Liga Piłkarska Palatynatu Leocji - sezon 6.
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
- Przybysz
W ten weekend spora część uwagi publiczności skupia się na rajdzie, ale liga rozegrała dzisiaj 12. kolejkę:
Terina pewnie pokonała Impact, chociaż przypłaciła to długą kontuzją Nowobrzeskiego - do 15 października, a więc nawet z rehabilitacją sezon może być dla niego skończony.
Ana-Konstanz nie zatrzymała Diany, chociaż po I połowie było bez bramek; angemontczycy szykują się już na rewanż finału pucharu.
LTF chyba już tylko chce umocnić się na trzecim miejscu, dzisiaj dwa przebłyski wystarczyły, by zdobyć trzy punkty, być może też oszczędzali siły na finał.
Radzivon - Wandowiczanka 2-1
Radzivon w ostatniej chwili wymęczył zwycięstwo nad outsiderem - w 91. min trafił Jian, dzięki temu nadal mają szansę się utrzymać.Impact - Terina 0-3
Terina pewnie pokonała Impact, chociaż przypłaciła to długą kontuzją Nowobrzeskiego - do 15 października, a więc nawet z rehabilitacją sezon może być dla niego skończony.
NKAK - Diana 0-3
Ana-Konstanz nie zatrzymała Diany, chociaż po I połowie było bez bramek; angemontczycy szykują się już na rewanż finału pucharu.
LTF-Astishuser 2-0
LTF chyba już tylko chce umocnić się na trzecim miejscu, dzisiaj dwa przebłyski wystarczyły, by zdobyć trzy punkty, być może też oszczędzali siły na finał.

- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
IT'S COMING HOME!!!!1111111111111111111111111jedenjedenjeden
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Surmeńska Leocka Telewizja dała z siebie całe 30% i zrelacjonowała oba mecze.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
T E L E G R A M
Żyję STOP Gratuluję Dianie mistrzostwa STOP Dyskusje organizacyjne rozpocznę w środę STOP Wybaczcie STOP
@Vilarte @Heinz-Werner Grüner @Ignats ik Ruth @Oswald Baskerville @Samuel Radziwiłł @Franklin Garamond @Ludwik Tomović @Piotr Romanow @Piotr vel Bocian @Anastasia Windsachen @Fatima Marcjan-Chojnacka @Sophie @Helwetyk Romański @Orjon Surma @Zbyszko Gustolúpulo
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Gratulacje dla @Vilarte za majstra! Działo się, ale wygrałeś "miętko".
A Herr @Oswald Baskerville dzięki, wybaczam. ;)
A Herr @Oswald Baskerville dzięki, wybaczam. ;)
Gratuluję jeszcze raz wszystkim, którzy współtworzyli ligę leocką w tym sezonie, i mam nadzieję że raporty poszły wszystkim co najmniej tak, jak oczekiwali :)
Pomijając wstępy - kończę dzisiaj przygodę z LPPL. Po wrzuceniu tego posta zrezygnuję z posady trenera w x11 i proszę adminów o skasowanie Diany Angemont (tzn. nieobsadzanie jej innym trenerem, wtedy system powinien skasować ją z chwilą startu nowego sezonu). Dzięki temu we wszystkich statystykach będzie sobie figurować pod oryginalną nazwą.
Miałem nadzieję, że uda się zakończyć historię klubu z przytupem i w sumie się to udało, nie wyszedł jedynie puchar, ale dojście do finału to też fajna sprawa :D
Daję sobie spokój z kilku przyczyn - z jednej strony muszę przyciąć trochę czas spędzany w mikronacjach, więc siłą rzeczy w pierwszej kolejności redukuję aktywność poza Sarmacją. Z drugiej strony stwierdziłem, że bardziej mnie pasjonuje budowanie klubu od zera i wspinanie się powoli na szczyt (a czasem po drodze spadanie na dół i wspinanie się znowu), bardziej niż obrona tego szczytu po jego zdobyciu. Podział ligi i przez to wyraźne skrócenie sezonu to jeszcze inna sprawa.
Magazyn Punkt - postaram się kogoś namówić, żeby go kontynuował, a jeśli się nie uda, to zostawiam do dyspozycji adminom. Oczywiście będę się starał śledzić wyniki ligi w miarę czasu i podrzucać pomysły, jeśli mi coś kreatywnego przyjdzie do głowy.
No i tyle.
@Oswald Baskerville @Franklin Garamond
Pomijając wstępy - kończę dzisiaj przygodę z LPPL. Po wrzuceniu tego posta zrezygnuję z posady trenera w x11 i proszę adminów o skasowanie Diany Angemont (tzn. nieobsadzanie jej innym trenerem, wtedy system powinien skasować ją z chwilą startu nowego sezonu). Dzięki temu we wszystkich statystykach będzie sobie figurować pod oryginalną nazwą.
Miałem nadzieję, że uda się zakończyć historię klubu z przytupem i w sumie się to udało, nie wyszedł jedynie puchar, ale dojście do finału to też fajna sprawa :D
Daję sobie spokój z kilku przyczyn - z jednej strony muszę przyciąć trochę czas spędzany w mikronacjach, więc siłą rzeczy w pierwszej kolejności redukuję aktywność poza Sarmacją. Z drugiej strony stwierdziłem, że bardziej mnie pasjonuje budowanie klubu od zera i wspinanie się powoli na szczyt (a czasem po drodze spadanie na dół i wspinanie się znowu), bardziej niż obrona tego szczytu po jego zdobyciu. Podział ligi i przez to wyraźne skrócenie sezonu to jeszcze inna sprawa.
Magazyn Punkt - postaram się kogoś namówić, żeby go kontynuował, a jeśli się nie uda, to zostawiam do dyspozycji adminom. Oczywiście będę się starał śledzić wyniki ligi w miarę czasu i podrzucać pomysły, jeśli mi coś kreatywnego przyjdzie do głowy.
No i tyle.

- Przybysz
W końcu mniejsza konkurencja xD
A tak serio to wielka szkoda ale decyzja zrozumiała. Dziękuję za wspólną zabawę i życzę ponownych sukcesów. :)
A tak serio to wielka szkoda ale decyzja zrozumiała. Dziękuję za wspólną zabawę i życzę ponownych sukcesów. :)
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Nie ukrywam, że to spore zaskoczenie. Nie spodziewałem się, że Diana "zbankrutuje". Czasami jednak przychodzi weryfikacja z reala czy inne warunki, które powodują znięchęcenie, ale cóż zrobić.
Szkoda, że akurat teraz, ale życzę powodzenia i wszystkiego dobrego!
Szkoda, że akurat teraz, ale życzę powodzenia i wszystkiego dobrego!
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Kończy się w takim wypadku pewna era w LPPL. Dzięki piękne za wszystkie sezony, w których przyszło nam się mierzyć. No i przede wszystkim dzięki za uratowanie ligi przed zdechnięciem po pierwszym sezonie.
- Przybysz
No cóż. Tak jak Santi, myślałam nad tą decyzją już dłuższy czas. I w końcu ją podjęłam. Niestety ja również muszę zrezygnować i oddać klub. Real, jak i obowiązki w Sarmacji plus inne rzeczy niestety sprawiają, że zaczynam mieć problem i małą niechęć do grania. Może po prostu lepiej czasami skupić się na swoim podwórku niż na innym i mieć tego mniej. Więc męczyć się dalej nie ma sensu. LPPL będę wspominać dobrze, dzięki niej zaczęłam swoją przygodę z x11 dokładnie rok temu. Dziękuję za świetną zabawę i życzę wszystkim dalszych sukcesów!