Od razu zapowiadam, że ze swojej strony daję do 50 złotych. (Ale, całkiem poważnie, póki co to usprawnienia z kategorii quality of life, na które chętnie się dorzucę).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 23:30Można zrobić zrzutkę i zebrać pewnie że 100 PLN na te dodatki 🤘🏿
A co to?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
A co to?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
A co to?
Ja również! Ku chwale Pollinu (pfu na tę nazwę)!
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
A co to?
A czy nie mamy jakiejś rezerwy państwowej, która mogłaby na to pójść?Helwetyk Romański pisze: ↑05 wrz 2023, 23:38Od razu zapowiadam, że ze swojej strony daję do 50 złotych. (Ale, całkiem poważnie, póki co to usprawnienia z kategorii quality of life, na które chętnie się dorzucę).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 23:30Można zrobić zrzutkę i zebrać pewnie że 100 PLN na te dodatki 🤘🏿
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
A co to?
To była zrzutka na serwer i domenę. Trzeba byłoby skontaktować się z wszystkimi darczyńcami i ustalić, czy akceptują wykorzystanie środków na potrzeby forum jako takiego, oraz dysponować tylko odsetkiem zebranej kwoty w zakresie, w jakim otrzymaliśmy zgodę. To ja już wolę wpłacić ponownie. 😜Anastasia Windsachen pisze: ↑05 wrz 2023, 23:46A czy nie mamy jakiejś rezerwy państwowej, która mogłaby na to pójść?Helwetyk Romański pisze: ↑05 wrz 2023, 23:38Od razu zapowiadam, że ze swojej strony daję do 50 złotych. (Ale, całkiem poważnie, póki co to usprawnienia z kategorii quality of life, na które chętnie się dorzucę).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 23:30Można zrobić zrzutkę i zebrać pewnie że 100 PLN na te dodatki 🤘🏿
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
A co to?
Ale to można na pokojnie zobaczyć, czy nie ma jakiś darmowych odpowiednikówHelwetyk Romański pisze: ↑05 wrz 2023, 23:38Od razu zapowiadam, że ze swojej strony daję do 50 złotych. (Ale, całkiem poważnie, póki co to usprawnienia z kategorii quality of life, na które chętnie się dorzucę).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 23:30Można zrobić zrzutkę i zebrać pewnie że 100 PLN na te dodatki 🤘🏿
A co to?
Zupełnie poważnie pisząc, wolę wydać 3 € i się nie użerać niż szukać darmowych odpowiedników przez kolejne godziny. (A już szukałem…). Pewnie łatwiej byłoby z wtyczką od cytowania, ale nadal, łącznie pięć euro to nie majątek, i tutaj czas jest wyraźnie dobrem bardziej ograniczonym.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 wrz 2023, 0:04Ale to można na pokojnie zobaczyć, czy nie ma jakiś darmowych odpowiedników.Helwetyk Romański pisze: ↑05 wrz 2023, 23:38Od razu zapowiadam, że ze swojej strony daję do 50 złotych. (Ale, całkiem poważnie, póki co to usprawnienia z kategorii quality of life, na które chętnie się dorzucę).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 23:30Można zrobić zrzutkę i zebrać pewnie że 100 PLN na te dodatki 🤘🏿
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
A co to?
Sprawdź discordHelwetyk Romański pisze: ↑06 wrz 2023, 0:07Zupełnie poważnie pisząc, wolę wydać 3 € i się nie użerać niż szukać darmowych odpowiedników przez kolejne godziny. (A już szukałem…). Pewnie łatwiej byłoby z wtyczką od cytowania, ale nadal, łącznie pięć euro to nie majątek, i tutaj czas jest wyraźnie dobrem bardziej ograniczonym.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 wrz 2023, 0:04Ale to można na pokojnie zobaczyć, czy nie ma jakiś darmowych odpowiedników.Helwetyk Romański pisze: ↑05 wrz 2023, 23:38Od razu zapowiadam, że ze swojej strony daję do 50 złotych. (Ale, całkiem poważnie, póki co to usprawnienia z kategorii quality of life, na które chętnie się dorzucę).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 23:30Można zrobić zrzutkę i zebrać pewnie że 100 PLN na te dodatki 🤘🏿
A co to?
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 wrz 2023, 0:18Sprawdź discordHelwetyk Romański pisze: ↑06 wrz 2023, 0:07Zupełnie poważnie pisząc, wolę wydać 3 € i się nie użerać niż szukać darmowych odpowiedników przez kolejne godziny. (A już szukałem…). Pewnie łatwiej byłoby z wtyczką od cytowania, ale nadal, łącznie pięć euro to nie majątek, i tutaj czas jest wyraźnie dobrem bardziej ograniczonym.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 wrz 2023, 0:04Ale to można na pokojnie zobaczyć, czy nie ma jakiś darmowych odpowiedników.Helwetyk Romański pisze: ↑05 wrz 2023, 23:38Od razu zapowiadam, że ze swojej strony daję do 50 złotych. (Ale, całkiem poważnie, póki co to usprawnienia z kategorii quality of life, na które chętnie się dorzucę).Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 23:30Można zrobić zrzutkę i zebrać pewnie że 100 PLN na te dodatki 🤘🏿
🖤🤍❤️
Jut… dzisiaj wieczorem będę instalował! 🤞🏻
Jut… dzisiaj wieczorem będę instalował! 🤞🏻
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz • Stempel
- Rzeczpospolita Obojga Narodów
A co to?
Miałem raczej myśl, że na co to komu, a komu to potrzebne? I że niektórzy zamiast pisać tylko np. klikną.
Ja też wychodzę z założenia, że łapka oznacza pewne poparcie. Ja też realnie nie polubowuję wszystkiego co popadnie. Ale inni może inaczej czynią.
Swoją drogą jednak przypomniało mi się, że w takich Austro-Węgrzech można dodawać reakcje o kilku rodzajach.
Ja też wychodzę z założenia, że łapka oznacza pewne poparcie. Ja też realnie nie polubowuję wszystkiego co popadnie. Ale inni może inaczej czynią.
Swoją drogą jednak przypomniało mi się, że w takich Austro-Węgrzech można dodawać reakcje o kilku rodzajach.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
A co to?
To niekoniecznie musi być najlepszy przykład kraju, któremu reakcje się udały… 😉Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑06 wrz 2023, 1:02I że niektórzy zamiast pisać tylko np. klikną […]. Swoją drogą jednak przypomniało mi się, że w takich Austro-Węgrzech można dodawać reakcje o kilku rodzajach.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
A co to?
QuickQuote jest już w ZKRR, działa znakomicie, nawet na urządzeniach mobilnych. Wygoda gwarantowana.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 23:30Może i racja.Helwetyk Romański pisze: ↑05 wrz 2023, 23:03No, ale poniekąd… jesteśmy, tylko z mniejszą liczbą sztuczności? 😉 Ta płatna wtyczka robi bardzo dobre wrażenie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 22:35W sensie, że zamienia to forum bardziej w portal społecznościowy.Oswald Baskerville pisze: ↑05 wrz 2023, 20:45W jakim sensie zapychacz?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 20:00W Federacji Nordackiej mają emocje, niczym z Facebooka, z jednej strony fajnie, że można wyrazić emocje, ale z drugiej jest to niepotrzebny zapychacz.
Robi wrażenie, a jest jeszcze kolejna od tego autora za 2 euro, pozwalająca odpowiadać na zaznaczony tekst. Quick quote
Można zrobić zrzutkę i zebrać pewnie że 100 PLN na te dodatki 🤘🏿