Powrót do przeszłości, czyli skasowałem ostatnią dobę forum…
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
…konkretnie, wszystkie wiadomości zamieszczone od środy, 21 września 2022 roku, g. 03.16, w tym wszystkie prywatne wiadomości.
Serdecznie przepraszam. Byłem święcie przekonany, że wiem, co robię.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
- Rumburak Jokerman • Stempel
- Obywatel
To jest nazywa testowanie na produkcji :D
- Helwetyk Romański • Stempel
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
To można inaczej? :O
- Rumburak Jokerman • Stempel
- Obywatel
Możesz produkować na testachBenji pisze: ↑22 wrz 2022, 14:36To można inaczej? :O
- Franklin Garamond • Stempel
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji

KOMUNIKAT PRETORIUM
ws. dzisiejszych wydarzeń
Dzisiaj tj. 22.09.2022 r. o godzinie 11:11 został dokonany bezpardonowy atak na infrastrukturę publiczną Palatynatu Leocji. W wyniku podpalenia w biurze Namiestnika Rumuńskiego Romańskiego zostały zniszczone notatki i ostatnie korespondencje, w tym te dotyczące ważnych spraw państwowych. W Palatium natychmiastowo pojawiła się Straż Ogniowa, która próbowała zapobiec dalszej ekspansji ognia. Żandarmeria wraz z pomocą Straży Palatium przystąpiła do ewakuacji Namiestników.
W wyniku wstępnych dochodzeń znaleziono poszlaki wskazujące, że za atakiem na infrastrukturę leocką oraz samego Namiestnika Romańskiego stoi producent Namiestniczych, podróbki Namiestnikowskich, które weszły do sprzedaży przez pokrętne źródła oraz poprzez fałszowanie dokumentów tranzytowych. Ekspertyza Biura Dochodzeń Żandarmerii potwierdziła, że Namiestnicze są związane ze sprawą typograficzną w kontekście Produktu Leockiego i importu pralek, o której informował Cz. Gramamond Garamond.
Również, co należy zgłosić, doszło do próby porwania Namiestnika Romańskiego przez bojówkę Lume L., która podając się za Żandarmerię LP (Leocji Podziemnej), próbowała dokonać samosądu na Czcigodnym. Wrogie działania udaremniono, natomiast Namiestnicy zostali rozdzieleni i przetransportowani do punktów odosobnienia w celu utrudnienia realizacji dalszych akcji L.
Na przesłuchanie wezwano również Jego Opresyjnyść Kuratora @Oswald Baskerville by wyjaśnić skąd w Lewku znalazły się lewe papierosy ze źródła obarczonego tak wielkimi winami wobec przemysłu, rozumu i godności mikronauty oraz podchodzącemu pod paragraf 213 ust. 7. LKK, który mówi o zbrodniach na typografii.
W wyniku wstępnych dochodzeń znaleziono poszlaki wskazujące, że za atakiem na infrastrukturę leocką oraz samego Namiestnika Romańskiego stoi producent Namiestniczych, podróbki Namiestnikowskich, które weszły do sprzedaży przez pokrętne źródła oraz poprzez fałszowanie dokumentów tranzytowych. Ekspertyza Biura Dochodzeń Żandarmerii potwierdziła, że Namiestnicze są związane ze sprawą typograficzną w kontekście Produktu Leockiego i importu pralek, o której informował Cz. Gramamond Garamond.
Również, co należy zgłosić, doszło do próby porwania Namiestnika Romańskiego przez bojówkę Lume L., która podając się za Żandarmerię LP (Leocji Podziemnej), próbowała dokonać samosądu na Czcigodnym. Wrogie działania udaremniono, natomiast Namiestnicy zostali rozdzieleni i przetransportowani do punktów odosobnienia w celu utrudnienia realizacji dalszych akcji L.
Na przesłuchanie wezwano również Jego Opresyjnyść Kuratora @Oswald Baskerville by wyjaśnić skąd w Lewku znalazły się lewe papierosy ze źródła obarczonego tak wielkimi winami wobec przemysłu, rozumu i godności mikronauty oraz podchodzącemu pod paragraf 213 ust. 7. LKK, który mówi o zbrodniach na typografii.
Rzecznik Pretorium,
Anton Poppins
Anton Poppins
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
- Kontakt:
Helwetyk Romański pisze: ↑22 wrz 2022, 12:12…konkretnie, wszystkie wiadomości zamieszczone od środy, 21 września 2022 roku, g. 03.16, w tym wszystkie prywatne wiadomości.

prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.