Wtyczka od @Sheldon Anszlus Robingren. Oznaczam, bo z komórki odmawiam szukania.Ludwik Tomović pisze: ↑28 sie 2024, 19:48Jeśli zły wątek to przepraszam, ale jak wgrać na forum odnośniki do Stempla?
Chodzi mi o to logo pod avatarem, które kieruje do Stemplowego profilu
[Stempel] Nowy wygląd
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Stempel | Nowy wygląd
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Stempel | Nowy wygląd
https://github.com/Anszlus/stempel-profile-phpbbLudwik Tomović pisze: ↑28 sie 2024, 19:48Jeśli zły wątek to przepraszam, ale jak wgrać na forum odnośniki do Stempla?
Chodzi mi o to logo pod avatarem, które kieruje do Stemplowego profilu
Wtyczka jest dostępna tutaj, co prawda pasuje ja zaktualizować w niedługim czasie, ale to #jutro ❤️
Stempel | Nowy wygląd
Z tego, co zauważyłem, praktycznie nikt nie pamięta o konieczności aktualizacji wykazu po przybiciu pieczątki. O ile to możliwe, proponowałbym automatyczną aktualizację raz na okolice 24 godzin, a za ciosem — bieżącą aktualizację listy krajów w konfiguracji wtyczki.Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑28 sie 2024, 21:41Wtyczka jest dostępna tutaj, co prawda pasuje ja zaktualizować w niedługim czasie, ale to #jutro ❤️
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Stempel | Nowy wygląd
Byłbym wdzięczny, za połączenie sił 💪🏻Helwetyk Romański pisze: ↑29 sie 2024, 11:55Tak, tak, już kiedyś miałem to na uwadze, jednak brakowało mi ... (Jakieś ładne określenie na brak chęci)Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑28 sie 2024, 21:41Wtyczka jest dostępna tutaj, co prawda pasuje ja zaktualizować w niedługim czasie, ale to #jutro ❤️
Z tego, co zauważyłem, praktycznie nikt nie pamięta o konieczności aktualizacji wykazu po przybiciu pieczątki. O ile to możliwe, proponowałbym automatyczną aktualizację raz na okolice 24 godzin, a za ciosem — bieżącą aktualizację listy krajów w konfiguracji wtyczki.
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Stempel | Nowy wygląd
Gdybym mogła prosić/zasugerować dodanie funkcji "oznacz jako przeczytane" dla powiadomień w ekosystemie Stempla. Np. takich powiadomień z banku o codziennych przelewach to mi się nie chce otwierać by zniknęły...
Na marginesie, @Helwetyk Romański może by dało radę utworzyć dla Stempla kompletnie osobny dział na forum? Bo szukać na Rynku każdego wątku... Albo Strefę Techniczną zamienić w Strefę Stempla i tam wszystko
Na marginesie, @Helwetyk Romański może by dało radę utworzyć dla Stempla kompletnie osobny dział na forum? Bo szukać na Rynku każdego wątku... Albo Strefę Techniczną zamienić w Strefę Stempla i tam wszystko
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Stempel | Nowy wygląd
Ha. Nie dalej jak w czwartek wieczorem poprosiłem Czcigodnego Namiestnika Franklina Garamonda o zgodę na utworzenie nowego działu na forum, żeby w końcu w jednym miejscu zebrać absolutnie wszystkie tematy związane ze „strefą Stempla”: antypiksele, IEM, ISM, kalendarz, Kustosz, LKN i baza krajów Pollinu, mapa stolic, MBC, MBP, MIA, MUK, Nowiny, Stempel jako taki, ŚZF, wtyczka dla phpBB, zbiórki na serwer; przy okazji nie zaszkodziłoby podpiąć odsyłaczy do innych międzynarodowych przedsięwzięć takich jak mapa Ronona Dexa. Nie stworzyłem go jeszcze z czysto helwetyckich, idealnie drugorzędnych powodów — nie wymyśliłem i nie uzgodniłem z @Sheldon Anszlus Lovelace propozycji nazwy działu.Anastasia Windsachen pisze: ↑05 paź 2024, 21:01Na marginesie, @Helwetyk Romański może by dało radę utworzyć dla Stempla kompletnie osobny dział na forum? Bo szukać na Rynku każdego wątku... Albo Strefę Techniczną zamienić w Strefę Stempla i tam wszystko.
