Pustka po Trizondalu czyli dlaczego powinniśmy w końcu zamknąć Dreamland Karolina von Lichtenstein, 5 listopada 2022
Czas najwyższy, aby Dreamland zszedł ze sceny. Kiedyś trzeba się odważyć na odcięcie się od nostalgii i podjęcie racjonalnych działań. Nawet jeśli ich efektem ma być wywieszenie kartki z napisem „zamknięte”. Otwarci nie jesteśmy już od dawna.
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Dobra publicystyka jest dobra, gdyż jest dobra. Jednakże...
PT Autorka pisze:Leocja, Dreamland, Baridas czy Sarmacja najlepsze lata przeżyły pod rządami liderów, którzy wiedzieli, czego chcieli i konsekwentnie do tego dążyli, jednocześnie motywując innych do działania.
...uważam to stwierdzenie za skandaliczne, bo Leocja liderów nie zmieniła od początku swojego istnienia 😅
Nie wiem, co Wam doradzić w temacie grafiki – może trzeba odświeżyć?
Uwaga o Leocji faktycznie słuszna, usunę Leocję z tego zdania ;) Tak to jest, jak się rozpoczyna pisanie zdania, a w połowie zmienia się jego koncepcję.
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Dodałam. Teraz mi się nie wyświetla grafika. Mam nadzieję, że Wam – dla odmiany – działa?
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine