Ikonki?
- Piotr Jankowski • Stempel
- Przybysz
Ikonki?
Możliwe, że piszę w nieodpowiednim miejscu, niemniej jednak chciałbym zwrócić uwagę na pewną niezbyt istotną, jednak szczególnie mnie denerwujący szczegół.
Brak ikonek/herbów ŚZF i Forum technicznego. Sam nie posiadam zbyt dużych umiejętności plastycznych, niemniej gdyby nikomu bardziej uzdolnionemu się nie chciało, to przesyłam własne propozycje, żeby nie było że tylko narzekam.
dla ŚZF:
dla Forum Technicznego:
Brak ikonek/herbów ŚZF i Forum technicznego. Sam nie posiadam zbyt dużych umiejętności plastycznych, niemniej gdyby nikomu bardziej uzdolnionemu się nie chciało, to przesyłam własne propozycje, żeby nie było że tylko narzekam.
dla ŚZF:
dla Forum Technicznego:
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Rumburak Jokerman • Stempel
- Obywatel
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Ikonki?
I żeby dać karmić cudze choroby… 🖤🤍❤️ Skorzystałem z propozycji Ekscelencji, dostosowałem je tylko do standardowego szablonu forum. (Ikona ŚZF za: viewtopic.php?p=33688#p33688).Piotr J. Jankowski pisze: ↑28 lis 2023, 11:04Możliwe, że piszę w nieodpowiednim miejscu, niemniej jednak chciałbym zwrócić uwagę na pewną niezbyt istotną, jednak szczególnie mnie denerwujący szczegół.
Post Scriptum: może jednak korzystać z drugiego, zweryfikowanego konta na forum? Jest podpięte pod Stempel, bank…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Przybysz
Ikonki?
Od teraz mogę spać spokojnie. Dziękuję ślicznie.Helwetyk Romański pisze: ↑28 lis 2023, 23:40Skorzystałem z propozycji Ekscelencji, dostosowałem je tylko do standardowego szablonu forum.
Ja chętnie, tylko nie mam już dostępu do tamtego e-maila, a hasła nie pamiętam. Może da się chociaż jakoś odpiąć konto od stempla?Helwetyk Romański pisze: ↑28 lis 2023, 23:40może jednak korzystać z drugiego, zweryfikowanego konta na forum? Jest podpięte pod Stempel, bank…
Ikonki?
Prościej (i sensowniej) byłoby zmienić mejla na starym koncie, a nowe skasować. 😉Piotr J. Jankowski pisze: ↑29 lis 2023, 10:02Ja chętnie, tylko nie mam już dostępu do tamtego e-maila, a hasła nie pamiętam. Może da się chociaż jakoś odpiąć konto od stempla?Helwetyk Romański pisze: ↑28 lis 2023, 23:40może jednak korzystać z drugiego, zweryfikowanego konta na forum? Jest podpięte pod Stempel, bank…
Post Scriptum: Z kolei widzę, że w Stemplu jest podany e-mail z Interii. Ostatnio przestały na nią docierać mejle ze Stempla, więc tutaj też bym proponował zmianę adresu.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Przybysz
Ikonki?
Jeśli Czcigodny jest w stanie to uczynić to byłbym wdzięczny.Helwetyk Romański pisze: ↑29 lis 2023, 10:10Prościej (i sensowniej) byłoby zmienić mejla na starym koncie, a nowe skasować.
Ikonki?
No to załatwione. Posty zachowałem, dla poprzedniego konta ustawiłem e-mail jpiotr@***.***. Można sobie zrobić przypomnienie hasła. Z tego, co widzę, w Stemplu już zmienione.Piotr J. Jankowski pisze: ↑29 lis 2023, 12:45Jeśli Czcigodny jest w stanie to uczynić to byłbym wdzięczny.Helwetyk Romański pisze: ↑29 lis 2023, 10:10Prościej (i sensowniej) byłoby zmienić mejla na starym koncie, a nowe skasować.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Przybysz
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji