W sprawie utworzenia oddziału BAZTEK na terenach
Platynatu Leocji

Opiekun: Damiano Robingren
Oczywiście! Badania zostaną opublikowane w artykule po zakończeniu misji.Ignats ik Ruth pisze: ↑04 kwie 2022, 19:56Czy podczas nadchodzącej misji Comeback 2 będą dokonywane jakieś pomiary badawcze
Comeback 2 nie jest misją komercyjną, jednak w przyszłości nie wykluczam organizacji misji komercyjnych.
O! Myślę w takim razie, że można pomyśleć w dalszej perspektywie o współpracy z LAN i SpaceLeo. :DDamiano á-la-Triste pisze: ↑04 kwie 2022, 20:00Oczywiście! Badania zostaną opublikowane w artykule po zakończeniu misji.Ignats ik Ruth pisze: ↑04 kwie 2022, 19:56Czy podczas nadchodzącej misji Comeback 2 będą dokonywane jakieś pomiary badawcze
To jest, czy nie jest? :DDDamiano á-la-Triste pisze: ↑04 kwie 2022, 20:00Comeback 2 nie jest misją badawczą, jednak w przyszłości nie wykluczam organizacji misji komercyjnych.
Można pomyśleć, nie mam nic przeciwkoIgnats ik Ruth pisze: ↑04 kwie 2022, 20:05O! Myślę w takim razie, że można pomyśleć w dalszej perspektywie o współpracy z LAN i SpaceLeo. :D
Proszę wybaczyć moje przejęzyczenie hah... Już poprawiłem
Comeback 2 nie jest misją komercyjną, jednak w przyszłości nie wykluczam organizacji misji komercyjnych
Skoro lata i przenosi niewielkie ładunki, proponuję Pszczółkę.Damiano Windsachen pisze: ↑18 gru 2022, 20:17Zespół BAZTEK pracuje aktualnie nad nowiusieńką rakietą o nazwie... no właśnie potrzebna jest Wasza pomoc w nazwaniu nowej rakiety naszej firmy zdolnej wynosić małe ładunki na orbitę okołopollińską!
Nie mówcie, że już nie macie jakiegoś pomysłuFranklin Garamond pisze: ↑19 gru 2022, 21:32To już trzeba myśleć przyszłościowo i wybrać cały schemat nazewniczy 😉