gotowość do ujęcia jednej z nich w formę znaczka. („28” mogę wyretuszować na „25”).Karolina von Lichtenstein pisze: ↑23 lip 2023, 23:28Owszem. Ćwierćwiecze Dreamlandu i przy okazji całego mikroświata. Zacna okazja.Helwetyk Romański pisze: ↑23 lip 2023, 23:26Jeżeli dobrze pamiętam, że to 1 sierpnia, to trudne się wylosowało…Karolina von Lichtenstein pisze: ↑23 lip 2023, 23:19Czy istnieje ktoś, kto by odpłatnie lub bezpłatnie przygotował znaczek z okazji nadchodzącej rocznicy Królestwa Dreamlandu?
Upewniam się — te?Karolina von Lichtenstein pisze: ↑27 lip 2023, 14:36To może te kwiaty w kolorach dreamlandzkich albo sarmackich zależnie od perspektywy?Helwetyk Romański pisze: ↑24 lip 2023, 19:19W nawiązaniu do powyższych (nadmienię, że zacnych) propozycji @Anastasia Windsachen i @Ignats ik Ruth zgłaszam gotowość do ujęcia jednej z nich w formę znaczka. („28” mogę wyretuszować na „25”).Karolina von Lichtenstein pisze: ↑23 lip 2023, 23:28Owszem. Ćwierćwiecze Dreamlandu i przy okazji całego mikroświata. Zacna okazja.Helwetyk Romański pisze: ↑23 lip 2023, 23:26Jeżeli dobrze pamiętam, że to 1 sierpnia, to trudne się wylosowało…Karolina von Lichtenstein pisze: ↑23 lip 2023, 23:19Czy istnieje ktoś, kto by odpłatnie lub bezpłatnie przygotował znaczek z okazji nadchodzącej rocznicy Królestwa Dreamlandu?
Wpisane, jak wiele innych rzeczy, na sobotę. 📅
Egzemplarz autorski na pewno, a w pozostałym zakresie to nie wiem, czy Dreamland sypnie dreamami. 🤑
Prywatne się nie liczą!