Nie mam pojęcia czy będzie to przejaw separatyzmu ale jedyną osobą której będzie mógł ten fakt przeszkadzać jest @Kaspar Waksman-Dëter po tym jak wstawię tu stolicę Koribi.
Eihenberg Koribia Kod kraju: Ciężko mówić o Koribi jako o państwie gdyż jesteśmy częścią składową inne państwa ale krajem w kontekście geograficznym jesteśmy bez wątpienia.
Tak czy siak zostawiam; Flaga strona: link - forum: link https://forum.nordata.pl/index.php?/for ... jski-ulen/ koordynaty: 911.75, 3402.00
* W przypadku braku nadanego, pozostawić puste lub poprosić o nadanie podając flagę.
** W przypadku braku, pozostawić puste
Nie mam pojęcia czy będzie to przejaw separatyzmu ale jedyną osobą której będzie mógł ten fakt przeszkadzać jest @Kaspar Waksman-Dëter po tym jak wstawię tu stolicę Koribi.
Eihenberg Koribia Kod kraju: Ciężko mówić o Koribi jako o państwie gdyż jesteśmy częścią składową inne państwa ale krajem w kontekście geograficznym jesteśmy bez wątpienia.
Tak czy siak zostawiam; Flaga strona: link - forum: link https://forum.nordata.pl/index.php?/for ... jski-ulen/ koordynaty: 911.75, 3402.00
* W przypadku braku nadanego, pozostawić puste lub poprosić o nadanie podając flagę.
Z wielką przyjemnością dodałem Koribię oraz z Namiestnikiem numer dwa nadaliśmy Koribii numer ccn3
To już oficjalnie jedno państwo, a nie tylko unia personalna?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
A jeśli chcemy oddzielić też stolice Niebieskiej, to jest nią Blauberg:
Koordynaty: [1459.5, 3020.24]
LatLng: [2.43, 1.21]
φ 2°25'48.00"N, λ1°12'52.33"E
A jeśli chcemy oddzielić też stolice Niebieskiej, to jest nią Blauberg:
Koordynaty: [1459.5, 3020.24]
LatLng: [2.43, 1.21]
φ 2°25'48.00"N, λ1°12'52.33"E
Dodałem osobno, jednak podpiętą pod osiek, dlatego widnieje tam jego flaga.
Jeśli ma być dodane jako osobne państwo należy podać flagę.
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Można jeszcze dodać generator bbcodu, żeby było łatwiej wkleić na forum :P
Tutaj mi, na motywie standaryzacji, przypomniałeś o innej rzeczy. Matko Prokrastynacjo, niechże wreszcie powstanie międzynarodowa konwencja, która uporządkuje podstawowe znaczniki BBCode tak, aby można było wszędzie publikować ten sam — z tym samym skutkiem. Przykład.