Na to chyba nie ma rady, zawsze się znajdzie jakiś pixel, nad którym trzeba będzie głosować. :PHelwetyk Romański pisze: ↑04 lut 2024, 14:59Kolejne i tak będzie; tylko za cholerę nie mam (nawet nie piszę, że dobrego) pomysłu na to, jak ogarnąć procedurę tak, żeby to było naprawdę ostateczne głosowanie.
Flaga dla Pollinu: finalne głosowanie! 🗳️
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Caladea Cousine
- Przybysz
Ostatecznie głosowanie powinno być podoba/nie podoba. A jak się podobać nie będzie, to zaczynamy proces od początku. <ucieka>Helwetyk Romański pisze: ↑04 lut 2024, 14:59Kolejne i tak będzie; tylko za cholerę nie mam (nawet nie piszę, że dobrego) pomysłu na to, jak ogarnąć procedurę tak, żeby to było naprawdę ostateczne głosowanie.
Dokładnie, z czasem każdy się przyzwyczai. :P
Nie chcemy, żeby Helwetyk nas znienawidził :PCaladea Cousine pisze: ↑04 lut 2024, 17:55A jak się podobać nie będzie, to zaczynamy proces od początku. <ucieka>
- Caladea Cousine
- Przybysz
Ja na szczęście już od lat nie muszę na to czekać.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑04 lut 2024, 18:21Nie chcemy, żeby Helwetyk nas znienawidził :PCaladea Cousine pisze: ↑04 lut 2024, 17:55A jak się podobać nie będzie, to zaczynamy proces od początku. <ucieka>
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Oficjalnie komunikuję, że dałem tutaj za wygraną. Za własną walutę wymienialną wydrukowałem wzór bez wieńca laurowego, bo jest to jedyny wariant, który wygląda tak samo niezależnie od poziomego lub pionowego układu oraz nie nawiązuje (w moim odczuciu, zbyt mocno) do nieistniejącej ONZ. Jeżeli ktoś jest zainteresowany przejęciem tematu, nie mam, oczywiście, nic przeciwko.Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑04 lut 2024, 18:21Dokładnie, z czasem każdy się przyzwyczai. :P
Nie chcemy, żeby Helwetyk nas znienawidził :PCaladea Cousine pisze: ↑04 lut 2024, 17:55A jak się podobać nie będzie, to zaczynamy proces od początku. <ucieka>
Z mojej strony: CC BY-SA 4.0.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com