Rozpoczynam procedurę wyboru administratora ligi.
Proszę zgłaszać kandydatury do 1 marca 2023 roku w tym wątku.
Program nie jest obligatoryjny, ale mile widziany.

LPPL już jest objęta namiestniczym zarządem komisarycznym. W tym sezonie puchar się odbędzie.Anastasia Windsachen pisze: ↑23 lut 2023, 10:39Ja nieśmiało się zapytam czy Namiestniczy Zarząd Komisaryczny jest możliwy? Jak do administratora Kuratora, tak uważam, że Lidze przydałby się ktoś na czele kto nam ten puchar chociaż uruchomi
Uprawnienia admina mam, ale z chęcią skorzystam z pomocy przy klikologii X11 🥴Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lut 2023, 8:48Gdyby kiedykolwiek byłyby problemy z uruchomieniem to proszę dzwonić. Kierunkowy do Zielonki znacie, ale ja jestem tylką "wyjściem awaryjnym".
No, ja tylko ostatecznie, jak wszyscy poumierają, takzę do boju Franklin, do boju! :DFranklin Garamond pisze: ↑24 lut 2023, 10:29Uprawnienia admina mam, ale z chęcią skorzystam z pomocy przy klikologii X11 🥴Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lut 2023, 8:48Gdyby kiedykolwiek byłyby problemy z uruchomieniem to proszę dzwonić. Kierunkowy do Zielonki znacie, ale ja jestem tylką "wyjściem awaryjnym".
Nie wiem czy to dobrze wróży, żeby kandydat przez realiozę nie mógł się sam zgłosić ;)
Nie ma co narzekać. On kocha bycie prezesem. :)Piotr vel Bocian pisze: ↑25 lut 2023, 1:23Nie wiem czy to dobrze wróży, żeby kandydat przez realiozę nie mógł się sam zgłosić ;)