QuickQuote jest już w ZKRR, działa znakomicie, nawet na urządzeniach mobilnych. Wygoda gwarantowana.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 23:30Może i racja.Helwetyk Romański pisze: ↑05 wrz 2023, 23:03No, ale poniekąd… jesteśmy, tylko z mniejszą liczbą sztuczności? 😉 Ta płatna wtyczka robi bardzo dobre wrażenie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 22:35W sensie, że zamienia to forum bardziej w portal społecznościowy.Oswald Baskerville pisze: ↑05 wrz 2023, 20:45W jakim sensie zapychacz?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑05 wrz 2023, 20:00W Federacji Nordackiej mają emocje, niczym z Facebooka, z jednej strony fajnie, że można wyrazić emocje, ale z drugiej jest to niepotrzebny zapychacz.
Robi wrażenie, a jest jeszcze kolejna od tego autora za 2 euro, pozwalająca odpowiadać na zaznaczony tekst. Quick quote
Można zrobić zrzutkę i zebrać pewnie że 100 PLN na te dodatki 🤘🏿
A co to?
A co to?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
A co to?
Tak z ukosa, ale może się przydać informacja, że nie mogę polubić tej wiadomości, otrzymuję komunikat „Nieprawidłowe polubienie”. Pomysłu na odpowiedź na pytanie „dlaczego?” — brak.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 wrz 2023, 11:45QuickQuote jest już w ZKRR, działa znakomicie, nawet na urządzeniach mobilnych.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
A co to?
Dziękuję za informację.Helwetyk Romański pisze: ↑06 wrz 2023, 12:21Tak z ukosa, ale może się przydać informacja, że nie mogę polubić tej wiadomości, otrzymuję komunikat „Nieprawidłowe polubienie”. Pomysłu na odpowiedź na pytanie „dlaczego?” — brak.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑06 wrz 2023, 11:45QuickQuote jest już w ZKRR, działa znakomicie, nawet na urządzeniach mobilnych.
Problem jest w postach z Nordaty, ale chyba wiem gdzie, bo przy kopiowaniu przypisało źle id działów przy postach
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
A co to?
W końcu znalazłem wątek z tymi nowinkami, które mnie zastały podczas realiozy. Te nowe rakcje są wspaniałe, więc muszę napisać: dziękuję Pan Anszlus (@Sheldon Anszlus Lovelace).
Ale czy moglibyśmy wyłączyć to gówno do cytowania? Błagam! xD
Ale czy moglibyśmy wyłączyć to gówno do cytowania? Błagam! xD
A co to?
Zrobiłem drugie podejście. Potwierdzam, że nawet zrobienie tego po romańsku, czyli wpisanie z palca warunku wyłączenia wtyczki dla zalogowanego użytkownika o identyfikatorze 153, mnie przerasta. Za nandijskiego boga nie wiem, jak dostać się do tej zmiennej w ramach klasy/funkcji.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
A co to?
😔Helwetyk Romański pisze: ↑17 wrz 2023, 11:15Zrobiłem drugie podejście. Potwierdzam, że nawet zrobienie tego po romańsku, czyli wpisanie z palca warunku wyłączenia wtyczki dla zalogowanego użytkownika o identyfikatorze 153, mnie przerasta. Za nandijskiego boga nie wiem, jak dostać się do tej zmiennej w ramach klasy/funkcji.
A co to?
Orjon Surma pisze: ↑17 wrz 2023, 20:37ne: do Primery awansują Futbólfeaán Ástishuser, które gładko pokonało OCD 3:0, oraz Poryw Leocja, który pokonał emerytów z Starości Dziadów 2:1. Mecz w środku tabeli pomiędzy AFC
A co to?
Test wtyczki cytowania? 🤔
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Franklin Garamond • Stempel
A co to?
Mam nadzieję, że nie wróciliście do starego nawyku modyfikowania silnika forum? (który wkrótce zaktualizuję!)Helwetyk Romański pisze: ↑17 wrz 2023, 11:15Zrobiłem drugie podejście. Potwierdzam, że nawet zrobienie tego po romańsku, czyli wpisanie z palca warunku wyłączenia wtyczki dla zalogowanego użytkownika o identyfikatorze 153, mnie przerasta. Za nandijskiego boga nie wiem, jak dostać się do tej zmiennej w ramach klasy/funkcji.
A co to?
Modyfikowana była wtyczka :PFranklin Garamond pisze: ↑25 wrz 2023, 12:35Mam nadzieję, że nie wróciliście do starego nawyku modyfikowania silnika forum? (który wkrótce zaktualizuję!)Helwetyk Romański pisze: ↑17 wrz 2023, 11:15Zrobiłem drugie podejście. Potwierdzam, że nawet zrobienie tego po romańsku, czyli wpisanie z palca warunku wyłączenia wtyczki dla zalogowanego użytkownika o identyfikatorze 153, mnie przerasta. Za nandijskiego boga nie wiem, jak dostać się do tej zmiennej w ramach klasy/funkcji.