Kliknij by mieć pełną wersję :)
Kto jest księciem małżonkiem? Braki w teczkach, braki…Arkadiusz Maksymilian pisze:W międzyczasie wspólne posiłki i rozmowy z małżonkiem.
Księcia małżonka już niestety z nami nie ma... (Wiecie, co to oznacza?)Helwetyk Romański pisze: ↑09 maja 2022, 21:23Kto jest księciem małżonkiem? Braki w teczkach, braki…Arkadiusz Maksymilian pisze:W międzyczasie wspólne posiłki i rozmowy z małżonkiem.
Szczególnie polecam fragment poświęcony Błękitnemu Październikowi na s. 5.
Kto nim był? (Zakładając, że to jednak wiedza powszechna…).
Mam kilka hipotez, każda grozi wywołaniem skandalu. 😎
Eee, nic ciekawego :vHelwetyk Romański pisze: ↑09 maja 2022, 21:23
Oj Czcigodny chyba nie doczytał - "Jak Szlachetna wymieniła — wstąpiłem w związek małżeński z ówczesnym Ignacym Kursem, z którym założyliśmy wspólny ród. (Popowów - przyp. moje teraz)"Helwetyk Romański pisze: ↑09 maja 2022, 22:51Kto nim był? (Zakładając, że to jednak wiedza powszechna…).
Ups. 😳Anastasia Windsachen pisze: ↑09 maja 2022, 23:39Oj Czcigodny chyba nie doczytał - "Jak Szlachetna wymieniła — wstąpiłem w związek małżeński z ówczesnym Ignacym Kursem, z którym założyliśmy wspólny ród. (Popowów - przyp. moje teraz)"Helwetyk Romański pisze: ↑09 maja 2022, 22:51Kto nim był? (Zakładając, że to jednak wiedza powszechna…).
Show must go on.Ludwik Tomović pisze: ↑09 maja 2022, 23:22Eee, nic ciekawego :vHelwetyk Romański pisze: ↑09 maja 2022, 21:23