Rozumie się samo przez się dla każdego z tymi samymi chorobami współistniejącymi rozumem i godnością mikronauty, że nazwa musi być nazwą własną („Forum techniczne” odpada w przedbiegach, poza tym nie temu służy), odpowiednio oddającą charakter projektu, oraz składać się z trzech wyrazów.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Stempel | Nowy wygląd
Strefa Stempla brzmi jak odpowiednia nazwa... Albo by spełniała święte normy - NPO - New Pollin Order Dyrektoriat/Izba/Rada/Biuro ds. (BdSM he he)/Centrum/Organizacja/Zarząd/Forum Systemów Międzynarodowych (D/I/R/Bds/C/O/Z/FSM),Helwetyk Romański pisze: ↑05 paź 2024, 23:11Ha. Nie dalej jak w czwartek wieczorem poprosiłem Czcigodnego Namiestnika Franklina Garamonda o zgodę na utworzenie nowego działu na forum, żeby w końcu w jednym miejscu zebrać absolutnie wszystkie tematy związane ze „strefą Stempla”: antypiksele, IEM, ISM, kalendarz, Kustosz, LKN i baza krajów Pollinu, mapa stolic, MBC, MBP, MIA, MUK, Nowiny, Stempel jako taki, ŚZF, wtyczka dla phpBB, zbiórki na serwer; przy okazji nie zaszkodziłoby podpiąć odsyłaczy do innych międzynarodowych przedsięwzięć takich jak mapa Ronona Dexa. Nie stworzyłem go jeszcze z czysto helwetyckich, idealnie drugorzędnych powodów — nie wymyśliłem i nie uzgodniłem z @Sheldon Anszlus Lovelace propozycji nazwy działu.Anastasia Windsachen pisze: ↑05 paź 2024, 21:01Na marginesie, @Helwetyk Romański może by dało radę utworzyć dla Stempla kompletnie osobny dział na forum? Bo szukać na Rynku każdego wątku... Albo Strefę Techniczną zamienić w Strefę Stempla i tam wszystko.
Rozumie się samo przez się dla każdego z tymi samymi chorobami współistniejącymi rozumem i godnością mikronauty, że nazwa musi być nazwą własną („Forum techniczne” odpada w przedbiegach, poza tym nie temu służy), odpowiednio oddającą charakter projektu, oraz składać się z trzech wyrazów.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
Stempel | Nowy wygląd
Szukam czegoś pomiędzy dosłownością (Nordackie Konsorcjum Informatyczne, dawna sarmacka Państwowa Administracja Systemów Informatycznych) a oderwaniem od podejmowanych działań (nic niemówiąca Organizacja Polskich Mikronacji). Urząd odpowiedzialny za sarmackie systemy informatyczne nosił nazwę Ministerstwa Infrastruktury, obecnie jest to Naczelna Izba Architektury. W Austro-Węgrzech jest to C. i K. Biuro Administracji, w Bastionie — Izba Architektoniczna, w Lumerii — Strażnik Kluczy, w Voxlandzie — Voxlandzka Służba Techniczna.Anastasia Windsachen pisze: ↑06 paź 2024, 1:27Albo by spełniała święte normy — Dyrektoriat/Izba/Rada/Biuro ds. (BdSM he he)/Centrum/Organizacja/Zarząd/Forum Systemów Międzynarodowych (D/I/R/Bds/C/O/Z/FSM).
Tak jak to widzę, celem „strefy Stempla” jest oparta na rozwiązaniach technicznych facylitacja* jak najszerszej współpracy międzynarodowej w wymiarach publicznym i prywatnym.
Jak już to napisałem, nasunęło mi się słowo łączność, które można rozumieć na kilka sposobów. Hm.
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
* Przepraszam za okropną kalkę z angielskiego.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Franklin Garamond • Stempel
Stempel | Nowy wygląd
Nie róbcie ze mnie tyrana i despoty xDHelwetyk Romański pisze: ↑05 paź 2024, 23:11w czwartek wieczorem poprosiłem Czcigodnego Namiestnika Franklina Garamonda o zgodę na utworzenie nowego działu na forum
Ośrodek/Centrum Rozwoju (Ekosystemu) StemplaHelwetyk Romański pisze: ↑06 paź 2024, 4:17Szukam czegoś pomiędzy dosłownością (Nordackie Konsorcjum Informatyczne, dawna sarmacka Państwowa Administracja Systemów Informatycznych) a oderwaniem od podejmowanych działań
Stempel | Nowy wygląd
Byle tylko nie używać nazwy Pollin, jakoś mi ona nie siedzi 😛Helwetyk Romański pisze: ↑05 paź 2024, 23:11nie wymyśliłem i nie uzgodniłem z @Sheldon Anszlus Lovelace propozycji nazwy działu.
Może Międzynarodowe Centrum Cyfryzacji (MCC), chociaż to Centrum Rozwoju brzmi kusząco.